Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je leuke glazen voor in de tuin of op de camping? Bekers van hard plastic met een bedrukking naar keuze zijn een heel goed idee! Ze zijn zo goed als onbreekbaar en daarom ook ideaal met kleine kinderen. Laat nu jouw glazen bedrukken!

Gepersonaliseerde plastic bekers

Bekers van hard plastic zijn een geweldig alternatief voor glazen. Ze zijn sterk en duurzaam en lossen het probleem van kwetsbaarheid op, dat vaak een probleem is bij gewone glazen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor elke gelegenheid.

Bij YourSurprise vinden we de kwaliteit van onze producten en het milieu belangrijk. Daarom zijn onze bekers gemaakt van copolyester en BPA-vrij. Ze zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke, veilige beker zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hoe herbruikbare harde plastic bekers personaliseren

Onze harde plastic bekers kunnen worden gepersonaliseerd met een foto, tekst en/of ontwerp, zodat je jouw eigen beker of set bekers kunt creëren, precies zoals je wilt.

Wij drukken jouw ontwerp op de beker met behulp van een UV-techniek om een fantastisch resultaat voor je te creëren. Je kunt zelfs jouw bedrijfslogo laten drukken of namen toevoegen om een set bekers voor de hele familie te creëren.

Verschillende plastic glazen voor verschillende momenten

Elk moment heeft de juiste beker nodig!

Of je nu geluk wilt delen tijdens een toast, een belangrijke mijlpaal wilt vieren, een speciale avond wilt organiseren die je al lang hebt gepland of op zoek bent naar een echt uniek cadeau, met een gepersonaliseerde herbruikbare beker kan je op alle belangrijke momenten in jouw leven proosten.

Wij bieden een ruime keuze aan gepersonaliseerde plastic bekers voor verschillende gelegenheden:

  • Herbruikbaar cocktailglas: Mix je favoriete cocktail en neem een slokje uit een gepersonaliseerde plastic cocktailglas!
  • Herbruikbaar waterglas: De perfecte beker om een uniek tintje te geven aan elke tafelsetting.
  • Plastic wijnglazen: Of jouw favoriet nu rood, wit of rosé is, je kunt niet fout zitten met een gepersonaliseerde plastic wijnglas.
  • Plastic champagneglazen : Het perfecte glas om hufterproof te proosten om de mooiste dingen in het leven.

Als jouw bedrijf op zoek is naar een nieuwe, unieke manier van promotie, de perfecte glazen nodig heeft voor een bedrijfsevenement of partners of klanten een uniek cadeau wilt sturen, dan zijn onze kunstof glazen de juiste keuze!

Maak jouw eigen gepersonaliseerde plastic bekers met jouw logo voor elke gelegenheid. Je kunt ze zelfs maken voor elk van jouw werknemers, zodat je verspilling tegengaat en werknemers hun bekers kunnen bijhouden.

Als deze plastic glazen niet helemaal zijn wat je zoekt, bekijk dan onze gepersonaliseerde glazen, gegraveerd met de tekst naar keuze.