Originele kraamcadeaus
403 cadeaus voor: Geboorte
Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 43720 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Hanneloreop 21-03-17

"Vlotte en betrouwbare service! "

10 van 10
Mirjamop 21-03-17

"Haarscherpe foto's op het bestelde kussen, klasse! "

10 van 10
Kimop 21-03-17

"Even goed als altijd!!! "

10 van 10
Geef een origineel kraamcadeau met naam!

Kraamcadeau

Een kraamcadeau geef je traditioneel bij de geboorte van een baby. Kraam is een ouderwets woord voor bevalling. Het wordt tegenwoordig alleen samen met andere woorden gebruikt. Zo heten de eerste dagen na de geboorte kraamdagen. In deze kraamdagen komt de kraamverzorgende en de kraamvisite. Een leuke gewoonte in Nederland is om de kraamvisite te trakteren op beschuit met muisjes: roze muisjes bij de geboorte van een meisje en blauwe muisjes bij een jongen.

Steeds vaker nodigen de kersverse ouders hun kraamvisite uit voor een kraamfeest. Dit kraamfeest wordt meestal een paar weken na de bevalling gepland. Zo zijn moeder en kind wat sterker en ook meer uitgerust. Met een kraamfeest in het verschiet is het in de kraamdagen ook wat rustiger. Moeder en kind hebben dan volop tijd met elkaar en kunnen uitrusten en aansterken. Hierdoor kunnen zij allebei met volle teugen van het kraamfeest genieten! Krijg je een geboortekaartje en ga je het jonge gezin thuis of tijdens het kraamfeest bezoeken? Dan hoort een origineel kraamcadeau met naam van YourSurprise erbij!

Cadeautips kraamcadeau

Bij de geboorte wordt ook de naam van de baby onthuld. De ouders hebben de naam met veel zorg uitgekozen, daarom is een kraamcadeau met naam een perfect cadeau! Laat deze naam bij YourSurprise op verschillende lieve en leuke babykleding drukken. Zo zorg jij voor een uniek kraamcadeau waar de ouders echt heel blij mee zullen zijn! Het is persoonlijk en creatief, terwijl het tegelijkertijd eenvoudig en snel te maken is met onze editor.

De andere gezinsleden worden soms een beetje vergeten, zoals broer en zus en papa en mama. Daarom is het superattent om hen ook een kraamcadeau te geven! In de webshop vind je vast en zeker een geschikt cadeau voor papa en leuke cadeaus voor de kinderen. Maar zeker ook voor de moeder zelf heeft YourSurprise heel fijne kraamcadeaus!

Tip: Boek met naam

Een origineel kraamcadeau is een boek met naam voor het kindje! YourSurprise heeft geweldig leuke kinderboekjes waarin de naam van de baby verwerkt wordt. In het boek met naam beleeft het kindje samen met de hoofdrolspelers mooie avonturen! In de webshop vind je verschillende kinderboekjes die geschikt zijn voor de allerkleinsten, zoals een Dikkie Dik boek met naam, Woezel &Pip, nijntje, Sesamstraat of een Huggybird boek met naam. Fantastisch om uit deze boekjes met naam voor te lezen. En nog leuker om als kraamcadeau met naam te geven!

Tip: Baby slaapzak

Een pasgeboren baby slaapt heel veel uren per dag. Geef daarom de schattige baby slaapzak van YourSurprise als kraamcadeau! De baby en ook papa en mama kunnen zo vele uren van jouw originele kraamcadeau genieten! Dit kraamcadeau met naam is helemaal naar smaak op te maken, of het nu gaat om een stoer jongetje of een schattig meisje. YourSurprise heeft hippe designs waarin we de naam van het kind verwerken. Een ideaal kraamcadeau waar de baby en de kersverse ouders zeker veel plezier van hebben!

Tip: Kinderbordje

Van het kinderbordje met foto maak je een echt origineel kraamcadeau! Het duurt nog even voordat de baby van het kinderbordje kan eten. Maar als het zover is, dan genieten baby en papa en mama met volle teugen! De fruithapjes en groentehapjes smaken extra lekker op dit kinderbordje als kraamcadeau. Hoe leuk is het om te bedenken dat met elk hapje een stukje van het door jou gemaakte design tevoorschijn komt! “Tjoeketjoeke, daar komt de trein” is verleden tijd, met dit kraamcadeau is het “Kijk eens wat je na dit hapje ziet”!. Maak dit kraamcadeau uniek met een leuke foto en de naam van de baby in een hip design. Met dit kinderbordje als kraamcadeau beleeft de baby nog jarenlang plezier!
+ Lees meer...