• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Mentos
Mentos XXL rol
Mentos giftbox
Mentos kauwgompot - Mighty Mint
Mentos kauwgompakjes - 120 stuks
Mentos communie kauwgompakjes - 120 stuks
Mentos kauwgompakjes - 24 stuks
Mentos communie kauwgompakjes - 24 stuks
Mentos kauwgompakjes - 240 stuks
Mentos communie kauwgompakjes - 240 stuks
Mentos kauwgompakjes - 48 stuks
Mentos communie kauwgompakjes - 48 stuks
Mentos kauwgompakjes - 8 stuks
Mentos communie kauwgompakjes - 8 stuks
Mentos kauwgompakjes - 96 stuks
Mentos communie kauwgompakjes - 96 stuks
Mentos kauwgompakjes - 8 stuks
Mentos kauwgompakjes - 24 stuks
Mentos kauwgompakjes - 48 stuks
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 70696 beoordelingen
Tanja
op 28-09-20

"Goed geholpen, snelle levering, super tevreden "

10 van 10
chantal
op 28-09-20

"Zeer mooie artikelen aan democratische prijzen toppie "

10 van 10
Anne
op 28-09-20

"Goede site, overzichtelijk, goede service, snelle levering, top.. "

8 van 10

Mentos

Wie kent Mentos tegenwoordig niet? De Mentos snoepjes, mintjes en kauwgommetjes zijn sinds 1932 al populair over de hele wereld. Sinds 2006 is Mentos begonnen met het verkopen van de Mentos kauwgom. Verfrissende kauwgom waar je op ieder moment van de dag van kunt genieten.

Ben jij ook een echte Mentos fan en kun je niet zonder jouw favoriete kauwgompje? Jij kunt nu nog meer genieten van deze Mentos kauwgom, door de verpakking te personaliseren met jouw eigen foto en/of tekst! Zo maak je van elk Mentos moment een feestje!

Mentos kauwgompakjes

Maak de Mentos kauwgompakjes extra bijzonder met jouw eigen foto, logo en/of tekst. De Mentos kauwgompakjes zijn superleuk om te geven aan familie en vrienden, maar ook om jouw werknemers of collega’s eens in het zonnetje te zetten.

Jouw ontwerp wordt verwerkt in het speciale Mentos design. Wij zorgen er daarna voor dat jouw ontwerp met veel zorg en liefde op de Mentos kauwgompakjes worden gedrukt. Er zitten maar liefst 12 overheerlijke peppermint kauwgommetjes in een Mentos kauwgompakje. Je kunt zelf kiezen hoeveel kauwgompakjes je wilt bestellen, maar natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze zakelijke afdeling voor een op maat gemaakte offerte!

Mentos giftbox

Kun jij niet zonder een heerlijk kauwgompje of ken je zo iemand? Dan maak je hem of haar zeker blij met een persoonlijke Mentos giftbox! Jij kunt het doosje van de Mentos giftbox zelf ontwerpen met het unieke Mentos design en jouw eigen foto en/of tekst. In de giftbox zitten 3 rollen, één mint rol en twee met een fruitsmaak.

Mentox XXL

Of ken jij iemand die een echte fan is van Mentos en er geen genoeg van krijgt? Ga dan voor de Mentos XXL. Hierin zitten 21 rollen Mentos. Hiermee heb je een uniek cadeau en de ontvanger heeft gelijk een frisse adem te pakken. De buitenkant van de rol kun je personaliseren met foto en/of tekst en helemaal in stijl van Mentos.