Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Axe
Axe geschenkset - Bodywash & deodorant - L&C
Axe geschenkset - Bodywash & deodorant - Gold
Axe geschenkset - Magic mok - L&C
Axe geschenkset - Magic mok - Gold
Axe geschenkset - Bullet journal - L&C
Axe geschenkset - Bullet journal - Gold
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 94563 beoordelingen
Sheila
op 21-01-22

"Heel origineel en super snel binnen! "

9 van 10
Antonella
op 21-01-22

"Goede en snelle reactie "

10 van 10
Corine
op 21-01-22

"Ik heb een perfect cadeau besteld bij jullie voor iemand die 80 werd. Het cadeau werd zeer op prijs .."

10 van 10

Axe

Geef jij altijd deo of douchegel cadeau aan je vriend of je vader? Geef hem dan eens een gepersonaliseerde Axe geschenkset. Hoe leuk is het om zo’n geschenkset te krijgen met een leuke/lieve tekst en een foto erop. Hiermee heb je gelijk een origineel cadeau voor zijn verjaardag, Valentijnsdag en/of voor onder de kerstboom.

Axe geschenkset

Wij hebben verschillende soorten Axe geschenkset. Wij hebben twee verschillende soorten geuren, namelijk de Leather & Cookies geurlijn en de ‘Gold’ geurlijn. In de standaard geschenkset zit een Axe douchegel en een deodorant. Met deze geschenkset verras je de liefste mensen om je heen en gun je hen een relaxmomentje. De wikkel van de geschenkset kan je personaliseren met een naam en foto. Hierdoor geef je een persoonlijke touch aan dit stoere Axe design.

Axe geschenkset met magic mok

Drinkt jouw vriend of vader iedere dag een bakje koffie? Geef hem dan een Axe geschenkset met magic mok. De magic mok is een zwarte mok, maar als je er heet water of hete koffie in doet, komt er een foto tevoorschijn. Dat is nog eens een extra leuke verrassing naast de Axe geschenkset. Deze geschenkset is wederom beschikbaar in twee geuren, namelijk de Leather & Cookies geurlijn en de ‘Gold’ geurlijn.

Axe geschenkset met bullet journal

Is jouw vriend of vader een slechte planner en vergeet hij vaak zijn afspraken? Dan is de Axe geschenkset met bullet journal echt wat voor hem! Deze bullet journal kan je personaliseren, zodat hij het boekje nooit kwijtraakt. Nu kan hij geen smoesjes meer bedenken waarom hij jullie afspraak is vergeten. Bij deze Axe geschenkset kun je de wikkel en de bullet journal personaliseren. Hier kun je een leuke of gekke foto opzetten met een tekst erbij.

Met deze leuke en verschillende Axe geschenksets kun je iemand echt verrassen! Ook zal je vader of vriend extra lekker ruiken met dit cadeau. En wanneer de douchegel en de deodorant op zijn, heb je alsnog een aandenken aan het cadeau met de wikkel, de mok of de bullet journal. Je kan dit cadeautje bij iedere gelegenheid geven bijvoorbeeld voor Vaderdag, Valentijnsdag, Kerst of een verjaardag. En deze Axe geschenksets zijn nu ook nog in de aanbieding!