• Supersnelle levering
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd zonder factuur
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Calvé
Calvé pindakaas pot met naam - Supersize (1 kilo)
Calvé pindakaas pot met naam - 350 gram
Calvé pindakaas pot in giftbox - Supersize (1 kilo)
Calvé pindakaas pot in giftbox - 350 gram
Calvé pindakaas liefdespot - Supersize (1 kilo)
Calvé pindakaas liefdespot - 350 gram
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 85683 beoordelingen
Jetse
op 11-06-21

"Heel goed, heel tevreden! "

9 van 10
Laura
op 11-06-21

"Super leuke en originele cadeaus "

8 van 10
MenI
op 11-06-21

"Het is allemaal goed gekomen en we zijn helemaal tevreden "

9 van 10

Gepersonaliseerde pot Calvé pindakaas

Wie is er nou niet groot geworden met Calvé pindakaas? Iedereen kent de reclames op televisies van Calvé, met een voetballer die groot en sterk wordt van de pindakaas.
Weet je nog dat in 2019 Calvé het Nederlandse vrouwenteam supporte? Met de fantastische reclame van een kleine Lieke Martens die nog in de regen stond te trainen om later groot en mega goed te worden. En natuurlijk ging ze na haar training een lekkere boterham met Calvé pindakaas eten! En in de supermarkt kon je een pot pindakaas kopen met daarop de naam van je favoriete Oranje Leeuwin.

Je eigen pot pindakaas met naam

Als de oranje vrouwen een eigen pot met naam hebben, wie wil dat dan niet? Your Surprise heeft een unieke samenwerking met Calvé en hierdoor kun jij nu je eigen pot pindakaas met naam maken, hoe gaaf is dat! Hoe moeilijk, makkelijk, uniek of gangbaar je naam ook is: wij zetten 'm voor je op jouw eigen pot.

Voor kleine en grote fans van pindakaas

Je hebt keuze uit een "kleine" pot pindakaas met 350 gram of een mega pot van 1 kilo. Wil je iemand de Calvé pindakaas cadeau geven? Dan kun je kiezen voor de pindakaas met een giftbox. In dat geval personaliseren we de pot en verpakken we de pot in een mooie cadeauverpakking. En is het een echte verrassing als er ineens een pot pindakaas tevoorschijn komt.

Liefde gaat door de maag

Wil je jouw geliefde verrassen met een potje pindakaas? Dan kun je de liefdespot kiezen. Je voert de eerste letter van jou naam in en de eerste letter van de naam van je vriend(in), man of vrouw en wij sturen je een pot pindakaas toe met jullie initialen met een hartje: bijvoorbeeld C ❤ G, A❤H of N ❤ N.

Je hebt je eigen persoonlijke pot met pindakaas al voor onder de €10,- en de mega pot voor nog geen €15. Hiermee heb je dus voor een relatief laag bedrag, een super uniek en persoonlijk cadeau! En voor de grote pindakaasliefhebber wordt het dan smullen, diegene zal de pot niet meer willen delen.