• Supersnelle levering
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd zonder factuur
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Peaky Blinders
Whiskeypakket - Peaky Blinders
Whiskeypakket - Peaky Blinders (kist gravure)
Ginpakket - Peaky Blinders
Ginpakket - Peaky Blinders (kist gravure)
Rumpakket - Peaky Blinders
Rumpakket - Peaky Blinders (kist gravure)
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 85683 beoordelingen
Jetse
op 11-06-21

"Heel goed, heel tevreden! "

9 van 10
Laura
op 11-06-21

"Super leuke en originele cadeaus "

8 van 10
MenI
op 11-06-21

"Het is allemaal goed gekomen en we zijn helemaal tevreden "

9 van 10

De leukste Peaky Blinders cadeaus

Zoek je een verjaardagscadeau voor een echte fan van Peaky Blinders? Geef dan een origineel drankpakket cadeau met uniek glas. Op het glas kun je ook nog eens de naam van de ontvanger laten graveren.

Peaky Blinders Rumpakket

Het rumpakket bestaat uit een fullsize fles black spiced rum met een uniek rumglas. Op het glas kun je namelijk de naam van de ontvanger laten graveren. Het rumpakket komt in een luxe houten kist.

Peaky Blinders Whiskeypakket met glas

In dit pakket zit een fles Sadler Blended Irish Whiskey met een uniek glas. Je kunt zelf kiezen welke naam of tekst je op het glas wilt laten graveren.

Peaky Blinders Whiskeypakket met gegraveerde kist

In plaats van een gepersonaliseerd glas, kun je ook kiezen voor een gepersonaliseerde houten deksel. Wij graveren elke tekst naar keuze op het deksel.

Peaky Blinders Ginpakket

Ook voor de echte fans van gin hebben we iets lekkers: een Peaky Blinders ginpakket met gin-glas. We graveren een naam of tekst naar keuze op het glas.

Hoe graveren we het glas?

Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we alle teksten of namen in het glas laseren. Hierdoor blijft de tekst altijd mooi, ook na het afwassen in de vaatwasser.