• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Super snelle levering!
nijntje
nijntje cadeau pakket - Corduroy nijn + boek
nijntje kinderbestek
nijntje cadeau pakket - Kinderbestek + boek
nijntje - Kinderschort
nijntje maakt muziek
nijntje - Telefoonhoesjes
nijntje een feestje voor
nijntje leert lezen
nijntje shoppingbag - Wit
nijntje in feest foar
nijntje - Keukenschort
Miffy a party for
nijntje - Broodplank
nijntje met beer - Broodplank
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 60106 beoordelingen
L.J.
op 20-02-20

"Top bedrijf, goede service van super vriendelijk personeel, "

10 van 10
Conny
op 20-02-20

"Dat wat ik besteld heb zag er goed uit, goede service prima kwaliteit. "

10 van 10
Claudia
op 20-02-20

"Nee helemaal tevreden met de bestellingen die ik in het verleden geplaatst en gekregen heb. "

10 van 10

nijntje


Op zoek naar een origineel cadeau wat leuk blijft? Dan heeft YourSurprise een paar leuke ideeën. Nieuw bij ons in het assortiment zijn namelijk de nijntje cadeaus, die je stuk voor stuk uniek maakt met een eigen naam en foto. De nijntje boeken bijvoorbeeld zijn een groot succes bij kinderen van alle leeftijden.

Maar ook voor volwassenen is een nijntje cadeau zeer geschikt. Want het schattige konijntje heeft ook de harten van menig oudere veroverd. Ook voor die fans heeft YourSurprise de meest unieke nijntje cadeaus. Want hoe leuk is het om als echte nijntje fan je eigen nijntje telefoonhoesje te hebben?

Niet alleen zijn de nijntje cadeaus leuk als cadeau voor je eigen (klein)kindje, vriend of vriendin. De nijntje cadeaus zijn ook erg geschikt om te geven als origineel kraamcadeau of verjaardagscadeau.

nijntje pluis

Nijntje, ook wel bekend als nijntje pluis is de hoofdpersoon van een serie kinderprentenboeken over een konijntje. De boeken zijn geschreven en getekend door Dick Bruna en het eerste exemplaar verscheen in 1955. Na de nijntje boeken zijn tal van andere nijntje cadeaus ontwikkeld en in de loop der jaren zijn al heel wat generaties met nijntje pluis opgegroeid.

nijntje boeken

Vooral de nijntje boeken zijn erg populair. De tekeningen zijn eenvoudig getekend en de verhaaltjes erbij spreken niet alleen kinderen enorm aan, ook volwassenen waarderen de nijntje boeken. Ze gaan daarom ook generaties lang mee. Beginnend in de babykamer, eindigend als voorleesboek voor de kleinkinderen.

nijntje winkel

Ben jij ook zo’n fan van nijntje en op zoek naar een leuk nijntje cadeau? Hier in de nijntje winkel van YourSurprise vind je voor de allerkleinste tot de allergrootste fans de meest unieke nijntje cadeaus.

nijntje boekjes

Vindt jouw (klein)kind nijntje ook het schattigste konijntje van de hele wereld? Dan maak je hem of haar zeker blij met een nijntje boek met naam. Bij YourSurprise vind je nijntje boekjes over verschillende thema’s waarin jouw kleintje zelf de hoofdrol kan spelen. Voeg de naam van jouw kindje toe en laat hem of haar samen met nijntje de hoofdrol spelen in een uniek nijntje boek. Met zo’n persoonlijk (voorlees)boek zorg jij gegarandeerd voor heel wat uurtjes leesplezier!

nijntje telefoon

Ben je op zoek naar een origineel telefoonhoesje en ook een groot Dick Bruna fan? Dan is dit unieke nijntje telefoonhoesje met naam helemaal iets voor jou! Je kunt kiezen uit een speciaal nijntje design waaraan je zelf je naam kunt toevoegen. Zo creëer je een nijntje telefoon waarmee jij als nijntje fan zeker gezien mag worden!

nijntje tas

Ken je ook een echte nijntje fan, die haar het liefst overal mee naar toe neemt? Dan is deze unieke nijntje tas het ideale cadeau waarmee je hem of haar kan verrassen. De tas is voorzien van een speciaal nijntje design waaraan je jouw eigen naam kan toevoegen. Zo creëer je een persoonlijk nijntje cadeau dat van ieder dagje shoppen, elke logeerpartijtje of bezoekje aan school een feest maakt!
Kan ik je helpen?
1 met