Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 55113 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Estherop 20-09-18

"Prachtig boek, snelle service! "

10 van 10
Margreetop 20-09-18

"Ik heb een serveerplankje bij jullie besteld als verrassing voor mijn vriend en hij is er zielsgelukkig.."

10 van 10
jannie op 19-09-18

"Zeker weten ik heb al wat leuke dingen laten maken en mijn dochter en keindochers vonden het super .."

10 van 10

Slider armband


Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk foto sieraad, dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres. Bij YourSurprise vind je namelijk de meest unieke en originele sieraden die je allemaal zelf kunt personaliseren met een eigen foto en tekst.

Bijzonder is bijvoorbeeld onze schitterende slider armband. Je kunt foto sliders van de armband helemaal naar eigen wens ontwerpen. Zo creëer je een uniek cadeau voor jezelf of als cadeau voor een verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag of andere speciale gelegenheid!

Armband met foto

Ben jij gek op sieraden en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is deze super hippe armband met foto echt iets voor jou! Het bijzondere aan deze armband met foto is dat je hem zelf kunt ontwerpen. Je maakt de armband namelijk zelf uniek met eigen foto slider.

Je kiest voor jouw armband met foto helemaal zelf hoeveel sliders je aan de armband wil hebben en de foto’s die erop komen. De armband met foto zorgt ervoor dat je jouw dierbare altijd bij je kunt dragen. Hoe bijzonder is dat? Dat wil toch iedereen.

Foto slider

Je kunt er zelf voor kiezen van hoeveel foto sliders je de armband voorziet. Op die manier kan je echt een unieke slider armband creëren voor bij elke outfit. Ook is het leuk om voor elke speciale gelegenheid een losse foto slider cadeau te vragen, zodat jouw armband met al de verschillende foto sliders steeds persoonlijker wordt.

Je schuift de sliders eenvoudig om de armband, waardoor je dus ook makkelijk en eindeloos kunt wisselen en vele combinaties kan maken. Zo maak je met de leukste foto sliders elke keer weer een geheel nieuwe armband.

Foto slider armband

Een foto slider armband is een bijzonder cadeau en geschikt om te geven tijdens vele gelegenheden. Wil je iemand, tijdens een speciaal moment in het leven of gewoon zomaar, eens echt goed verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een foto slider armband, zo geef je een cadeau voor altijd. De foto slider armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zowel geschikt als cadeau voor hem als cadeau voor haar.
+ Lees meer...