Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je iemand verrassen met een unieke puzzel? Ontwerp dan zelf een puzzel met de leukste foto(‘s)! Een fotopuzzel kun je laten maken voor alle puzzelniveaus: ze zijn er vanaf 23 tot en met 1000 stukjes. Een origineel cadeau voor jong en oud!

14 Cadeaus

Eigen fotopuzzel maken

Ben je zelf gek op puzzelen, of ken je een puzzelfanaat? Laat dan bij ons een puzzel maken met foto. Zo'n puzzel is leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau te geven. Een fotopuzzel laten maken is heel eenvoudig! Je kunt kiezen uit verschillende maten, zoals een puzzel met een paar stukjes voor beginners en kleine kinderen en een XXL exemplaar voor de echte puzzelliefhebbers. De puzzel kan worden aangepast met een ontwerp uit onze editor of een speciaal door jou gemaakt ontwerp. Je kunt een foto(collage), tekst en/of naam toevoegen.

Bij YourSurprise vind je puzzels van 23, 30, 96, 120, 250, 500, 1.000 en 1.500 stukjes.

Fotopuzzel met eigen foto

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend, moeder, vrouw of jezelf? Laat dan met je eigen foto en tekst een persoonlijke puzzel maken. Bij YourSurprise hebben we meerdere fotopuzzels, van 23 tot en met een grote puzzel met foto van 1.500 stukjes. Zo kun je voor iedereen een puzzel maken met foto. Een puzzel is een uniek verjaardagscadeau of laat een Moederdag puzzel bedrukken als persoonlijk Moederdagcadeau. Jouw ontwerp maak je makkelijk en snel in onze gebruiksvriendelijke editor. YourSurprise drukt daarna jouw ontwerp met zorg en liefde op de puzzel voor het beste resultaat.

Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd?

Wist je dat puzzels met 1.000 stukjes al geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 jaar? Waarschijnlijk zijn ze er wel even mee zoet! Wil je een puzzel ingewikkelder maken? Kies dan voor een foto met veel kleuren die ook nog eens veel herhaald worden op de foto. Een foto met 23 stukjes kan een kindje van 2 al maken met een beetje hulp. En hoe leuk is het wel niet om een puzzel met een foto van jezelf te puzzelen? Het zorgt voor een extra stukje motivatie voor de kleine puzzelaars!

Hoe moeilijk is elke puzzel?

Het spreekt voor zich dat je een kleine puzzel met foto en 23 stukjes redelijk snel in elkaar hebt gepuzzeld. Maar hoe meer stukjes, hoe lastiger de puzzel wordt. Toch? Ja en nee.

Een puzzel van 500 stukjes met een moeilijke afbeelding, kan ingewikkelder zijn dan een van 1.000 stukjes met een eenvoudigere afbeelding. De moeilijkheidsgraad hangt dus niet alleen af van het aantal stukjes, maar ook van de gekozen foto.

Hoe lang doe je over een puzzel van 1.000 stukjes?

Hoe lang je over een puzzel van 1.000 stukjes doet, is lastig te zeggen. Tijdens het NK puzzelen in 2017 verbrak een groepje van 4 mensen het record, zij legden de puzzel in 1 uur en 29 minuten en 30 seconden! Maar dan waren ze wel met z'n vieren aan het puzzelen.

De techniek achter puzzelen

Wat is handiger? Eerst de randjes leggen of eerst de kleuren bij elkaar zoeken? Intuïtief zou je misschien zeggen dat het makkelijker is om eerst de randen te leggen, maar echte experts menen dat het eigenlijk beter is om eerst op kleur te sorteren. Je slaat dan twee vliegen in één klap omdat je vanzelf de randjes vindt.

Gepersonaliseerde 1500-delige puzzel

Een 1500-delige gepersonaliseerde puzzel met foto is een leuke uitdaging voor iedereen. Het is misschien geen makkelijke uitdaging, maar dat is het leuke aan puzzels, toch? Jouw moeite en inzet wordt uiteindelijk beloond met de prachtige foto die tevoorschijn komt als de puzzel is opgelost. De puzzel is gedrukt op karton met een glanzende afwerking. Zo straalt jouw foto helemaal. Je kunt de fotopuzzel cadeau geven voor een speciale gelegenheid of gewoon voor jezelf houden. Eenmaal klaar kun je de puzzel inlijsten en aan de muur hangen. Dan zijn jouw inspanningen voor iedereen te zien!

Gepersonaliseerde hartvormige fotopuzzel

Liefhebbers van romantiek, mensen die een cadeau zoeken voor Valentijnsdag of voor een relatiejubileum, kunnen de hartvormige puzzel zeker waarderen. Je kunt het puzzelhart personaliseren met een foto en/of een liefdesspreuk.

Bestel een gepersonaliseerde puzzel online

Jouw persoonlijke fotopuzzel bestellen is heel eenvoudig! Nadat je jouw template hebt gekozen en het ontwerp naar wens hebt gemaakt in de online editor, hoef je alleen nog maar de bestelling af te ronden en wij verzenden de puzzel voor je naar een adres naar keuze. Je kunt ook een gratis kaart aan jouw bestelling toevoegen, met een leuke boodschap voor de ontvanger.

Puzzel met foto voor een speciale gelegenheid

Voor wie een belangrijk moment wil vieren met een blijvende herinnering, is een fotopuzzel de juiste keuze! Je kunt jouw favoriete moment vereeuwigen en een uniek cadeau maken. Voor moeders en vaders heeft YourSurprise Moederdag puzzels en Vaderdag puzzels gemaakt met unieke ontwerpen voor deze speciale momenten. Kies uit een fotopuzzel met 500 stukjes of een fotopuzzel met 1000 stukjes en verras de speciale personen in je leven!

Hoe kies ik een puzzel?

Hoe groter hoe beter! Het kiezen van de grootte van jouw puzzel is een belangrijk onderdeel van de gepersonaliseerde puzzel ervaring. Het is net als het uitzoeken van een perfecte jurk: hij moet passen bij jouw stijl en gelegenheid.

  • Kleine puzzels: Deze zijn perfect voor beginners of voor iemand die niet te lang bezig wil zijn met puzzelen. Ze zijn ook uitstekend voor kinderen om aan een leuke maar uitdagende activiteit mee te doen. De kleine fotopuzzels zijn verkrijgbaar met 30 of 96 stukjes.
  • Middelgrote puzzels: Voor de meer doorgewinterde puzzelaars bieden deze een leuke uitdaging en zijn een geweldige manier om een weekend door te brengen. Middelgrote puzzels variëren meestal tussen 120 en 500 stukjes. In onze webshop vind je puzzels met 120, 250 en 500 stukjes.
  • Grote puzzels: Deze zijn voor de hardcore puzzelliefhebbers. Ze houden je dagen bezig, misschien wel weken! Kies tussen 1000 en 1500 stukjes.

Uiteindelijk is de keuze van de puzzelgrootte een persoonlijke keuze, afhankelijk van je puzzel vaardigheden en de tijd die je wilt besteden aan het in elkaar zetten van je persoonlijke meesterwerk. Kies verstandig en laat het puzzelplezier beginnen!

Wat voor soort afbeeldingen kan ik gebruiken voor mijn puzzel?

Je kunt een foto of een ontwerp uploaden in het PNG- of JPG-formaat. Zorg ervoor dat de afbeelding van hoge kwaliteit is en bij de puzzel past. Check het eindresultaat in onze editor.

Kan ik tekst toevoegen aan mijn fotopuzzel?

Je kunt één of meerdere regels tekst toevoegen aan je puzzel. Je kunt ook een lettertype naar keuze kiezen en de kleur van de tekst veranderen.

Wat is de kwaliteit van de puzzelstukjes?

De puzzels worden gedrukt op hoogwaardig karton en verzonden in een puzzeldoos. Hierdoor is het een perfect cadeau om te geven of om zelf te houden.

Kan ik mijn fotopuzzel inlijsten?

Natuurlijk! Als de puzzel klaar is, kun je hem in een lijstje stoppen en aan de muur hangen. Wat is er nou een mooiere wanddecoratie dan een unieke gepersonaliseerde puzzel! Zo kan er nog langer genoten worden van jouw cadeau.