Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Print je mooiste herinneringen op een puzzel. Kies je favoriete foto's en maak een unieke aangepaste puzzel.

13 cadeaus

Puzzel maken met eigen foto

Gek op puzzelen, of ken je een puzzel fanaat? Laat dan bij ons een puzzel maken met foto. Leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau te geven. Een gepersonaliseerde puzzel is een originele manier om jouw eigen foto af te drukken en in jouw huis op te hangen, maar ook een leuk cadeau voor het hele gezin. Een puzzel op maat maken is heel eenvoudig! Je kunt kiezen uit verschillende maten, zoals enkele stukjes voor beginners en XXL voor de echte puzzel liefhebbers. De puzzel kan worden aangepast met een ontwerp uit onze editor of een speciaal door jou gemaakt ontwerp. Je kunt een foto(collage), tekst en/of naam toevoegen.

Bij YourSurprise vind je puzzels van 23, 30, 96, 120, 250, 500, 1.000 en 1500 stukjes.

Fotopuzzel met eigen foto

Op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend, moeder, vrouw of jezelf? Laat dan met je eigen foto en tekst een persoonlijke puzzel maken. Bij YourSurprise hebben we meerdere fotopuzzels, met allemaal een verschillend aantal stukjes. Zo kun je zelf voor iedereen een puzzel maken met foto. Leuk als uniek verjaardagscadeau of laat een Moederdag puzzel bedrukken als persoonlijk Moederdag cadeau. Jouw ontwerp maak je makkelijk en snel in onze gebruiksvriendelijke editor. YourSurprise drukt daarna jouw ontwerp met zorg en liefde op de puzzelstukjes voor het beste resultaat.

Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd?

Wist je dat puzzels met 1.000 stukjes al geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 jaar? Waarschijnlijk zijn ze er wel even mee zoet! Wil je een puzzel ingewikkelder maken, kies dan voor een foto met veel kleuren die ook nog eens veel herhaald worden op de foto.

Hoe moeilijk is elke puzzel?

Het spreekt voor zich dat je een puzzel met 23 stukjes redelijk snel in elkaar kunt zetten. Maar hoe meer stukjes, hoe lastiger de puzzel wordt. Toch? Ja en nee.

Een puzzel van 500 stukjes met een moeilijke afbeelding, kan ingewikkelder zijn dan een van 1.000 stukjes met een eenvoudigere afbeelding. De moeilijkheidsgraad hangt dus niet alleen af van het aantal stukjes, maar ook van de gekozen foto.

Hoe lang doe je over een puzzel van 1.000 stukjes?

Hoe lang je over een puzzel van 1.000 stukjes doet, is lastig te zeggen. Tijdens het NK puzzelen in 2017 verbrak een groepje van 4 mensen het record, zij legden de puzzel in 1 uur en 29 minuten en 30 seconden! Maar dan waren ze wel met z'n vieren aan het "puuzelen"!

De techniek achter puzzelen

Wat is handiger? Eerst de randjes leggen of eerst de kleuren bij elkaar zoeken? Intuïtief zou je misschien zeggen dat het makkelijker is om eerst de randen te leggen, maar echte experts menen dat het eigenlijk beter is om eerst op kleur te sorteren. Je slaat dan twee vliegen in één klap omdat je vanzelf de randjes vindt.

Gepersonaliseerde 1500-delige puzzel

Voor echte puzzel liefhebbers is de wedstrijd geopend! Een 1500-delige gepersonaliseerde puzzel met foto is een leuke uitdaging voor iedereen. Het is misschien niet makkelijk te voltooien, maar dat is het leuke aan puzzels, toch? De moeite en inzet wordt beloond door de prachtige personalisatie die je hebt gekozen, gedrukt op karton met een glanzende afwerking. Zo wordt jouw foto goed zichtbaar en indrukwekkend. Je kunt de fotopuzzel cadeau geven voor een speciale gelegenheid of gewoon als decoratie in huis.

Eenmaal klaar kun je het inlijsten en aan de muur hangen. Je inspanningen zullen tenminste te zien zijn!

Gepersonaliseerde hartvormige fotopuzzel

Liefhebbers van romantiek, vooral bij een speciale gelegenheid als Valentijnsdag of een jubileum, zullen de hartvormige puzzel zeker waarderen. Je kunt het puzzelhart personaliseren met een foto of een liefdes spreuk.

Bestel een gepersonaliseerde puzzel online

Jouw persoonlijke fotopuzzel bestellen is heel eenvoudig! Nadat je jouw template hebt gekozen en het ontwerp naar wens hebt gemaakt in de online editor, hoef je alleen nog maar de bestelling af te ronden en wij verzenden het voor je naar een adres naar keuze. Je kunt ook een gratis kaart bij jouw bestelling voegen, met een boodschap van genegenheid voor de ontvanger.

Puzzels voor een speciale gelegenheid

Voor wie een belangrijk moment wil vieren met een blijvende herinnering, is een puzzel de juiste keuze! Je kunt jouw favoriete moment vereeuwigen en een uniek cadeau creëren. Voor moeders en vaders heeft YourSurprise Moederdag puzzels en Vaderdag puzzels gemaakt met unieke ontwerpen voor deze speciale momenten. Kies uit een fotopuzzel met 500 stukjes of een fotopuzzel met 1000 stukjes en verras de speciale persoon in je leven!