Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Heb je een binnenkort een etentje of ben je zomaar op zoek naar de perfecte tafelversiering? Ontdek ons ruime assortiment gepersonaliseerde tafeldecoratie, voorzien van een foto en/of tekst naar keuze. Ook voor speciale momenten kun je bij ons terecht, zoals tafeldecoratie voor kerst!  

76 Cadeaus

Je hebt 48 van 76 cadeaus bekeken

Tafelaccessoires en ideeën voor het versieren van de tafel

Bij het organiseren van een lunch of diner denken mensen het eerste aan heerlijk eten, drinken en gezelligheid. Natuurlijk is het belangrijk dat je gasten een leuke tijd hebben hebben, met lekker eten en de juiste drankjes erbij, maar het is ook van belang de tafeldecoratie niet te vergeten!

Een stijlvol gedekte tafel verhoogt de sfeer en zorgt voor een knus gevoel.

Als je vrienden voor een etentje uitnodigt, voor een speciale gebeurtenis,geven we je tips hoe je de tafel in stijl kunt versieren met unieke en gepersonaliseerde tafelaccessoires. Je kunt ook leuke tafeldecoratie kopen voor iemand anders die je heeft uitgenodigd of voor iemand die een housewarming party geeft.

Tafelaccessoires ideeën

Geef je gasten een vaste plek aan tafel en zorg ervoor dat ze hun plek niet vergeten door een placemat met naam of foto van de gast te bedrukken, dan heb je gelijk een leuk cadeautje voor je gasten voor op hun eigen tafel win-win!

We hebben nog wat tips om jouw tafel te versieren met gepersonaliseerde tafeldecoraties;

Kerst tafelaccessoirees

Met Kerstmis wil je de mooiste en tafel decoreren met tafelaccessoires voor je gasten. Je wil er immers het meest liefdevolle moment van het jaar van maken, deze speciale dag wil je delen met jouw familie en dierbaren.

Voor tafelaccessoires in volle kerststijl kan je in kerstsferen komen door een gepersonaliseerde adventkaars met een foto, tel af naar kerstmis. Je kan je eten ook serveren op gegraveerde houten snijplanken of een dienblad met een kerstfoto of kerstdesign.