Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Op zoek naar heerlijke Vaderdag chocolade? Maak je eigen chocolade cadeau, gepersonaliseerd met een eigen foto of tekst!

31 Cadeaus

Vaderdag chocolade en bonbons

Vaderdag is er speciaal om jouw vader in het zonnetje te zetten! En wat is een betere manier om je vader te verrassen dan met een heerlijk, gepersonaliseerd chocolade cadeau! Vaderdag bonbons zijn de perfecte manier om je liefde en waardering voor je vader te tonen: het is lief, leuk en ook nog eens lekker!

De lekkerste Vaderdag Chocolade

Een chocolade cadeau is een uitstekende keuze voor je vaderdagcadeau omdat er veel verschillende keuze in mogelijk is. Van luxe dozen gevuld met bonbons tot chocolade van de meest geliefde chocolade merken die er zijn, zo zit er voor elke vader wat lekkers bij.

Hier enkele van onze favoriete keuzes:

  • Gigantische chocoladerepen met de naam en foto van je vader erop
  • Gepersonaliseerde geschenk doosjes gevuld met bonbons met een speciale boodschap voor je vader erop
  • Chocolade bedrukt met een (eetbare) foto

Vaderdag chocolade merken

Een andere leuke optie om je vader op Vaderdag te verrassen, is door hem chocolaatjes van zijn favoriete chocolademerk te geven. Een greep van onze vaderdag chocolade merken zijn Milka, Côte d’Or, Kit Kat, Toblerone, Tony Chocolonely en Celebrations.

Alle merken kunnen gepersonaliseerd worden met een naam, foto of tekst. Dit maakt het het ultieme cadeau om je vader te bedanken voor alles wat hij voor je heeft gedaan. Maak bijvoorbeeld jouw eigen Toblerone voor Vaderdag en verras jouw vader op 18 Juni!

Met welke chocolade je ook op Vaderdag aankomt, je vader zal er zeker blij mee zijn omdat het een prachtig cadeau is vanuit jou!