Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een glas voor Vaderdag waar hij zijn lievelingsdrankje uit kan drinken in stijl? Laat dan een glas graveren met zijn naam en een tekst zoals ‘de beste papa’. Er is een ruim assortiment van Vaderdag glazen, van bierglazen tot whiskeyglazen en wijnglazen.

23 Cadeaus

Verras je vader met een glas speciaal voor Vaderdag.

Vaderdag is een speciale gelegenheid voor vele families. Op deze dag wordt de vaderfiguur van de familie gevierd, dit kan de vader zijn, grootvader of eender wie een vaderfiguur voor de kinderen is. Vaderdagcadeaus zijn een belangrijk onderdeel van deze feestdag, een leuke voorbeelden hiervan zijn een breed gamma aan Vaderdag glazen die personaliseerbaar zijn.

Deze feestdag wordt samen met de familie gevierd, daarom is een geschenk dat zowel praktisch als betekenisvol is een geweldig idee. Trouwens, … wie zegt dat glazen saai zijn?

Het beste Vaderdag glas

Neem een kijkje bij onze Vaderdag glazen en personaliseer jouw glas door een leuk Vaderdag design te kiezen.

Vaderdag bierpul

Bier is een populaire drank bij vaders, zeker wanneer het warm is en het bier is heerlijk fris, rechtstreeks van de koelkast. Het is dan ook geen toeval dat de Vaderdag bierpul al jaren een van onze bestsellers is, zeker tijdens deze periode van het jaar. Met de juiste maat en vorm kan het perfect gepersonaliseerd worden met een naam, tekst of bericht naar keuze. Dat biertje zal nu extra lekker smaken.

Meer Vaderdag bierglazen

Als je thuis al een leuke collectie hebt, kan je deze nog altijd uitbreiden met een Vaderdag bierglas of een cool Weizener bierglas. Geen van deze glazen hebben handvatten maar zijn nog steeds heel gemakkelijk om vast te pakken én kunnen gepersonaliseerd worden met naam of tekst naar keuze. Als je vader een echte bierliefhebber is zal hij zeker deze Vaderdag bierglazen appreciëren. Je kan ook gaan voor de keramieken Vaderdag bierpul en personaliseren met een foto.

Vaderdag wijnglas cadeau

Indien geen bier, dan vast wel wijn! Als je vader een wijnliefhebber is, waarom geen eigen wijnglas cadeau doen voor Vaderdag? Deze glazen zijn van gecertificeerde kwaliteit en, tromgeroffel…. ze mogen zelfs in de vaatwasser! Je kan hem verrassen met een speciaal diner en de tafel versieren met een Vaderdag wijnglas, gepersonaliseerd met zijn naam of een speciale tekst.

Meer Vaderdag glazen

Om je vader te vieren, ter aanvulling van de wijnglazen, hebben we ook een collectie personaliseerbare Vaderdag champagneglazen. Naast heel handig te zijn op het moment zelf, zullen ze een blijvende herinnering zijn aan deze speciale dag.

Een aperitief voor Vaderdag

Een ander idee om Vaderdag samen te vieren, is om een familie happy hour te organiseren. Voor dit moment kan je jouw geliefde vader een Vaderdag Spritz glas cadeau doen. Plezier gegarandeerd!

Kleine glazen voor Vaderdag

Ben je op zoek naar kleine glazen om likeuren of sterke dranken te serveren, die je ook kan personaliseren? Om je vader te verrassen kan je glazen ontwerpen die praktisch zijn voor vele verschillende gelegenheden. Je kan kleine tumbler glazen personaliseren voor Vaderdag, een speciaal cadeau om de maaltijden mee af te sluiten en prachtig om uit te stallen in de keuken.