Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je iemand verrassen met een houten kaart? Op deze houten kaarten laat je jouw leukste foto afdrukken. De kaarten komen met een standaard, zodat je ze op iedere plek kunt neerzetten. Maak gauw iemand blij met een persoonlijke houten kaart!

Kaartje sturen? Stuur een mooie houten kaart

Wil je iemand een kaartje sturen, maar wil je het wel wat persoonlijker maken? En mag het allemaal net wat origineler dan een gewone ansichtkaart op papier? Stuur iemand dan een houten kaart!

Een houten kaart is letterlijk wat het is: een kaart gedrukt op hout. Hierdoor straalt de kaart net wat meer uit en gaat hij langer mee. Een houten kaart valt echt op tussen de post en zullen mensen mooi vinden om ergens in het zicht te zetten. Je kunt de houten wenskaart helemaal naar eigen smaak opmaken in onze online editor. Je kunt zelf een tekst, hele lange boodschap of foto uploaden en wij drukken jouw ontwerp in hoge kwaliteit het op een mooi stukje hout.

Houten kaart met beterschapswens

Wil je iemand beterschap wensen of laten weten dat je aan hem of haar denkt? In onze online editor vind je leuke beterschapskaarten met teksten zoals Donut Worry, Beterschaaaaap of Dikke knuffel voor jou. In alle designs is er ruimte voor een persoonlijke boodschap of iemand z’n naam.

Houten kaart met fotocollage

Heb je ontzettend veel leuke foto’s van jou met iemand die bijzonder voor je is? Dan kun je eenvoudig een collage maken met verschillende foto’s. We hebben meerdere ontwerpen waarin je jouw collage kunt maken. Het enige wat je hoeft te doen is je leukste foto’s uploaden en de kaart te maken. Wij doen de rest!

Houten kaart voor iemand die je mist

Mis je iemand ontzettend maar kun je die persoon tijdelijk niet zien? Stuur hem of haar dan een kaartje en bedank ze dat ze er altijd voor je zijn, ook als jullie elkaar even niet kunnen zien. Wij weten zeker dat je liefste vader, moeder, broer, zus of wie het ook is zo’n kaartje ontzettend leuk zullen vinden. In onze online editor kun je eenvoudig zelf een tekst maken voor op de kaart.

Houten kaart als geboortekaartje of aankondiging zwangerschap

Is er iemand geboren en wil je dat op een leuke manier wereldkundig maken? Denk dan eens aan een houten kaart in plaats van een standaard geboortekaartje. We hebben designs voor zowel jongens als meisjes. Natuurlijk is er voldoende plaats om ook nog een persoonlijke boodschap kwijt te kunnen. Is de baby nog niet geboren, maar wil je op een originele manier aan dierbaren vertellen dat je zwanger bent? Ook dan kan een houten kaart ontzettend leuk zijn. Doe de houten kaart in een cadeaupakketje met een rompertje ‘voor Oma’ of ‘voor Opa’ om je ouders te laten weten dat er een kleintje aankomt!

Houten kaart als ‘save the date’ voor je huwelijk

Ga je trouwen en wil je de daggasten op een originele manier vragen om een bepaalde datum vrij te houden? Stuur dan een houten save-the-date kaart. Zeker weten dat ze er die dag allemaal zijn!

Verschillende designs mogelijk

Je kunt bij ons je houten kaart zowel horizontaal als verticaal opmaken met een eigen tekst, foto of ontwerp. We hebben een aantal standaard designs voor moederdag, vaderdag, valentijnsdag en kerst. Ben je zelf creatief en heb je een eigen ontwerp? Upload die dan als foto in onze editor en wij maken er een mooie houten kaart van!