Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Geboorteposters met naam

Geef elke babykamer een prachtige blikvanger met persoonlijke geboorteposters met naam. Hang de poster boven de commode, het ledikantje of op een lege muur en tover de slaapkamer van de kleine om tot zijn of haar persoonlijke kasteel. Door de vele designs zit er voor elke stijl van de kinderkamer wel iets leuks bij. Misschien ben je wel op zoek naar een bijzonder geboortecadeau met een persoonlijke touch? Dan maak je de kersverse ouders ontzettend blij met dit leuke kraamcadeau.

Geboorteposter als kraamcadeau

Staat je beste vriendin of zus op het punt om te bevallen? Ben je oom of tante geworden? Of hebben je ouders al een babykamer ingericht voor het moment dat zij straks de geweldige titel van opa en oma mogen dragen? Dan sta je natuurlijk te trappelen om de kleine baby zo snel mogelijk te gaan bewonderen. Verras de nieuwe ouders en hun schattige newborn baby met een uniek cadeau zoals een geboorteposter met naam. Je ontwerp zelf de eyecatcher van elke kinderkamer of babykamer gemakkelijk in onze editor.

Geboorteposter voor de kinderkamer

De geboorteposters hebben een speciale, satijnachtige finish waardoor het een luxueuze uitstraling heeft. Zo geef je elke babykamer of kinderkamer een bijzondere look. Elke ouder heeft zijn of haar unieke stijl, waardoor het soms moeilijk kan zijn om een kunstwerk uit te zoeken dat daarbij past. Bij elk van de vijf speciale geboorteposters zitten ruim twintig verschillende ontwerpen, zoals een met een schattige vos of juist met een sterrenbeeld in de sterren geschreven.

Geboorteposter met sterrenbeeld constellaties

Zijn de papa en mama van de kleine spruit helemaal weg van de sterren, astronomie en de line art van constellaties? Verras hen dan met een geboorteposter geïnspireerd door de sterrenbeelden. De Milestone® posters zijn prachtige sterrenbeelden posters waarbij je de naam van de baby, de geboortedatum én het sterrenbeeld van de kleine kan laten afbeelden. De geboorteposter komt met een super handig ophangsysteem, waarmee je hem gemakkelijk zelf aan de muur hangt, maar je kunt er ook voor kiezen om hem neer te zetten. Zoek het sterrenbeeld van jouw kleine uit tussen de twaalf gesternte en personaliseer hem helemaal naar wens.

Geboorteposter van 30 x 40

De geboorteposter van 30 bij 40 cm heeft meer dan twintig ontwerpen om helemaal te personaliseren naar de newborn en zijn of haar babykamer. Deze poster zorgt ervoor dat hij gemakkelijk een kleinere babykamer net die finishing touches geeft. Kies je voor een illustratie ontwerp waarbij de voorletter van de kleine centraal staat? Dan is het ook nog mogelijk om de volledige naam, geboortedatum, geboorteplaats, tijdstip en het gewicht van de kleine op de poster te zetten.

Geboorteposter met botanisch thema

Houden de kersverse ouders van de natuur en unieke illustraties? Dan zijn de geboorteposters met het botanische thema een prachtige toevoeging aan de babykamer. Voor elke letter is er een unieke illustratie met mooie planten, stukken fruit en een dier. Deze posters zijn heel mooi met een klassiek lettertype, want die sluit heel gaaf aan bij het lettertype van de voorletter illustraties. Ook deze Milestone® posters komen met een heel handig systeem om de poster mee op te hangen, waardoor het de nieuwe papa geen enkele moeite kost om de babykamer mee te versieren.

Spread a little happiness

Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd duur te zijn, maar het gaat om het gebaar dat je laat zien dat je aan iemand denkt en dat iemand bijzonder voor je is. De reden hoeft niet altijd een verjaardag te zijn. Je kunt iemand ook gewoon zomaar eens verrassen. Uit ons cadeautjes onderzoek bleek dat mensen elkaar heel graag zomaar een cadeautje geven. Wij geloven erin dat je niet alleen van cadeaus krijgen, maar ook van cadeaus geven gelukkiger wordt: ‘Spread a little happiness!’