Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wat onze klanten zeggen

Quote icon

voor mij was alles naar wens opgelost en snel nieuwe levering gekregen dikke plus

marina op 20-6-2022

10 van 10
Quote icon

Product is heel erg mooi en kwaliteitvol. Website makkelijk te bedienen en snelle levering. Niets op aan te merken en zeker aan te raden.

Rebecca op 20-6-2022

10 van 10
Quote icon

Volgende dag al geleverd en gewoon goede prijs kwaliteit. Had wel even moeite met het invullen van de te graveren tekst, maar ok

Saskia op 20-6-2022

10 van 10
9.5

98796 beoordelingen

Bekijk alle

Of je nou de beste vader van de hele wereld hebt, of je leraar wilt bedanken voor alle steun en hulp, een gepersonaliseerde oorkonde is een leuke manier om dit te laten zien. Gepersonaliseerde oorkondes zijn geschikt voor veel verschillende gebeurtenissen en laten altijd aan de ontvanger zien hoeveel ze worden gewaardeerd. Onze gepersonaliseerde oorkondes kunnen worden opgehangen, maar ook worden neergezet op bijvoorbeeld een bureau.

Maak je eigen gepersonaliseerde oorkonde

Je eigen gepersonaliseerde oorkonde maken gaat heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar je design te kiezen, wat foto’s of tekst toe te voegen en of het materiaal op hout of marmer moet lijken.

.

Oorkonde voor de beste vader van het jaar.

Als Vaderdag eraan komt en je zoekt een cadeau om hem speciaal te laten voelen, is een gepersonaliseerde oorkonde het juiste cadeau. We hebben oorkondes voor elk type vader; de liefste vader, de coolste vader, of gewoon de meest geweldige vader Kies je favoriete design en verras hem!