Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

151 Cadeaus

Je hebt 48 van 151 cadeaus bekeken

Een jubileum op het werk

Als je collega 5, 7,5, 10 of 12,5 jaar in dienst is, dan is dat natuurlijk leuk om bij stil te staan. Hoe leuk is het om die collega te verrassen met een persoonlijk t-shirt met daarop de meest gênante foto van die ene bedrijfsborrel? Wil je het wat serieuzer houden, dan kun je natuurlijk ook een leuke mok bedrukken met grappige tekst. Is jouw collega een echte snoepkous, dan weten wij zeker dat je met een gepersonaliseerd blik met snoepjes of Milka giftreep punten scoort. Kijkt jouw collega op elke vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeestje iets te diep in het glaasje? Verras hem of haar dan met een bierpul of wijnglas met eigen naam erop.

Als het hele bedrijf het mag weten

Mag het wat opvallender? Bestel dan een verkeersbord met daarop een eigen tekst en getal en hang dat prominent in de buurt van de gelukkige collega. Dit is ook een leuk idee als jouw collega 30, 40 of 50 jaar oud is geworden.

Wat je als werkgever kunt doen

Ben jij vanuit jouw werkgever verantwoordelijk voor de jubilea? Dan heb je een belangrijke taak. Voor veel mensen is het best een bijzonder moment als ze 5 of 7,5 jaar in dienst zijn bij het bedrijf. En dus waarderen ze het als jij als werkgever daar ook even bij stilstaat. Je hoeft niet meteen een duur diner in een sterrenrestaurant cadeau te geven. Een fles champagne met jullie logo, naam van de jubilaris en een foto erbij zullen veel werknemers ontzettend waarderen.

Meest gewaardeerde cadeaus voor een jubileum op het werk

Zoek je inspiratie voor mooie cadeaus voor werknemers die 5, 10, 12,5 jaar of nog langer in dienst zijn? Dan helpen we je graag op weg:

  • wat dacht je van een heerlijke fles champagne met daarop een etiket in de huisstijl van het bedrijf?
  • of een mooie gegraveerde pen voor de jubilaris?
  • je kunt natuurlijk een heerlijke fles wijn laten personaliseren met daarop een zelfontworpen etiket

Het gaat om het gebaar!

Een klein cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn, veel mensen vinden het gebaar veel belangrijker. Dat collega's weten dat je een jubileum viert, is voor mensen belangrijk.