Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland! 🥳

Coole Vaderdag cadeaus

Coole cadeaus voor een toffe vader(dag)!

Het is bijna weer Vaderdag! Heb jij de leukste, stoerste, liefste en knapste papa van de hele wereld? Dan is dit de dag om jouw vader eens flink te verrassen.
Je kunt van alles bedenken, van leuke cadeaus tot een mooie knutsel of misschien wel een combinatie van beiden. Heb je nog geen cadeau? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben een aantal simpele tips, om deze dag extra leuk te maken, voor je op een rijtje gezet.

Smokey goodness boek

Voor de papa die altijd bij de BBQ staat

Het zonnetje begint al lekker te schijnen. De lente hangt in de lucht en straks kunnen we weer volop genieten van heerlijk zomerweer. Wat doet een papa het liefst wanneer de temperatuur boven de 20 graden ligt? Juist ja, de bbq tevoorschijn halen.

Wil je hem verrassen met een origineel cadeau? Bestel dan een notitieboekje en zoek op internet heerlijke bbq-recepten op. Dit kun je vervolgens in het zelfgemaakte notitieboekje opschrijven zodat papa altijd de heerlijkste gerechten kan maken. Heeft hij zelf ideeën voor lekkere recepten? Dan kan hij dat later natuurlijk ook opschrijven in het boekje. Wil je liever een kant en klaar bbq-boek geven? Dan kan dat ook. Het Smokey Goodness boek is een prachtig exemplaar voor vaders. Een dikke aanrader voor een lekkere maaltijd.

Kent je vader alle recepten uit zijn hoofd? Wat dacht je dan van een stoere houten plank voor vlees, vis en groenten? Graveer de naam van chefkok papa in de plank en wij weten zeker dat hij vol trots zijn gerechten gaat serveren.


Sleutelhanger

Voor de papa die altijd zijn sleutels kwijt is

Kan papa soms een sloddervos zijn en is hij altijd maar die autosleutels kwijt? Dan is een sleutelhanger DE oplossing. Kies een aantal leuke foto's uit van jou en je vader (of misschien wel van het hele gezin) en binnen een paar tellen heb jij een originele sleutelhanger gemaakt. Omdat het een klein cadeautje is, kun je er natuurlijk een prachtig cadeau van maken door het zelf in te pakken. Vergeet daarna niet waar je het cadeautje verstopt hebt hè? Want jij mag nu even niet de sloddervos zijn ;).


Voor alle thuiswerkende papa's

Werkt jouw vader altijd veel thuis en wil je hem iets geven wat hij goed kan gebruiken? Wat dacht je van een muismat met een stoere foto of een magic mok? Wanneer hij een kopje thee of koffie drinkt, komt er opeens iets moois tevoorschijn. Een saaie werkdag thuis is dan opeens een stuk leuker. En heeft hij nog een saai plekje aan de muur in zijn kantoor? Maak dan een toffe poster met foto's, tekeningen of een lieve motiverende spreuk!


Sokken

Voor de papa's die altijd maar weer sokken cadeau vragen

Nieuw in ons assortiment, een tof cadeau voor vaders die altijd maar weer sokken willen hebben: sokken met foto! Je kunt ze zelf ontwerpen met foto's van jullie samen of prachtige illustraties. Wie wordt er nu niet vrolijk van een paar gezellige sokken in je schoenen? Een echte coole papa draagt natuurlijk gewoon sokken met foto's van zijn lieve kinderen erop.


Voor de papa's die te veel op de bank hangen

Worden er nu thuis veel films, series of andere leuke programma's gekeken? Of is jouw vader een klein beetje lui en doet hij af en toe een middagdutje op de bank? Verras hem dan met een prachtig kussen met een foto van het hele gezin erop. Natuurlijk is dit kussen dan helemaal voor hem zelf. Hij mag hem ook meenemen naar zijn werkplek voor een lekker rugsteuntje.


Vaderdag chocolade

Voor alle vaders die altijd al het lekkers in huis opeten

Is jouw vader een echte snoepkous en eet hij altijd al het lekkers op in huis? Geef hem dan zijn eigen voorraad chocolade! Er zijn genoeg chocolade varianten te bestellen met uiteraard een lieve tekst en/of foto. Geef dit bijvoorbeeld in combinatie met een puzzel zodat jij, tijdens het puzzelen, ook mee kan genieten van een stukje chocolade :). Is je vader meer van de drankjes? Dan kun je hem vast blij maken met heerlijke speciaal biertjes of een goede fles wijn met daarop een foto van jullie samen.Voor de stoerste vader: een oorkonde!

Heb jij samen met je moeder veel mooie kunstwerkjes gemaakt en wil je daar nog iets extra's aan toevoegen? Bestel dan een oorkonde voor de leukste en stoerste vader. Je zou dit natuurlijk ook in een mooie lijst kunnen doen, zoals de knutsel tekeningen.

Lieve papa, from Lucy

Voor de superheld en de liefste papa

Is jouw vader jouw superheld? Verras hem dan met Olliboek 'Mijn grote held'. In dit boek speelt jouw vader de hoofdrol, samen met Olli het olifantje. In het boek zit ook al meteen een oorkonde voor de beste papa! Vul de naam van je vader in en hij zal zich zeker vermaken met de leuke avonturen van Olli.

Of zie je jouw vader meer als de allerliefste papa? Geef hem dan het boek van Lucy 'Lieve papa'. Dit gaat boek gaat over de bijzondere band tussen jou en je vader. Met dit boek laat je je vader weten hoe belangrijk hij voor je is en hoe fijn je het vindt dat hij jouw papa is. En in dit boek kun je je eigen naam zetten, dit maakt het boek extra speciaal om het aan je liefste papa te geven.


De leukste inspiratie voor een cadeau voor de eerste Vaderdag!
De leukste inspiratie voor vaders die van lekker eten en drinken houden!
Bekijk alle Vaderdagcadeaus >>