Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

adventskalender voor kerst maken

Maak aftellen tot kerst extra speciaal met een unieke adventskalender

Weet je nog, vroeger, toen je samen met je broer of zus aftelde tot het kerstavond was en elke dag een chocolaatje uit de adventskalender mocht pakken? Voordat je naar school ging, keek je al naar de kalender, in de hoop dat de kerstman deze keer op het chocolaatje afgebeeld zou staan. Misschien herken je dat nu wel bij je eigen kids of neefjes en nichtjes. Tegenwoordig zijn er steeds meer varianten van de adventskalenders die ook voor volwassenen super leuk zijn, zoals met badspulletjes of theezakjes. Maar wist je dat je ook superleuk een eigen adventskalender kunt maken? Wij geven je alle tips!


De belevenis van een adventskalender

Over hoeveel nachtjes is het kerst? Een adventskalender begint altijd op de eerste dag in december en telt af naar dag 24, dat is kerstavond. Maar niet elke adventskalender heeft cadeautjes voor elke dag en soms heeft een speciaal vakje, zoals 5 december, ook een wat groter cadeautje. Wanneer je zelf een adventskalender maakt, heb je de totale regie. Je kunt hem zo persoonlijk en uniek mogelijk maken, van de vertoning, zoals met envelopjes of een ander thema met mini jute kerstsokken, tot aan de cadeautjes en de gedachten erachter. Hoe mooi is het als je samen met je partner of je kinderen elke dag een cadeautje kunt openmaken dat speciaal voor ze is uitgekozen?


Bijzondere cadeautjes voor een adventkalender

Soms gaat het niet om hoe groot het cadeau is, maar gaat het juist om het gebaar. Dat je de mensen om je heen laat zien dat je aan hen denkt en laat merken dat ze er niet alleen voor staan. Voordat je je kalender maakt, is het handig om eerst alle cadeautjes te bedenken en verzamelen. Misschien heeft je partner wel een verlanglijstje die je kunt gebruiken ter inspiratie. Bepaal vooraf het budget en reken uit wat je ongeveer per cadeautje kunt uitgeven. Een klein, schattig gebaar dat je kan personaliseren is daar een ideaal cadeau voor. Maar wil je om de zoveel dagen uitpakken met je cadeautje? Dan zijn de volgende cadeaus ook heel leuk om toe te voegen aan je adventskalender.


We schreven eerder ook een blog met de kleinste, schattige cadeautjes. Haal hier je inspiratie uit!


De liefste gebaren voor een adventskalender

Wist je dat de cadeaus van een adventskalender niet allemaal fysieke cadeaus hoeven te zijn? Je kunt de cadeaudagen ook eens afwisselen met voorstellen voor een dagje stedentrip naar een plek waar jullie samen al heel lang naar toe willen. Of maak een soort cadeaubon waarmee je voorstelt om voor de ander te koken. Zo organiseer je alsnog een fijn gebaar voor de ander. Ga je voor de ander koken? Denk dan eens aan onze speciale olijfolie. Vergeet het diner niet te kruiden, maar dat zal niet gebeuren met deze bijzondere peper en zoutmolen. Samen een avondje op de bank met de lekkerste snacks en de meest heerlijke hot chocolate is ook een bijzonder idee voor de adventskalender. Kom helemaal tot rust met chocolademelk in je eigen emaille mok en fijne warme sokken. Met welk gebaar zou jij je dierbare willen verrassen?
Vorig jaar maakten we ook een blog waarmee je kunt aftellen tot de kerstdagen. Wie weet zit er tussen deze 24 ideetjes wel hét idee om je dierbaren deze kerstmis mee te verrassen.


Hoe kies jij het perfecte cadeau voor je dierbaren? Lees onze blog met alle cadeautips voor kerst om je wat inspiratie te geven.

Ontdek alle kerstcadeaus>>>