Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Weet je nog dat je met je broer of zus aftelde tot kerstavond en elke dag een chocolaatje uit je adventskalender mocht eten? Tegenwoordig zijn er steeds meer variaties op adventskalenders die ook leuk zijn voor volwassenen, zoals wellnessproducten of verschillende soorten thee. Wist je dat je je eigen adventskalender kunt maken? Wij geven je onze tips en ideeën.

Adventskalender plezier

Hoeveel dagen tot Kerstmis? Een adventskalender begint altijd op de eerste dag van december en telt af tot dag 24, wat kerstavond is. Maar niet elke adventskalender heeft cadeautjes voor elke dag. Als je je eigen adventskalender maakt, heb je alle controle. Je kunt hem zo persoonlijk en uniek mogelijk maken, van de manier waarop je de cadeautjes uitstalt, bijvoorbeeld met enveloppen, of mini Kerst kousen naar de cadeaus en de gedachten erachter. Stel je voor dat je partner, je kinderen of jijzelf elke dag een speciaal gemaakt cadeau openen.

Onze gepersonaliseerde chocolade adventskalender

Wist je dat je je eigen heerlijke chocolade adventskalender kunt maken, gevuld met heerlijke Milka of Toblerone chocolade? Het aftellen naar Kerstmis is nog nooit zo zoet geweest. Je kunt je adventskalender op een unieke manier personaliseren door een van onze kerstontwerpen te kiezen en een foto en/of tekst naar keuze toe te voegen. Waar wacht je nog op? Verras een speciaal iemand met een fantastische gepersonaliseerde adventskalender!

Kerstbal

Kerstbal

Manchetknopen

Manchetknopen

Milka Giftbox - Kerst

Milka Giftbox - Kerst

Speciale adventskalendercadeaus

Het gaat er niet om hoe groot het cadeau is, het gaat om de gedachte. De mensen om je heen laten zien dat je aan ze denkt en ze waardeert. Voordat je je kalender maakt, is het belangrijk om alle cadeaus te bedenken en bij elkaar te zoeken. Misschien heeft de ontvanger die je in gedachten hebt wel een verlanglijstje dat je kunt gebruiken ter inspiratie. Bepaal van tevoren je budget en bereken hoeveel je aan elk cadeau kunt uitgeven. Een klein, lief gepersonaliseerd cadeau is perfect! Kijk eens naar de volgende opties:

Leren sleutelhanger

Leren sleutelhanger

Toblerone chocoladereep

Toblerone chocoladereep

Onderzetters

Onderzetters

Kurkentrekker RVS

Kurkentrekker RVS

Alternatieve cadeau-ideeën voor de adventskalender

Wist je dat de cadeaus in een adventskalender niet allemaal fysieke cadeaus hoeven te zijn? Je kunt de geschenkdagen afwisselen met een bon voor een dagje uit naar een plek die de ontvanger al heel lang wil bezoeken, of een soort cadeaubon maken voor bijvoorbeeld een kookworkshop of een lekkere zelfgemaakte maaltijd. Als je voor de ontvanger gaat koken, is onze gepersonaliseerde olijfolie een geweldige manier om je cadeau extra speciaal te maken, net als onze gepersonaliseerde zout- en pepermolens. Een bon voor een gezellig avondje op de bank met lekkere hapjes en warme chocolademelk valt ook altijd in de smaak. Ontspan met chocolademelk in je eigen emaille mok en gepersonaliseerde sokken. Met welke van deze opties ga jij je dierbaren verrassen?

Olijfolie met etiket

Olijfolie met etiket

Pepermolen met naam

Pepermolen met naam

Emaille mok

Emaille mok

Blog

Blog