Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wat is er schattiger dan een lieve, mooie babykamer waarin de zachte kleertjes al klaar hangen voor de baby? Verwacht jij elk moment jouw baby, of ben je op zoek naar een mooi kraamcadeautje? In dit blog geven we je heel veel tips over spulletjes die je babykamer helemaal af maken. Zoek je vooral inspiratie voor kraamcadeautjes? Dan geven we je helemaal onderaan 8 cadeautips waar je met elk budget wat mee kunt!

Babydeken met naam van de baby

Een van de meest populaire babycadeaus is deze lieve babydeken. De deken is van een super zachte fleece stof die je wel aan moet raken. Je kunt zelf een deken ontwerpen die jij mooi vindt. In onze online editor kun je kiezen uit diverse designs met bijvoorbeeld een wolkje, een wigwam, een auto, een beertje of een konijntje. Voeg de naam van de baby toe en je maakt in een handomdraai een unieke babydeken.

Ook ontzettend leuk is de babydeken met mijpalen, op deze deken zie je de cijfers 1 tot en met 12. Leg je baby op de deken en markeer het aantal weken of maanden dat jouw kindje oud is. Op die manier kun je eenvoudig elke week of maand een foto maken van de baby en volgen hoe jouw baby het eerste jaar gegroeid is.

De deken is 83x87 cm.

Fleecedeken

Fleecedeken

Wiegdeken Koeka

Wiegdeken Koeka

Kussen

Kussen

Wieglaken Koeka

Wieglaken Koeka

Geboortebord sterrenbeeld of letter

In samenwerking met Milestone® hebben we dit mooie geboortebord ontwikkeld met daarop het sterrenbeeld of de eerste letter van de naam van de baby. Kies je voor het bord met daarop het sterrenbeeld, dan zie je daarop hoe de sterren staan en hoe het sterrenbeeld eruit ziet. Bij de geboorteborden met letters heeft elke letter een andere illustratie. Je kunt drie teksten toevoegen aan het bord, bijvoorbeeld de voornaam, complete naam en een datum maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie zin of quote die bij jou en je kindje past. De geboorteborden zijn van stevig hardboard met een glanzende toplaag en kun je ophangen of neerzetten.

Schattig naambordje

Is het een geboortebord? Is het een schilderijtje? Of is het toch een tekening? Dit schattige naambord is het allemaal in één. Dit bordje kun je zowel ophangen als neerzetten. Kies uit van de vele leuke designs een illustratie die past bij jouw babykamer. Afhankelijk van het gekozen design kun je een foto, naam of extra tekst toevoegen. Het bordje is ontzettend leuk als naambordje op de deur van de babykamer of als subtiele geboorte-aankondiging op de voordeur!

Raamsticker met naam van de baby

Mega populair zijn de raamstickers met daarop de naam van de pasgeboren baby. Fiets door een nieuwbouwwijk en de raamstickers zijn niet te missen. Maar de raamstickers zijn natuurlijk ook erg leuk op het raam van de kinderkamer. De raamstickers zijn er in de kleuren blauw, licht blauw, roze en grijs. Kies eerst de kleur en vervolgens kun je jouw raamsticker helemaal naar wens ontwerpen. Kies uit een sticker met een hartje, een leeuwtje, een girafje of een ooievaar. Wil je liever een heldere boodschap overbrengen? Kies dan gewoon voor de tekst: HOERA EEN JONGEN of HOERA EEN MEISJE.

Tip: Wil je de ouders verrassen voordat ze thuiskomen uit het ziekenhuis? Plak dan de sticker stiekem op het raam als ze nog niet thuis zijn!

De sticker een eenvoudig aan te brengen en makkelijk te verwijderen.

Muursticker met naam

Maak je babykamer helemaal af met deze mooie muursticker. De muursticker is er in verschillende formaten van 20x20, 30x30, 40x40, 50x50 en 60x60. Je kunt dus kiezen voor een kleine, subtiele naamsticker of een mega grote die niet te missen is. Je kunt kiezen uit een muursticker met een walvis, een ster of heel veel sterren, een flamingo, een prinsessenkroontje, een beertje, een hertje, twee beren, een uiltje, een vosje en een raket. Aan alle stickers kun je de naam van je baby toevoegen. Je hebt dus niet alleen een mooie muursticker, maar je geeft de babykamer meteen een persoonlijk tintje.

Ben jij helemaal gek van Dikkie Dik? Dan vind je de muurstickers met de lieve rode kater vast helemaal leuk. Kies uit een slapende Dikkie Dik in een mandje, een Dikkie Dik met een pen in z'n mond of een Dikkie Dik met al z'n vriendjes. Ook bij alle Dikke Dik muurstickers kun je de naam van je baby toevoegen.

Kleine spulletjes die niet mogen ontbreken op de babykamer

Wil je een cadeautje kopen voor een pasgeboren baby, maar ben je er nog niet helemaal uit? Of wil je de babykamer helemaal afmaken met lieve accessoires? Dan vind je hieronder nog 8 lieve cadeautjes die niet mogen ontbreken in de babykamer.

Happy Horse Konijn

Happy Horse Konijn

Milestone Letterposter

Milestone Letterposter

Kinderstoel

Kinderstoel

Blog

Blog