Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De liefde hangt in de lucht! Valentijnsdag is in aantocht en misschien wil je dit jaar iets extra speciaals doen.

Maar wat gaat het worden?

Geen zorgen, wij hebben de 28 leukste ideeën voor Valentijnsdag voor je verzameld!

Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek romantisch gebaar of iets compleet unieks, in onze lijst vind je voor elk wat wils, of je nu jouw lieve man, partner of vriendje wil verrassen of de liefste vrouw of vriendin in het zonnetje wil zetten.

Liefde hoeft niet alleen zoet te zijn, maar mag ook avontuurlijk en spannend zijn. Daarom verdient jouw liefste een Valentijnsdag die recht doet aan jullie mooie band samen. YourSurprise biedt je een breed cadeau assortiment en toffe ideëen voor activiteiten. Van vertrouwde klassiekers tot nieuwe, creatieve ideeën voor Valentijnsdag waar je zelfs misschien nooit aan zou denken. En het allermooiste is dat we bij elk idee een suggestie hebben voor een leuk bijpassend gepersonaliseerd Valentijnscadeau!

Waar gaan we het allemaal over hebben?

  • Bijzondere avonturen: Stap uit je comfortzone en doe samen nieuwe ontdekkingen.
  • Gezelligheid in huis: Liefde hoeft niet altijd groots ge-uit te worden, dus hebben we ook ideeën om lekker samen thuis te genieten.
  • Gepersonaliseerde cadeaus: Een cadeau waar tijd en moeite in is gestoken is de perfecte manier om te zeggen hoeveel je van ze houdt.

Waar wacht je nog op? Laten we gaan ontdekken hoe je van deze Valentijnsdag de meest onvergetelijke ooit kunt maken!

11 Valentijnsdag ideeën voor thuis

Valentijnsdag hoeft niet per se buiten de deur gevierd te worden. Romantiek kun je ook gewoon thuis creëren. Hier zijn 11 creatieve, liefdevolle ideeën:

  1. Tijdreiscuisine: Denk terug aan het begin van jullie relatie en de maaltijden die jullie toen graag samen deelden. Stel een menu samen van lekkernijen uit die tijd en geniet er opnieuw van. Uiteraard met je mooiste outfit aan en bij gezellig kaarslicht van je eigen gepersonaliseerde kaars!
  2. Virtueel museumbezoek: Veel wereldberoemde musea, zoals het Louvre en het British Museum, bieden virtuele rondleidingen aan. Pak een lekkere snack, ga samen achter de computer zitten en geniet van alle prachtige kunst en cultuur. Dit kan onder het genot van een lekker gepersonaliseerd wijntje!
  3. Home cinema: Richt thuis je eigen bioscoop in. Maak popcorn klaar en binge samen heerlijk een film of serie. Combineer met een gepersonaliseerde fleecedeken om gezellig samen onder te kruipen.
  4. Wijnproeverij: Koop verschillende wijnen en doe een wijnproeverij bij je thuis. Serveer de wijnen in jullie eigen gepersonaliseerde wijnglazen, gegraveerd met jullie namen of een leuke tekst.
  5. Huiskamer picknick: Picknickkleed erbij, jullie favoriete snacks en genieten van een intieme lunch of avondmaal. Maak het extra speciaal met jullie eigen gepersonaliseerde kaasplank en kaasmessen set.
  6. Dansavond: Zet jullie favo muziek op en nodig je partner uit voor een romantische dans. Je kan zelfs een leuke dansroutine uit een videoclip leren en je partner verrassen met je moves. Met gepersonaliseerde fotosokken aan glij je moeiteloos door de woonkamer!
  7. Virtueel concert: Zoek een live concert van jullie favoriete band of artiest online en kijk vanaf de bank comfortabel van het optreden. Gepersonaliseerde foto chocolaatjes erbij en genieten maar!
  8. Verrassingsontbijt: Maak een verrassingsontbijt voor je geliefde, waarbij je al het eten in het geheim bereidt. Om het nog mooier te maken serveer je een heerlijk kopje koffie in een gepersonaliseerde fotomok.
  9. Spelavond: Neem een avond de tijd om jullie favoriete bordspellen uit te spelen. Maak het nog leuker door een gepersonaliseerde spel te maken, zoals een gepersonaliseerde puzzel of familiespel.
  10. Thuis spa: Zet wat ontspannende muziek aan, steek wat geurkaarsen aan en maak zelf gezichtsmaskers. Geniet van een kalmerende en romantische spa-ervaring thuis. Ideaal met één van onze gepersonaliseerde wellness cadeaupakketten.
  11. Herinneringenboek: Besteed wat tijd aan het maken van een gepersonaliseerd fotoboek vol herinneringen. Voeg foto's toe van speciale en alledaagse momenten die jullie hebben gedeeld. Een echt ontroerend, betekenisvol cadeau voor jouw Valentijn.
Koken en Tafelen

Koken en Tafelen

Chocolade

Chocolade

Wijn

Wijn

Valentijnscadeau

Valentijnscadeau

10 budget-vriendelijke Valentijnsdag ideeën voor buitenshuis

Picknick met een persoonlijke touch

Wie zegt dat picknicken alleen in de zomer kan? Er zijn vaak genoeg mooie, overdekte plekken te vinden, of een gezellig huisje met mooi uitzicht op de natuur. Daar kun je een perfecte romantische picknick creëren voor Valentijnsdag. Maak het extra speciaal met een cocktail borrelpakket met gegraveerde glazen!

Speurtocht vol liefde

Creëer een romantische speurtocht door de stad, het park of zelfs je eigen achtertuin. Plaats hints op plaatsen die iets voor jullie betekenen, en aan het eind verras je je partner met een gepersonaliseerde mega chocoladereep van hun favoriete merk.

Schaatsen

Als februari een koude maand is waar jullie wonen, maak daar dan gebruik en plan een gezellig dagje op het ijs. Een eigen gepersonaliseerde muts is daarbij het perfecte cadeau voor je schaatspartner.

Sterrenkijken

Er is bijna niets romantischer dan samen sterren kijken. Pak een deken, een heerlijk warm drankje in een gepersonaliseerde thermos fles en zoek een knus plaatsje om samen de sterrenbeelden te ontdekken.

Wandelen in de natuur

De geluiden van de natuur, frisse lucht en rust kunnen soms al een perfect Valentijnscadeau zijn. Plan een gezellige wandeling samen, in het bos, op het strand of door de duinen. Geef je Valentijn een gepersonaliseerde waterfles cadeau om mee te nemen.

Fietsen

Klaar voor een avontuur met je geliefde? Fietsen in de stad of in de natuur is een leuke, actieve manier om Valentijnsdag te vieren. Geef ze een gepersonaliseerde rugzak cadeau om al jullie snacks in mee te nemen en ga op avontuur!

Boottochtje

Mocht je dichtbij het water wonen, kun je een knus boottochtje regelen! Een gepersonaliseerde thermosbeker met hun favoriete warme drankje mag natuurlijk niet ontbreken.

Bezoek een lokale markt

Een rustige wandeling door een lokale markt kan een geweldige manier zijn om Valentijnsdag samen door te brengen. Van het kopen van je favoriete bloemen tot het proeven van verschillende lekkernijen. Geef jouw Valentijn een gepersonaliseerde teddy shopper cadeau om al hun aankopen in mee te nemen.

Bezoek een kinderboerderij of dierentuin

Voor dierenliefhebbers kan een bezoek aan een kinderboerderij of dierentuin het perfect uitje zijn. Bij een dagje uit horen natuurlijk lekkere snacks, dus verras jouw liefje vooraf met een heerlijk gepersonaliseerd snoepcadeau!

Samen creatief

Ga samen gezellig een dagcursus pottenbakken, schilderen of sieraden maken doen! Geef jouw partner hun eigen gepersonaliseerde schort cadeau om hun kleren te beschermen. Super uniek, en daarna ook nog handig voor in de keuken.

7 bijzondere Valentijnsdag ideeën

Thema etentje

Zelf koken kan best ontspannend zijn, zeker als je het samen doet. Kies een thema dat jullie aanspreekt en ga op culinair avontuur in de keuken. Geef jouw Valentijn als kers op de taart een prachtig gepersonaliseerd champagnepakket cadeau. Dit is een heerlijk unieke manier om van Valentijnsdag te genieten zonder het huis uit te hoeven.

Herbeleef jullie eerste date

Er is iets magisch aan het herbeleven van die eerste momenten samen. Neem je partner mee naar de plaats van jullie eerste date, of, als dat niet mogelijk is, probeer thuis die date na te maken. Een gepersonaliseerd canvas van jullie leukste foto samen is hierbij een perfect cadeau.

Fotoshoot

Boek een professionele fotoshoot of maak zelf foto's in en rondom het huis. Het hebben van mooie foto's samen is altijd een leuke herinnering en een nieuwe ervaring hebben is spannend. Maak voor de gelegenheid matchende gepersonaliseerde t-shirts of sweaters!

Creëer jullie eigen schilderij

Ooit gedacht aan het creëren van jullie eigen kunstwerk? Zorg voor een doek en wat verf, en laat jullie creativiteit de vrije loop. Vervolgens kun je jouw Valentijn een prachtig fotocanvas cadeau doen met daarop jullie kunstwerk.

Boek een reisje

Samen Valentijnsdag op een nieuwe plek doorbrengen is een onvergetelijke ervaring. Boek die last-minute reis en ga ervoor! Geef je partner hiervoor een gepersonaliseerde koffer, bagagelabel of travel journal cadeau als speciale verrassing.

Wijn- of bierproeverij

Bezoek een lokale wijnboerderij of bierbrouwerij en proef er samen op los! Verras jouw liefje met hun eigen gepersonaliseerde wijn- of bierglas om jullie altijd te herinneren aan deze gezellige dag samen.

Spelletjesavond

Houden jullie van spelletjes? Maak er een speciale avond van met jullie favoriete bordspellen! Daar hoort natuurlijk lekkers bij, dus geef jouw Valentijn een borrelpakket met een gegraveerde houten serveerplank en geniet er samen op los!

Zo, activiteit en cadeau geregeld voor Valentijnsdag dit jaar! Nog op zoek naar inspiratie voor een lief Valentijnsgedicht om jouw cadeau helemaal af te maken? Check onze blog met Valentijnsgedichten!

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

Teddy make Up Tas

Teddy make Up Tas

Schort

Schort

Wijnglazen graveren

Wijnglazen graveren