Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau om een jongen van 7 jaar te verrassen? Het kan moeilijk zijn om een cadeau te bedenken van iemand die alweer 7 jaar wordt. We snappen dat je op zoek bent naar het perfecte cadeau om langdurig een glimlach op z’n gezicht te brengen. Of hij graag speelt, van avontuur houdt, of creatief is, voor elke jongen is er wat leuks te vinden!

Hier worden jongens van 7 blij van

Het vinden van het juiste cadeau kan een uitdaging zijn. Op deze leeftijd krijgen ze een actieve verbeeldingskracht en meer nieuwsgierigheid. Bij het bedenken van een cadeau voor een 7-jarige jongen is het belangrijk om te onderzoeken wat hij op deze leeftijd echt leuk vind en waar hij blij van wordt. Want wat is nou het leuker om op deze leeftijd een cadeau te krijgen waar je jarenlang geluk van hebt?

Jongens van 7 zijn vaak gefascineerd door hoe dingen werken en vinden het geweldig om te bouwen of te puzzelen, hiermee kunnen ze hun technische vaardigheden ontwikkelen en hun ruimtelijk inzicht stimuleren.

Voor de jongens die graag buiten spelen kan je een buitenspel cadeau doen. Denk aan een voetbal of een andere leuke sport. Dit moedigt tegelijk ook lichamelijke beweging aan.

Voor de jongens die meer kennis op willen doen op deze leeftijd zijn boeken een top cadeau. Kies boeken die aansluiten bij hun interesses. Of het nu gaat om avonturen, dieren, of sciencefiction, er is voor ieder wat wils.

Maar het allerbelangrijkste is dat je een cadeau kiest waar hij jarenlang mee kan doen en plezier aan zal beleven!

Fotopuzzel

Fotopuzzel

Voetbal

Voetbal

Kinderboeken

Kinderboeken

Kinderbadjas

Kinderbadjas

Knuffel

Knuffel

Rugzakken

Rugzakken

Chocolade en Snoep

Chocolade en Snoep

Kindercadeau

Kindercadeau

De 10 leukste cadeaus voor een jongen van 7 jaar

  1. Laat hem zijn voetbalskills uitoefenen met zijn eigen gepersonaliseerde voetbal. Voeg zijn naam toe en zo kan hij urenlang buiten spelen.
  2. Met een puzzel kan hij zijn brein kraken met 500 of 100 stukjes. Voeg een leuke foto toe en zo kan hij binnen no-time deze puzzel afmaken.
  3. Voor de jongen die thuis graag het liefst in zijn chillkleding rondloopt, is een badjas een perfect cadeau. Deze kan hij aan op vakantie, thuis lekker na het badderen of op een luie dag. Maak deze extra speciaal door zijn naam erop te laten borduren.
  4. Maak zijn outfit vrolijker door een paar zelf ontworpen sokken en maak deze persoonlijk met een grappige foto. Wie de sok past, trekt hem aan. Toch?
  5. Kan hij een zachte knuffel gebruiken? Verras hem met zijn eigen dino, konijn, leeuw, of vos en hij heeft een knuffelvriendje voor het leven. Personaliseer deze met een foto, naam.
  6. Is hij een sportieveling en heeft hij nog geen eigen waterfles? Of heeft hij nog geen leuke waterfles voor naar school? Dan is een gepersonaliseerde drinkfles een origineel cadeau. Voeg een leuke foto toe van hem of jullie samen en verras hem.
  7. Een rugzak komt altijd van pas en is handig om zijn school/sport of andere spullen in op te bergen. Voeg zijn naam en een design toe in de editor en zo kan hij elke dag trots naar school en/of zijn sport.
  8. Is hij een echte choco-lover? Dan is een gepersonaliseerde XL Toblerone perfect. Ontwerp de wikkel zelf met een foto en/of tekst en laat hem lekker smullen.
  9. Verras hem met unieke badslippers, handig voor in de kleedkamer, vakantie, of lekker voor thuis. Voeg een foto, tekst, of ander design toe dat helemaal bij hem past en laat hem stralen.
  10. Is hij een echte pindakaas liefhebber en heeft hij dit het liefst elke dag op zijn boterhammen mee naar school? Verras hem dan met een pot Calvé pindakaas met zijn naam erop.

Gepersonaliseerde cadeaus voor jongens van 7 jaar

Om zijn cadeau extra bijzonder te maken kan je een persoonlijke touch toevoegen. Personaliseer je cadeau in onze editor met een foto en/of tekst naar jouw eigen keuze. Zo kan je zeker weten een glimlach op zijn gezicht toveren op zijn speciale dag!

Kinderrugzak - Trixie

Kinderrugzak - Trixie

Toblerone

Toblerone

Drinkflessen en bekers

Drinkflessen en bekers

Blog

Blog

Kidibul

Kidibul

M&M's cadeaupakket

M&M's cadeaupakket

Bordspellen

Bordspellen

Klok

Klok