Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera, er groeit een kindje in je buik! Een bijzondere ervaring voor jou en je partner. Natuurlijk wil je dit het liefst zo snel mogelijk met de buitenwereld wilt delen. Maar hoe kan je dit het beste doen? Wij hebben een aantal leuke manieren voor je op een rijtje gezet om het te bekend te maken aan vrienden, familie of collega’s.

Idee 1: boodschap op een babyartikel

Ga je op bezoek bij mensen die je het graag persoonlijk wil vertellen en verrassen? Laat dan van tevoren een rompertje maken met daarop een tekst die aan het denken zet zoals "I Love Opa & Oma" of "See you in November" en geef deze aan de mensen die je het wil vertellen. Je kunt in plaats van een rompertje natuurlijk ook een speentje, knuffeltje of mutsje geven.

Idee 2: een cadeaubox met babyspulletjes

Wil je uitpakken, dan kun je een cadeaubox maken met daarin leuke babyspulletjes zoals het rompertje met daarop de aankondiging, het speentje, het knuffeltje en een echofoto. Wil je liever een speelse papieren zak gebruiken? Bekijk dan onze speelgoedzakken met lieve opdruk of tekst.

Idee 3: maak een collage

Krijg je visite en wil je ze verrassen? Maak van te voren samen met je partner een paar leuke foto’s of regel een fotoshoot met een fotograaf. Maak een foto van jullie samen mét de handen op de buik en een foto met de echofoto in de hand. Deze foto's kun je gebruiken om een leuke collage te maken en die op te hangen in huis. Dit is niet alleen een te gekke herinnering, maar ook een ontzettende verrassing voor visite!

Rompertje

Rompertje

Magische Mok

Magische Mok

Slabbetjes

Slabbetjes

Geboorteposter

Geboorteposter

Idee 4: een hint op een t-shirt in en filmpje

Het kan natuurlijk zijn dat er vrienden of familieleden in het buitenland wonen, dan gaat het een stuk ingewikkelder worden om het ‘even’ te vertellen. Je kunt dit op een originele manier vertellen door een leuke filmpje of Boomerang te maken. Bestel een T-shirt voor jullie samen met daarop een tekst die weinig aan toeval over laat

Idee 5: een hint op een wijnfles

Geen wijn meer voor jou, maar dat is natuurlijk geen straf. Ga je ergens op visite en wil je toch een flesje wijn cadeau doen, dan hebben wij DE oplossing: een fles wijn met jullie echofoto erop en de tekst: Ik sla even over voorlopig. Duidelijker kan de verrassing niet zijn toch?

Liever een andere tekst? In onze online editor kun je zelf een tekst invoeren, je kunt het dus zo duidelijk maken of vaag houden als je zelf wilt! Andere leuke ideeën zijn:

  • Proost Ome Thomas! of
  • Over 9 maanden doe ik weer mee

Idee 6: opa of oma voor beginners

Worden jouw vader en/of moeder voor het eerst opa en oma? Dan kun je ze verrassen met een leuke opa voor beginners en oma voor beginners boek. Het boek bevat tips over het grootouderschap. Je vindt er een speciale woordenlijst in en grappige moppen. Op de voorkant kun je een foto van de opa of oma uploaden en hun naam toevoegen. In het boek zelf kun je nog een persoonlijke tekst plaatsen om je ouders voor te bereiden op hun leven als opa en oma! Je kunt het ze het boekje geven om je zwangerschap aan te kondigen of daarna als cadeautje thuis laten bezorgen.

Houten herinneringen doos

Houten herinneringen doos

Dranken en Alcoholvrije dranken

Dranken en Alcoholvrije dranken

Instacollage op aluminium

Instacollage op aluminium

Theeglas

Theeglas

Idee 7: de boodschap op een magic mok

De magic mok is een ontzettend leuk cadeau als je iemand een verrassing wil vertellen. De mok is namelijk standaard zwart en de foto wordt pas zichtbaar als er een hete vloeistof in de mok gaat zoals koffie of thee. Op dat moment trekt de "saaie" zwarte waas weg en zie je de foto. Hoe leuk zou het zijn om opa en oma een kopje thee te geven in deze mok als je het wel vertellen dat je zwanger bent! Upload de foto's van jullie echo en voeg een tekst toe die alles duidelijk maken. Wij weten zeker dat je ze enorm zult verrassen!

Idee 8: Raad eens?

Wil je je vader, moeder, broer of zus vertellen dat hij of zij opa, oma, tante of oom wordt? Dan kun je dat doen met dit leuke boekje Raad eens van From Lucy. De boekjes zijn razend populair en sinds kort hebben we ook dit boekje in het assortiment. Het verhaal vertelt hoeveel er in het leven van die persoon zal veranderen en bouwt op naar de onthulling: je wordt opa! (of oma, of tante of oom natuurlijk).

Idee 9: zeg het met een boodschap van chocolade

Je kunt het natuurlijk zeggen via een chocoladetelegram. Met een chocoladetelegram kun je een kleine boodschap overbrengen. Elke letter wordt een eigen chocoladeblokje en kun je daarna dus heerlijk samen met je familie of vrienden opeten. Je kunt tot 60 tekens kwijt op een chocoladetelegram. Je kunt kiezen voor een korte en krachtige 'Wij zijn zwanger', 'je wordt opa' of 'je wordt oma' of gewoon heerlijk een wat langer verhaal: 'ons geluk kan niet op: wij zijn zwanger'.

Boek - Opa voor beginners

Boek - Opa voor beginners

T-shirt - Opa

T-shirt - Opa

Boek - Raad Eens

Boek - Raad Eens

Chocotelegram

Chocotelegram

Do's en don'ts als je op kraamvisite gaat

Do's en don'ts als je op kraamvisite gaat

Blog babykamer

Blog babykamer

Blog - Babyshower Tips & Tricks

Blog - Babyshower Tips & Tricks

Blog

Blog