Cadeau voor je vriend

1406 cadeaus voor: Man, Romantisch
Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 43720 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Hanneloreop 21-03-17

"Vlotte en betrouwbare service! "

10 van 10
Mirjamop 21-03-17

"Haarscherpe foto's op het bestelde kussen, klasse! "

10 van 10
Kimop 21-03-17

"Even goed als altijd!!! "

10 van 10
Vind het perfecte cadeau voor je vriend!

Cadeau voor je vriend

Ben jij op zoek naar een écht uniek cadeau voor je vriend? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Hier vind je namelijk zoveel originele cadeaus dat jouw ideale cadeau voor je vriend er ook vast en zeker tussen zit!

Bovendien maak je het cadeau voor je vriend bij YourSurprise makkelijk en snel een écht persoonlijke verrassing met je eigen foto, logo en/of tekst. Met zo'n uniek cadeau breng jij op een absoluut originele manier over hoe lief je hem vindt!

Bij YourSurprise vind je een geschikt cadeau voor je vriend voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je vriend voor valentijn, voor zijn verjaardag, omdat jullie zoveel jaar samen zijn, of voor Kerst; voor ieder moment kun je voor een origineel cadeau voor je vriend bij YourSurprise terecht!

Cadeau voor je vriend tips

Het is nog niet altijd makkelijk om een cadeau voor je vriend te vinden waar je hem echt blij mee maakt. Daarom hebben we op deze pagina alvast onze leukste cadeaus voor je vriend op een rij gezet. En hiernaast hebben we ook nog eens drie daarvan extra in de spotlight gezet. Zo moet het vast lukken om het ideale cadeau voor je vriend te vinden!

Tip: Telefoonhoesje ontwerpen

Is jouw vriend ook hele dagen in de weer met zijn telefoon? Dan is een persoonlijk telefoonhoesje het perfecte cadeau voor je vriend! Bij YourSurprise vind je verschillende soorten telefoonhoesjes voor bijna alle modellen smartphones. En hoe leuk is het om dat telefoonhoesje helemaal zelf te ontwerpen met je eigen foto, logo en/of tekst?!

Tip: Bier met eigen etiket, kist of wikkel

Welke man is er nou niet gek op bier?! Een fles (speciaal)bier of een leuk bierpakket is dan waarschijnlijk ook al snel het ideale cadeau voor je vriend. Maak je biercadeau extra persoonlijk met je eigen etiket, kist of persoonlijke wikkel!

Tip: Chocolade cadeau

Eén ding is zeker: bij de mannen gaat de liefde door de maag. Met een chocolade cadeau voor je vriend maak je hem dan ook zeker blij! Bij YourSurprise vind je chocolade cadeaus in alle soorten en maten: van lolly's tot bonbons en van chocotelegram® tot chocolade beer. En die kun je ook nog eens personaliseren met een eigen opdruk van eetbare inkt. Om je vingers bij af te likken!
+ Lees meer...