Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil jij een eigen t shirt ontwerpen met foto, naam of een logo? T shirts laten bedrukken is voor meerdere momenten een leuk cadeau! Laat bijvoorbeeld t shirts bedrukken voor een vrijgezellenfeest, zodat iedereen kan zien dat jullie bij de bruid horen. 

12 cadeaus

T-shirt bedrukken

Zoek je een leuk cadeau? Of wil je een T-shirt laten bedrukken voor een vrijgezellenfeest, toernooi, uitje van het werk of vriendinnenweekend? Wij bedrukken mooie dames, heren, kinder en baby t-shirts in diverse kleuren! Je kunt bij ons gewoon losse t-shirts, dus vanaf 1 stuk, bestellen! Wij drukken alles op jouw T-shirt wat jij wilt zoals een foto, een afbeelding, een naam of leuke tekst. Je kunt ook kiezen uit één van onze designs in onze online editor. Zo maak je eenvoudig je eigen, unieke T-shirt!

T-shirts bedrukken met foto of naam

In onze online editor ontwerp je eenvoudig diverse t-shirts online. Je kunt een eigen tekst of naam laten drukken, maar we kunnen ook in zeer hoge kwaliteit en full color leuke foto’s op je t-shirt drukken. Heb je meerdere leuke foto’s? Geen probleem, dan maak je eenvoudig een leuke collage met alle leuke foto’s. Als je het t-shirt wast op maximaal 40 graden, blijft je opdruk mooi.

T-shirts voor een vrijgezellenfeest maken

Komt er een vrijgezellenfeest aan en wil je met de hele vriendengroep hetzelfde T-shirt laten maken? Super leuk! Wij maken graag T-shirts voor je in diverse kleuren en met diverse opdrukken. Zo kun je een foto uploaden die we op je T-shirt printen of zelf een tekst invoeren ‘Ik ga trouwen’, ‘Ik ben de bruid’, ‘Ik krijg levenslang’ of wat je ook maar wil. Ben je geen fantastische ontwerper? Kies dan uit de designs die we al standaard voor je klaar hebben staan.

T-shirts voor een sporttoernooi

Veel sportteams laten speciaal een t-shirt bedrukken voor een hockeytoernooi, voetbaltoernooi of welk toernooi dan ook. In de t-shirts worden niet alleen wedstrijden gespeeld, maar er wordt ‘s avonds ook in gefeest en overdag in gehangen. Als je dan toch het hele weekend in één shirt ‘woont’ dan kan het maar beter een mooi shirt zijn toch! Laat je teamnaam op het shirt drukken of laat voor elke speler een shirt ontwerpen met z’n eigen bijnaam achterop. Wil je all the way gaan, upload dan nog op de achterkant een gekke foto en je hebt gegarandeerd aanspraak tijdens de feestavond!

T-shirts bedrukt met logo voor zakelijk evenement

Wil je alle medewerkers hetzelfde t-shirt geven voor een bedrijfsuitje of feestje? Ook dat maken we graag voor je. Je kunt de T-shirts voorzien van logo, een naam of foto. We kunnen zowel de voor-als achterkant bedrukken. Op die manier maak je voor iedereen een persoonlijk t-shirt. Van onze klanten horen we dat t-shirts en truien die tijdens zo’n speciaal uitje of weekend worden gegeven echte collector’s items worden!

T-shirts voor kinderen en baby’s

Ook voor kinderen en baby’s hebben we leuke t-shirts in gave kleuren zoals lichtblauw, roze, rood, geel. Je kunt de t-shirts laten bedrukken met allemaal leuke designs, een naam of een leuke tekst. Je vindt leuke designs zoals unicorns, hartjes, spraakwolkjes, ijsjes, een ster, een beer, flamingo, een walvisje enzovoort. Ook hebben we leuke teksten zoals ‘queen’, ‘keep calm it’s your birthday’, ‘grote zus’ of ‘grote broer’ die geschikt zijn om een zwangerschap aan te kondigen! Er zijn ook genoeg designs waarbij je een leuke foto of een leuke tekst kunt uploaden en zelf je eigen t-shirt kunt ontwerpen.

Getailleerde dames t-shirts

In onze collectie vindt je ook diverse dames t-shirts. Alle dames t-shirts die wij bedrukken zijn getailleerd waardoor ze mooi vallen. Veel vrouwen vinden het namelijk fijner om een getailleerd shirt te hebben.

T-shirts in diverse kleuren

Bij YourSurprise kun je diverse kleuren t-shirts laten bedrukken zoals wit, roze, grijs, zwart en blauw. Naast de t-shirts kun je ook kiezen uit polo's, kinder t-shirts en sportshirts.

We drukken elk ontwerp haarscherp en in full color op de t-shirts.