Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je op zoek naar een vaderdagcadeau met bier in de hoofdrol? Geef dan een gepersonaliseerd vaderdag bier cadeau! Je hebt de keuze uit verschillende pakketten waar je een foto en/of persoonlijke tekst kan toevoegen. Ook kun je een etiket voor een bierfles zelf ontwerpen. Wat dacht je van een grote fles in een sjieke kist met gravure? De keuze is aan jou!

36 Cadeaus

Vaderdag bier cadeau en bierpakketten

Til je cadeau naar een hoger niveau dit jaar en verras je vader met een speciaal Vaderdag bier cadeau. Van gepersonaliseerde Vaderdag gift sets tot gepersonaliseerde glazen en labels, toon hem dat je om hem geeft, op de best mogelijke manier.

Vaderdag bierpakketten: verras je vader dit jaar

Je vader verrassen met een bierset deze Vaderdag is de perfecte manier om hem te tonen hoeveel je om hem geeft. Of het nu een gift set is van zijn favoriete bier, een elegant bierglas of een gepersonaliseerd label, je vader zal er zeker dol op zijn. Ben je op zoek naar een onvergetelijk Vaderdag cadeau?

Vaderdag bierpakketten zijn perfect voor de bierliefhebber in je leven. Van verschillende pakketten van verschillende stijlen, tot beroemde bieren uit verschillende landen, er is altijd wel iets te vinden voor zijn smaak. Een geweldige manier om je vader te tonen hoe goed je hem kent is door een selectie van zijn favoriete bieren cadeau te doen.

De beste bier cadeau voor Vaderdag

Wanneer het over bier gaat, zeker als ze gepersonaliseerd zijn, weten we waarover we praten bij YourSurprise. We hebben een wijde selectie van de beste bieren en bier cadeaus in ons assortiment. Kies de beste voor jouw vader:

  • Biersets: kies een selectie van de beste Belgische, internationale, Nederlandse of Duitse bieren. Of ga voor fruitig bier, trapisten, bieren van een microbrouwerij of zelfs alcoholvrije bieren. De sets kunnen gepersonaliseerd worden met een design voor jouw vader, foto of naam. Je kan zelf een tekst toevoegen waarin staat waarom hij de beste vader van de wereld is. Bekijk ook de versies met een gepersonaliseerd label op elke fles.
  • Bierfles met een gepersonaliseerd label: je vader zal zeker niet verwachten dat hij ooit een volledig gepersonaliseerde biercollectie zal hebben. Ontwerp je eigen gepersonaliseerde flessen met label en wens je vader een gelukkige Vaderdag.
  • Bier in een gepersonaliseerde houten kist: voor een elegante touch, ontwerp je eigen bier kist met een foto en tekst voor je vader op het deksel. Binnenin vind je twee flessen van zijn favoriete bier.
  • Een cadeauset met een glas: een compleet cadeau voor je vader. Voeg zijn naam toe aan het glas en wij zorgen ervoor dat het wordt gegraveerd in de hoogste kwaliteit.

Vaderdag bierpakket en vaderdag speciaalbier

Vaderdag is het perfecte moment om je vader te verwennen met een heerlijk bierpakket. Een persoonlijk en uniek bierpakket zal zeker in de smaak vallen bij de bierliefhebbende papa's.

Op zoek naar een speciaal bierpakket voor je vader? Met YourSurprise kun je je eigen vaderdag bierpakket personalisieren.

Personaliseren is wel zo makkelijk! Je kunt kiezen uit gepersonaliseerde Vaderdag bierpakketten met het etiket op de flesjes of op de set. Je kunt ook kiezen voor sets met de glazen gegraveerd met een naam of tekst. Sommige sets bevatten naast de bieren ook extra cadeaus, of je kunt zelfs een set kiezen om je eigen craft beer te maken!

Niet alleen bierpakketten voor jouw geweldige vader

Voor de moderne bierkenner, een stijlvol bierglas kan het verschil maken tussen een saaie bijeenkomst of een buitengewone. Neem geen genoegen met een saai pintglas, selecteer iets unieks. Je kan ook een brede selectie Vaderdag glazen vinden op onze website. Zo kan hij stijlvol genieten van zijn favoriete bier. Kies voor een bierglas op voet voor een verrijking van het aroma en smaak van het bier of kies voor een stevige bier mok met een handvat.

Om het helemaal af te werken, kan je een gepersonaliseerde cadeauset samenstellen met zijn favoriete bier en snacks. Het zal zijn dag zeker memorabel maken.

Toon je vader hoeveel je hem liefhebt deze Vaderdag, door hem te verrassen met een van onze heerlijke bier cadeaupakketten. He’ll love it!