Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zakelijke cadeaus en relatiegeschenken

Bedank je personeel met een uniek kerstgeschenk

Kerst is de gelegenheid om je personeel te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. We kunnen wel stellen dat 2020 een jaar is waarin veel van medewerkers gevraagd is. Velen zullen het thuiswerken omarmd hebben, andere medewerkers hebben het misschien lastiger gehad met de verandering. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat thuiswerken geen optie is vanwege de aard van de dienstverlening van jullie bedrijf, in dat geval was het personeel hard aan de slag terwijl een groot deel van Nederland in lock down was. Zeker na zo'n bijzonder jaar als dit jaar, kan het goed zijn om het personeel te belonen met een mooi geschenk en hen te bedanken voor hun inzet! Wij helpen je graag met tips en inspiratie.

5 Tips bij het kiezen van kerstcadeaus

Voor veel medewerkers is een kerstpakket of een kerstcadeau belangrijk. Het geeft aan dat de werkgever hun inzet waardeert en het de moeite waard vindt om het personeel daarvoor te belonen. Uit onze ervaring blijkt dat veel medewerkers vooral het gebaar enorm waarderen. Het hoeft dus niet eens heel groot of duur te zijn, als de werkgever maar waardering uitspreekt.
Toch is het uitzoeken van het juiste kerstgeschenk vaak gecompliceerd en vergt veel tijd. Daarom 5 tips om het voortvarend aan te pakken!

Tip 1: schakel hulp in bij het bedenken van het cadeau

Als je zeker wil weten dat je cadeau in de smaak valt bij het personeel, dan is het raadzaam om een klein team samen te stellen van personeelsleden die helpen bij het uitzoeken en selecteren van cadeaus. Op die manier kan het personeel meedenken of input geven en voorkomen dat er een geschenk wordt gegeven waar in de praktijk niemand op zit te wachten.

Tip 2: een cadeau dat persoonlijke aandacht uitstraalt

Het is natuurlijk ontzettend leuk als iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om iedereen hetzelfde cadeau te geven, je kunt ook een cadeau personaliseren. We kunnen dit eenvoudig voor jou doen: kies uit één van onze geschenken, laat ons weten hoe elke medewerker heet en wij zorgen ervoor dat iedereen dat cadeau krijgt met zijn of haar eigen naam erop.
Wil je bijvoorbeeld iedereen een waterfles geven met het logo erop? Dan voegen wij aan elke fles de naam van een medewerker toe, op die manier heeft iedereen dus zijn of haar persoonlijke cadeau. Dit hoeft helemaal niet veel werk te zijn en het leuke is dat iedereen echt even voelt dat hij of zij er ook bij hoort.

Tip 3: bedenk alvast hoe je het pakket gaat overhandigen in tijden van Corona

Het jaar 2020 is een onvoorspelbaar jaar en niemand weet of we in december weer samen kunnen komen voor de kerstborrel. Het is daarom goed om er nu al over na te denken hoe je het kerstgeschenk wilt gaan overhandigen. Wij kunnen het kerstgeschenk bij elke medewerker thuis laten bezorgen. Op die manier weet je zeker dat iedereen op tijd en op een veilige manier zijn of haar (unieke!) kerstgeschenk ontvangt.

Bekijk hier alvast onze instructies om alle informatie bij ons aan te leveren.

Tip 4: wat mag een kerstgeschenk kosten?

Meestal kiezen bedrijven voor een kerstcadeau dat tussen de €25 en €50 kost. De Belastingdienst heeft geen beperkingen vastgesteld, wel gelden er regels wat er per jaar maximaal aan cadeaus en geschenken besteed mag worden. De meest recente informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

Tip 5: op tijd bestellen

Wat is het juiste moment om te starten met de voorbereidingen voor het kerstpakket? Veel bedrijven beginnen al in juli en augustus met de oriëntatie. Dat is natuurlijk meer dan op tijd. Ook zijn er bedrijven die pas half of eind november in actie komen. Ben je dan te laat? Bij ons niet. Wij kunnen het persoonlijke kerstgeschenk snel produceren in ons eigen bedrijfspand in Zierikzee. Wil je zeker weten dat het cadeau op tijd binnen is? Bestel dan uiterlijk voor vrijdag 11 december 2020.

Geschenkideeën en inspiratie

Om je alvast te inspireren, zie je hieronder de meest populaire geschenken en kerstcadeaus van de afgelopen jaren. Je kunt ook al onze zakelijke geschenken bekijken. Al onze cadeaus kun je personaliseren door middel van een leuke bedrijfsfoto, een logo en de naam van de individuele medewerker.

Handige cadeausLekkere cadeaus


Cadeaus om mee te borrelen


Cadeaus voor tijdens de kerst
Wil jij meer weten over onze kerstgeschenken?

Onze zakelijke afdeling helpt je graag bij het bedenken van een mooi kerstgeschenk voor jouw medewerkers.
Neem voor meer informatie contact op met ons op via 0111 712 466 of mail naar b2b@yoursurprise.nl

Bekijk al onze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken