Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

114 cadeaus

Je hebt 48 van 114 cadeaus bekeken

Kerstcadeau personeel

Tijdens de kerstperiode is het gebruikelijk om wat tijd uit te trekken voor het kiezen van het meest geschikte kerstcadeau voor klanten en personeel. Een cadeau dat symbool staat voor het jaar dat net voorbij is en een wens voor fijne feestdagen. Met YourSurprise maak je jouw mooiste cadeaus voor personeel, klanten en zakenpartners en wens je ze op een unieke manier een fijne kerst! Een zakelijk kerstcadeau is een doordachte en originele gedachte die jouw bedrijf en de boodschap die het wil overbrengen weerspiegelt. Je kunt kiezen voor een leuk cadeau voor jouw personeel of een cadeau dat jouw bedrijf promoot bij klanten en zakenpartners. Ontdek alle kerstcadeau-ideeën voor bedrijven!

Oorspronkelijk kerstcadeau voor het personeel

Kerstmis is een tijd om jouw werknemers te bedanken voor hun harde werk gedurende het jaar en hen een attent cadeau te geven om het af te ronden. Jouw personeel verwacht zeker een cadeau als teken van dankbaarheid en als wens voor het komende jaar. Kies dit jaar een origineel cadeau voor jouw personeel om hen te verrassen met iets leuks en onverwachts. Om jouw kerstcadeau uniek te maken, kun je het personaliseren met de naam van jouw werknemers. Zo heb je een cadeau op maat van de ontvanger. Je kunt het cadeau ook personaliseren met een logo of een speciale boodschap. De cadeau- en aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos! Dit jaar, met Kerstmis, krijgt jouw personeel een onvergetelijk cadeau, gemaakt vanuit het hart, met onze hulp, door jou voor hen.

Kerstcadeau-ideeën voor personeel voor Kerst 2023

Welk kerstcadeau geef je jouw medewerkers in 2023? Een cadeau die nooit uit de mode raakt, is een relatiegeschenk met eten en wijn. Zo verras je de smaakpapillen van de ontvangers met een heerlijk cadeau om van te genieten! Je kunt het aftellen naar Kerstmis beginnen met een adventskalender met chocolade, als eerbetoon aan elke medewerker kan iedere adventskalender met een unieke personalisatie. Met Kerstmis mag chocolade eigenlijk nooit ontbreken! Dit zijn de beste eet- en wijngeschenken voor jouw medewerkers:

  • Champagne Flessen, in op maat gemaakte kist of met een set glazen
  • Gepersonaliseerde chocolade, van de beste merken
  • Snoeppakketten, zelfs in gigantisch formaat!
  • Kerstpakketten met fles en snacksEn vele anderen! Bekijk alle chocolade en snoep Naast de cadeaus om te proeven, hebben we ook cadeaus waar de ontvangers sprakeloos van zullen zijn, zoals gegraveerde glazen, houten snijplanken, wijnkisten en nog veel meer! Ontdek alle kerstcadeau-ideeën voor zakelijke relaties bij YourSurprise. Bekijk ook de relatiegeschenken voor het einde van het jaar.

Bedrijfs kerstgeschenken vanaf 1 stuk

Wil je een kerstgeschenk op maat maken voor jouw bedrijf, maar heb je maar één stuks nodig? Met YourSurprise maak je jouw gepersonaliseerde bedrijfs kerstgeschenk vanaf één stuk! Online kan je snel en eenvoudig jouw cadeau ontwerpen en een logo, foto en/of naam met boodschap toevoegen.

Kerst wenskaarten voor bedrijven

Sommige bedrijven geven er de voorkeur aan een gepersonaliseerde kerstwenskaart per post of met de hand te bezorgen. De laatste jaren is het erg populair om werknemers bijvoorbeeld een waardebon te geven. Je kunt een waardebon cadeau geven net iets specialer maken door een online gemaakte persoonlijke wenskaart daar aan toe te voegen. Maar een zakelijke wenskaart is ook een geweldige manier om een groet te sturen en jouw aanwezigheid bij klanten en zakenpartners kenbaar te maken. Jouw wenskaart kan worden gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo of, als je een klein bedrijf bent, zelfs met een groepsfoto van alle werknemers en een speciale boodschap.