Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Originele logocadeau

Je hebt 48 van 212 cadeaus bekeken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken, de mooiste zakelijke cadeaus

Er zijn diverse redenen om op zoek te gaan naar relatiegeschenken. Misschien wil je jouw beste klanten bedanken voor het vertrouwen in jullie samenwerking. Of misschien wil je aan het eind van het jaar alle klanten een klein cadeau sturen om ze een succesvol nieuwjaar te wensen. Toch zien we dat relatiegeschenken het hele jaar door gegeven worden en niet alleen aan klanten, maar steeds vaker ook aan medewerkers.

Relatiegeschenken voor beste klanten

Een van de meest voor de hand liggende redenen om een relatiegeschenk te geven, is de band met bestaande klanten onderhouden. Een relatiegeschenk laat zien dat je aan jouw klant denkt en dat de klant belangrijk voor je is. Daarbij doe je natuurlijk geen zaken met andere bedrijven, maar met mensen bij deze bedrijven. En mensen vinden het nou eenmaal ontzettend fijn om zich gezien te voelen. Door jouw vaste contactpersoon zo af en toe een bedankje toe te sturen, houd je de relatie warm en goed. Daarbij heb je altijd een reden om daarna weer eens contact op te nemen met je klant, je wilt immers weten of hij of zij het cadeau in goede orde ontvangen heeft. Zeker als je iets lekkers geeft zoals chocolade of snoep. Hoe meer jij laat zien dat je geeft om de persoon bij de klant, hoe beter dat voor jullie relatie is.

Wat je iemand geeft als geschenk, hangt natuurlijk ontzettend af van de tijdsgeest. Vroeger waren USB-sticks een zeer gewild geschenk, opgevolgd door de power bars. Wat is op dit moment een geschenk waarmee je een goede indruk maakt op je beste klanten? Wij hebben 9 laatste trends voor je op een rijtje gezet. Van kleinigheidjes tot een ontzettend mooie rolkoffer of een heerlijk champagnepakket.

Geschenken voor je medewerkers

Traditioneel gezien is het einde van een kalenderjaar dé aanleiding om het personeel te bedanken voor hun inzet. Vaak gebeurt dit op de kerstborrel in de vorm van een kerstpakket of kerstcadeau. Steeds vaker zien we dat bedrijven vaker gedurende het jaar een klein cadeautje geven aan het personeel. Bijvoorbeeld een mooie sweater met het bedrijfslogo erop, een strandlaken dat jaren meegaat of mooie waterflessen voor tijdens het forenzen.

Belangrijke data!

Er zijn een aantal belangrijke data die elk jaar terugkomen. Deze data zijn bij uitstek geschikt om je medewerkers in het zonnetje te zetten:

Zet deze data dus meteen in jouw agenda:

 • Kerst 2020: 25 en 26 december 2020, bestellen voor 18 december 2020
 • Secretaressedag 2021: 15 april 2021, bestellen voor 14 april 2021
 • Dag van de zorg 2021: 12 mei 2021, bestellen voor 11 mei 2021
 • Dag van de stagiair: 22 mei 2021. Bestellen voor 21 mei.
 • Dag van de schoonmaker: 15 juni 2021, bestel voor vrijdag 11 juni 2021
 • Dag van de Leraar 2020: 5 oktober 2021, bestellen voor 28 september 2021

  Geschenken voor thuiswerkende medewerkers

  Omdat medewerkers steeds vaker thuiswerken, zien we dat bedrijven worstelen met de manier waarop ze contact kunnen onderhouden met hun mensen. Als je mensen niet vaak meer ziet, hoe kun je dan verzekerd blijven dat je medewerkers betrokken zijn? Bij MKB-bedrijven kan een manager dit goed peilen, bij grote bedrijven kan dit al snel lastig worden. Steeds meer bedrijven sturen daarom vaker per jaar een kleinigheidje op naar hun medewerkers. Denk aan puzzel met daarop een teamfoto of bedrijfsfoto gecombineerd met een heerlijke reep Toblerone of Tony Chocolonely. Wat is er leuker om deze kleine cadeautjes te personaliseren? Dat wil zeggen dat op elk cadeau de naam van de betreffende medewerker komt te staan. Dus niet zomaar een Toblerone, maar een Toblerone met daarop de naam van jouw medewerker? Of niet zomaar een waterfles, maar daarop de naam van de medewerker? En wist je dat we alle geschenken gewoon thuis kunnen bezorgen bij al jouw medewerkers?

  Gepersonaliseerde relatiegeschenken

  Relatiegeschenken die per stuk uniek en op maat gemaakt zijn voor elke medewerker of klant noemen we gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bij YourSurprise zijn wij gespecialiseerd in het personaliseren van al onze cadeaus en geschenken. Dat wil zeggen dat wij alles in ons assortiment uniek kunnen produceren voor elke ontvanger. Wil je 2.000 medewerkers allemaal een eigen aluminium waterfles geven? Doen we! Of 100 medewerkers een trui met daarop hun eigen naam? Geen probleem. Wil je het juiste cadeau op 500 verschillende adressen laten leveren? Wij regelen het!

  Het enige wat jij hoeft te doen is ons een bestand aan te leveren met daarop alle voornamen van de medewerkers en het bedrijfslogo. Op sommige producten kun je naast het logo ook nog een mooie bedrijfsfoto of een zelfgemaakt ontwerp toevoegen. Op die manier is elk relatiegeschenk dus echt maatwerk en dat is waar wij goed in zijn!