Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het bereiken van het 45-jarige huwelijksjubileum is een hele bijzondere mijlpaal waarbij je liefde, toewijding en partnerschap viert. Het 45e huwelijksjubileum, ook wel het saffieren huwelijk, is een moment om te koesteren en te vieren, een tijd om terug te kijken op alle herinneringen die jullie samen hebben gemaakt en om vooruit te kijken naar de toekomst die jullie nog steeds vol met liefde en avontuur gaan doorbrengen. Voor deze mijlpaal wil je natuurlijk het perfecte cadeau vinden.

Het saffieren huwelijk

Het saffieren jubileum staat voor symbool, trouw, wijsheid en stabiliteit, net als het blauwe saffier. Jullie liefde is door de jaren heen alleen maar sterker geworden, en jullie hebben samen een schat aan kostbare herinneringen verzameld. Dit jubileum is een moment om te vieren hoe ver jullie als koppel zijn gekomen en hoeveel jullie nog steeds om elkaar geven. Het is een tijd om samen terug te kijken op de vele mooie momenten die jullie hebben beleefd en om dankbaar te zijn voor de liefde en toewijding die jullie met elkaar delen.

Het saffieren huwelijk heeft geen vaste tradities, wat betekent dat jullie het helemaal naar jullie eigen wens kunnen invullen. Misschien willen jullie een intiem diner voor twee organiseren, waarbij jullie samen herinneringen ophalen en toasten op de liefde die jullie nog steeds verbindt. Of misschien willen jullie juist dit bijzondere moment delen met familie en vrienden. Nodig hen uit voor een informeel samenzijn of organiseer een klein feest om het samen te vieren. Laat dit saffieren jubileum een tijd zijn van liefde, geluk en dankbaarheid.

Fotocadeau

Fotocadeau

Chocolade en Snoep

Chocolade en Snoep

Fotoalbum Maken

Fotoalbum Maken

Dranken en Alcoholvrije dranken

Dranken en Alcoholvrije dranken

Unieke cadeau-ideeën voor een 45-jarig huwelijksjubileum

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor het 45-jarige huwelijksjubileum? Er zijn genoeg ideeën die zowel betekenisvol als uniek zijn.

  1. Een gepersonaliseerde fles wijn met een foto van jullie twee met bijpassende glazen kan een prachtig gebaar zijn. Zet er een leuke boodschap op zodat het een blijvend aandenken wordt aan deze mijlpaal.
  2. Voor de theeleuten is een houten theedoos het perfecte cadeau. Maak deze extra speciaal door een naam of tekst aan het ontwerp te toevoegen.
  3. Hebben jullie al veel gedaan en meegemaakt samen? Dan is het Battle boek misschien wel een leuk cadeau. Het geeft de relatie nog een extra boost en biedt inspiratie om nog meer dingen samen te ondernemen. Door de leuke battles te spelen leer je elkaar nog beter kennen na zoveel jaar. Het koppel beoordeelt elkaars prestaties en bepaalt samen de winnaar na elke battle. Maak het cadeau extra persoonlijk door de toevoeging van de namen, een boodschap en een foto.
  4. Zijn jullie beiden echt kaasliefhebbers? Dan hoef je niet langer te zoeken. Geef een bamboe kaasplank cadeau inclusief kaasmesjes. Laat de namen in het hout graveren om het cadeau echt uniek te maken.
  5. Houden jullie ervan om samen te chillen? Geef dan een fijne dikke badjas cadeau. Heerlijk om in te ontspannen en om op te warmen. Zet de naam erop en maak het helemaal je eigen.
  6. Houden jullie van koken? Of houden jullie van echt een flinke scheut zout en peper in jullie eten? Dan is een peper en zoutmolenset een echte eyecatcher in de keuken. Voeg jullie namen toe op de molens en maak jullie keuken helemaal af.
  7. Voor de echte zoetekauwen is het super leuk om een eigen glazen pot te hebben staan met hun gravure. Er kan natuurlijk veel meer in dan alleen zoetigheden en het staat super in de keuken.
  8. Voor de fanatieke puzzelaars is een eigen gemaakte puzzel super uniek. Voeg jullie leukste foto samen toe in de editor en jullie kunnen urenlang puzzelen!
  9. Van chocolade wordt iedereen gelukkig. Jullie persoonlijke bonbons met foto zullen ongetwijfeld in de smaak vallen. Met jullie favoriete foto maak je het chocolade moment samen heel speciaal.
  10. Gaan jullie binnenkort op reis samen? Met een gepersonaliseerde handbagage aan jullie zijde kan je de ervaring nog een stuk leuker maken. Een zelf ontworpen reiskoffer is handig om alles bij de hand en georganiseerd te houden en je zal altijd je eigen koffer herkennen op het vliegveld.
Wijn

Wijn

Bamboe kaasplank cadeauset

Bamboe kaasplank cadeauset

Zout en pepermolen set

Zout en pepermolen set

Koffer

Koffer

Hoe kan je je 45e huwelijksjubileum op de dag zelf vieren?

Zet de stap en maak van je 45-jarige huwelijksjubileum een speciaal feest door het te vieren op een unieke manier die niet snel vergeten zal worden. Denk na over hoe jullie je jubileum het liefst zouden willen vieren. Misschien een romantisch diner voor twee? Of een familiereünie op jullie favoriete locatie? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een geweldige manier om dit jubileum te eren is een ‘herbelevingsdag’ in te plannen. Neem jullie trouwdag opnieuw door met vergelijkbare activiteiten. Houd een leuke fotoshoot om weer memorabele momenten vast te leggen!

Een andere leuke en unieke manier om je jubileum te vieren is door een ingelijste foto van jullie twee op te hangen. Misschien hebben jullie wel een favoriete foto van toen jullie net getrouwd waren. Laat deze foto op een stijlvolle manier inlijsten en hang hem op een leuke plaats op in huis. Elke keer als jullie langs deze foto lopen, zal het herinneringen aan alle mooie jaren samen oproepen.

Afhankelijk van jullie passies en interesses kunnen jullie ook op een speciale reis gaan om het te vieren. Je kan een reis maken naar die speciale plek waar jullie altijd al naartoe wilden of waar jullie al lang niet zijn geweest. Dit kan de plek zijn waar jullie elkaar hebben ontmoet, de plek van jullie huwelijksreis of een plek die jullie erg dierbaar is.

Wat de keuze ook is, het belangrijkste is dat het een reflectie is van jullie leven en liefde samen. Vier deze bijzondere dag op een manier die jullie gekoesterde herinneringen eer aan doet en nieuwe, fantastische herinneringen creëert.

Bloemen

Bloemen

Sieraden

Sieraden

Theekist met glazen

Theekist met glazen

Badjas

Badjas

Kussen

Kussen

Borrel en Snijplanken

Borrel en Snijplanken

Glazen

Glazen

Blog

Blog