Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Jubileums zijn speciaal voor de meeste mensen, maar het 5-jarige huwelijk is zeker een mijlpaal voor elk koppel. Dit is omdat de zogenaamde houten bruiloft een symbool is voor samen groeien, en het creëren van momenten en herinneringen. Het is ook logisch om het 5-jarige huwelijksjubileum te willen vieren met cadeaus en het een speciaal moment te maken. Wij hebben een samenvatting gemaakt met de beste unieke huwelijkscadeaus. We hebben ideeën voor jubileum cadeaus, maar we geven je ook tips om deze dag op een speciale manier te vieren.

Maar wat maakt het 5-jarige huwelijksjubileum zo’n mijlpaal?

5-jarige huwelijk: de betekenis en de geschiedenis

Het 5e huwelijksjubileum is belangrijk want het viert het samen groeien en sterker worden van de afgelopen 5 jaar, terwijl je ook herinneringen creëert die voor altijd mee gaan. Dit maakt het 5-jarige huwelijksjubileum een perfect moment om de kracht en stabiliteit van jullie relatie te vieren. In deze 5 jaar, hebben jullie samen verschillende uitdagingen overwonnen en zijn jullie als resultaat dichter naar elkaar toe gegroeid. Het 5-jarig jubileum wordt gesymboliseerd door hout, wat staat voor stabiliteit, kracht en groei. Kijk terug op de momenten en successen die jullie hebben gedeeld en neem de kans om dankbaar te zijn voor de ups en downs die jullie hebben meegemaakt.

De geschiedenis van de houten bruiloft

Het gebruik van de zogenaamde houten bruiloft gaat terug tot de 19e eeuw en houdt in dat trouwdagen wordt geassocieerd met bepaalde materialen. Hout staat voor kracht en stabiliteit die het koppel heeft opgebouwd na vijf jaar van gedeelde momenten. Het hout staat ook voor wederzijdse groei en stabiliteit. Net als een boom, de relatie groeit na verloop van tijd, het krijgt diepere wortels en de brede kruin van de boom die de vruchten draagt, kan ook worden gezien als een symbool van een geslaagd huwelijk. Hout staat daarom ook voor de lange levensduur en duurzaamheid van het huwelijk.

Traditionele, creative cadeau ideeën

Vroeger werden cadeaus voor het 5-jarige huwelijksjubileum gemaakt van hout en de symbolische waarde van hout voor het 5-jarige jubileum heeft de tijd doorstaan. Maar, welk cadeau je ook kiest, als het vanuit het hart komt, zal het zeker een hit zijn bij je partner.

Als je voor een traditioneel cadeau van hout wilt gaan, zijn een decoratieve houten foto tegel of een gegraveerd lampje met een houten voet een goed idee. Onze foto puzzels kunnen ook jullie moment vastleggen en zijn leuk om in elkaar te zetten. Voor fijnproevers zijn er onze wijnsets in een mooie houten kist, die je kunt personaliseren met je foto of kunt laten graveren met tekst. Een mooie gegraveerde houten serveerschaal kan een man of vrouw ook blij maken als origineel cadeau voor hun 5 jarige huwelijksjubileum. Als je liever momenten geeft in plaats van objecten, kun je een korte reis plannen. Een weekendje weg op het platteland of een adrenalinestoot van een gezamenlijk parachutesprong avontuur zijn misschien geen traditionele cadeaus, maar ze zijn gegarandeerd gedenkwaardig!

Fotopuzzel

Fotopuzzel

Fleece dekens

Fleece dekens

Chocolade

Chocolade

Kussen

Kussen

Gepersonaliseerde cadeaus voor een houten bruiloft

Naast gegraveerde serveerschalen zijn ook houten fotolijsten of decoraties geschikt om te personaliseren met een gravure. Of het nu gaat om een houten standaard met kleurrijke droogbloemen of een wandklok met je favoriete foto van jullie twee, de mogelijkheden zijn net zo gevarieerd als jullie momenten. Als je je herinneringen wilt bundelen, is een fotoboek bijzonder geschikt. Andere fotocadeaus zoals bonbons, canvasdoeken of een fotodeken zijn ook mooie herinneringen aan jullie eerste vijf jaar samen. En als je iets wilt geven om tegenaan te kruipen, kun je een vierkant of hartvormig kussen met een foto laten bedrukken. Voor koppels die van reizen houden, zijn praktische cadeaus zoals een gepersonaliseerde thermos, reisbeker of -fles of een strandlaken voor de volgende zonnige vakantie leuke ideeën.

5 jarige huwelijks cadeau voor je man

Als je je man wilt verrassen met iets dat hem zeker laat glimlachen, denk dan aan zijn hobby’s en interesses. Om een cadeau voor je man te vinden voor jullie 5-jarige huwelijk vereeuwig je gedeelde herinneringen in de vorm van foto’s of gezegden op het cadeau of de cadeaus naar jouw keuze. Boxershorts en sokken met een foto van jullie twee is een grappig cadeau zodat hij jou de hele dag bij zich kan dragen. Een metalen of leren sleutelhanger heeft dezelfde aantrekking en brengt een lach op zijn gezicht elke keer dat hij zijn sleutels pakt. Als je graag barbecues organiseert voor vrienden en familie, is een gepersonaliseerd BBQ schort met bijpassende BBQ handschoenen het perfecte cadeau voor een houten bruiloft. Je kan hem ook een nieuwe houtskool BBQ geven. Andere originele ideeën zijn een gepersonaliseerde badjas of een paar pantoffels.

5e huwelijks cadeau voor je vrouw

Het jubileum nadert en heb je nog steeds geen idee wat je haar moet geven? Een stijlvolle leren portemonnee met een persoonlijke gravure laat haar de hele dag door aan jou denken. Een chique leren toilettas is top voor je volgende uitje en kan gepersonaliseerd worden met een persoonlijke boodschap of haar naam. We bieden ook een ruim assortiment voor fijnproevers en zoetekauwen. Van gepersonaliseerde chocolade hartjes en chocolade puzzel met jouw foto tot gepersonaliseerde snoepjes, je kan haar altijd voor je winnen, het maakt niet uit welk type zoetigheid ze van houdt. Als jullie graag een fles wijn delen, voeg dan haar lievelingswijn toe aan een gegraveerde wijnkoeler. Een gepersonaliseerde badjas kan ook een mooi cadeau zijn voor de vrouw voor het 5 jarige huwelijk.

Ideeën voor de dag

Niet alleen is het perfecte cadeau voor je 5-jarige huwelijk belangrijk, het gaat er ook om hoe je het samen spendeert. Je kunt iets bedenken om met z’n tweeën te doen of vier de liefde met je familie en vrienden. Het enige belangrijke is echter dat jullie twee plezier hebben op jullie dag. We hebben een paar ideeën om je op weg te helpen:

  • Een romantisch wellnessweekend voor twee
  • Samen koken, met z’n tweeën of met vrienden
  • Jullie trouwgeloften vernieuwen in het bijzijn van jullie geliefden
  • Een korte vakantie om te relaxen of nieuwe plekken te ontdekken
  • Avontuur en spanning voor twee, zoals raften of parachute springen.
Mok

Mok

Schorten

Schorten

Badjas

Badjas

Sleutelhanger

Sleutelhanger

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

BBQ set in leren hoes

BBQ set in leren hoes

Sokken

Sokken

Blog

Blog