Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De grote dag nadert, voel je de zenuwen al? Een bruiloft organiseren kan heel spannend zijn maar ook een dag met momenten van stress. Je hebt een eindeloze lijst van dingen die je moet doen en de angst om iets te vergeten is groot. Maar als de dag eindelijk aanbreekt, kun je alles vergeten en genieten van het moment. Alle belangrijkste mensen in je leven zullen er zijn om je vreugde en die van je liefste te vieren. Volgens de traditie worden de gasten aan het eind van de bruiloft bedankt met een klein cadeautje. Het is een manier om familie en vrienden te bedanken voor hun aanwezigheid en het vieren van de unie. Heb je je trouwbedankje nog niet gevonden? We hebben een aantal van de mooiste gepersonaliseerde huwelijksbedankjes voor je op een rijtje gezet.

Kleine bedankjes met kleine prijs

Een bruiloft kan duur zijn. Je moet denken aan eten, kleding, muziek… Tegelijkertijd wil je dat je gasten het naar hun zin hebben en een goed geheugen hebben. Ben je op zoek naar een huwelijksbedankje dat niet al te prijzig is maar tegelijkertijd voor je op maat gemaakt? Op YourSurprise vind je een selectie van huwelijkscadeaus om te personaliseren met een tekst, de datum van de magische dag en/of foto. Van gepersonaliseerde tinnen kaarsen tot potjes met chocolaatjes en foto's, er is voor ieder wat wils!

Chocolaatjes in potje

Chocolaatjes in potje

Bellenblaas

Bellenblaas

Borrelplank

Borrelplank

Mega Milka

Mega Milka

Wat geef je aan bruiloftsgasten?

Sommige echtgenoten besluiten de gasten een eer te bewijzen met een iets groter geschenk. Dit is een leuke manier om dankbaar te zijn voor degenen die je op je speciale dag hebben gesteund. Je kunt iets kiezen wat je zelf graag zou willen ontvangen als je te gast bent bij een bruiloft. Een perfect cadeau voor iedereen vinden is moeilijk, maar je kunt wel iets kiezen dat de persoonlijkheid van je stel weerspiegelt. Enig idee? Een gegraveerde champagneglas is bijvoorbeeld een heel leuk idee als cadeau voor je bruiloftsgasten. Je kunt de namen van jou en je wederhelft op het glas laten graveren, met de datum van jouw magische dag. Voor een extra touch kun je het glas vullen met hagelslag of heerlijke snoepjes en deze in een mooie verpakking doen met een gekleurd lint. Een gepersonaliseerde kaars is ook een uniek alternatief als cadeau. Je kunt een ontwerp kiezen dat past bij de kleuren van de bruiloft, maar ook een tekst of een foto toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Pepermunt Blikjes

Pepermunt Blikjes

Champagneglazen

Champagneglazen

Kaars in Glas

Kaars in Glas

Bonbons

Bonbons

Cadeaus voor getuigen of bruidsmeisjes

De bruid en bruidegom besluiten vaak om voor de getuigen of bruidsmeisjes een cadeau te reserveren dat anders is dan voor de rest van de gasten. Zij zijn namelijk de personen die in de maanden van voorbereiding, met advies, begeleiding en planningsavonden misschien wel het dichtst bij het koppel hebben gestaan. Meestal wordt voor een geschenk voor getuigen iets gekozen dat op maat is gemaakt voor de persoon die het ontvangt. Een geschenk dat tegelijkertijd het bruidspaar weerspiegelt. Ontdek enkele van de mooiste ideeën die we voor je hebben geselecteerd:

Mok - Hart

Mok - Hart

Champagnepakket Moët & Chandon met glazen

Champagnepakket Moët & Chandon met glazen

Theekist met glazen

Theekist met glazen

Blog

Blog