Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland!🥳

How it’s made: gepersonaliseerde champagneglazen

How it’s made: gepersonaliseerde champagneglazen

Heb je binnenkort iets te vieren? En wil je kunnen proosten met jouw eigen gepersonaliseerde champagneglazen? Ontwerp ze gemakkelijk zelf en wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke cadeau met uiterste zorg en aandacht wordt gemaakt. Altijd al benieuwd geweest hoe dit in zijn werk gaat? Dat willen we maar al te graag aan jou laten zien.

How we make it: unieke, persoonlijke champagneglazen graveren

Hieronder zie je in een kleine 40 seconden hoe wij met zorg de champagneglazen graveren in ons cadeau atelier nadat jij jouw ontwerp hebt opgeslagen in de editor. Nieuwsgieriger geworden naar het volledige proces? Lees dan stap voor stap hoe we het doen!


Stap 1: ontwerp jouw champagneglazen in de online editor

Online gepersonaliseerde champagneglazen ontwerpen is heel eenvoudig. Kies allereerst hoeveel champagneglazen jij wilt laten graveren. Zoek je er eentje voor jezelf of toch liever voor een groter gezelschap. Kies dan uit een design wat jij het mooiste vindt. Er is keuze genoeg en staan allemaal standaard klaar voor je in onze online editor. In dit design kun je jouw naam of tekst zetten.Stap 1: ontwerp jouw champagneglazen in de online editor


Stap 2: kwaliteit staat bij ons voorop!

Voordat de glazen in de graveermachine gaan worden alle glazen grondig bekeken op eventuele beschadigingen. Zo zijn de glazen altijd van topkwaliteit. Hierna wordt het door jou gekozen design in de machine gezet via de computer en op deze manier wordt het juiste gegraveerd op de glazen.

Stap 2: kwaliteit staat bij ons voorop!


Stap 3: Glazen worden zorgvuldig in de machine geplaatst

Nadat alle juiste informatie van de bestelling in de machine staat wordt het glas in de graveermachine geplaatst. Hier wordt de juist afstand van de laser naar het glas nauwkeurig bepaald zodat het met de beste kwaliteit wordt gegraveerd.Stap 3: Glazen worden zorgvuldig in de machine geplaatst


Stap 4: time for some laser action!

Als het glas in de graveermachine is geplaatst worden de juiste instellingen nog een keer nagelopen zodat er niks verkeerd kan gaan. Binnen 90 seconden wordt dan jouw design in top kwaliteit gegraveerd op het champagneglas. Als het glas is gegraveerd checken wij of het ontwerp klopt met wat jij zelf online gemaakt hebt. Wist je dat aan elk glas een unieke barcode zit, dit helpt ons om de juiste glazen aan de juiste klant te verzenden. Is alles goedgekeurd? Dan is de bestelling klaar om ingepakt te worden.Stap 4: time for some laser action!


Stap 5: Genieten van een verdiend glas bubbels uit jouw eigen champagneglas!

Jouw bestelling is zorgvuldig ingepakt in een speciale verzenddoos voor champagneglazen zodat het tijdens het transport niet kan gaan schuiven en dus breken. Na nog een keer checken van de kwaliteit bij de inpakafdeling is het zeker klaar om verzonden te worden. En als alles goed gaat, kun je de volgende dag al genieten van een bubbel uit jouw eigen champagneglas!Stap 5: Genieten van een verdiend glas bubbels uit jouw eigen champagneglas!


Wil jij ook graag je eigen set champagneglazen?

Na deze uitleg ook enthousiast geworden om een eigen set champagneglazen te bestellen? Je hebt het in een paar eenvoudige stappen zo online gemaakt!

Ontwerp hier jouw eigen champagneglazen>>