Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

hoe wordt het gemaakt: je eigen unieke mok

How it's made: je eigen mok bedrukken

Wil jij je eigen unieke mok bestellen? Of heb je er al een en vraag je je af hoe we toch zo'n mok maken? Dat vertellen we je graag! Wist je dat wij alle mokken die bij ons besteld worden met de hand maken in ons eigen pand in Zierikzee? Hoe dat gaat zie je hieronder.

How we make it: jouw eigen unieke mok

In dit filmpje zie je in 41 seconden hoe we jouw mok maken, nadat je deze in onze online editor ontworpen hebt.
Geen zin om een filmpje te kijken? Hieronder lees je stap voor stap hoe we het doen!Stap 1: je eigen mok ontwerpen in de online editor

Het is heel eenvoudig om online je eigen mok te maken. Je kiest eerst het soort mok dat je wilt maken bijvoorbeeld een witte mok, een groene mok, een roze, een emaille mok of een magic mok. Ben je eruit wat voor mok je wil, dan kies je daarna een design in onze online editor. In dit design upload je jouw mooiste foto of foto's. Als je meerdere foto's hebt geselecteerd, kun je kiezen welke foto welke plek krijgt in de collage. Je kunt ook altijd een naam of een leuke tekst toevoegen. Je kunt de foto ook nog draaien, zwart/wit of sepia maken of van grootte veranderen.

Wist je dat we ook veel leuke designs al standaard voor je klaar hebben staan? Je plaatst een foto dan bijvoorbeeld in een hartje of je kiest voor een leuke illustratie op de mok.

upload je foto in onze online editor


Stap 2: wij drukken jouw design af

Heb je in de online editor je eigen mok ontworpen en is je bestelling geplaatst? Dan komt jouw order automatisch binnen op de afdeling productie. Je design wordt in spiegelbeeld geprint, op die manier komt je foto op de juiste manier op de mok. Om jouw ontwerp af te drukken, gebruiken we printers die met een speciale, hoogwaardige inkt printen. Met deze printers kunnen we jouw design in full color afdrukken met een glanzende afwerking. Bij elk ontwerp wordt een unieke barcode meegeprint, zodat we altijd kunnen zien welke mok bij welke order hoort. Nadat jouw ontwerp geprint is, snijden we de afdruk op maat.


we printen jouw ontwerp voor op de mok


Stap 3: jouw ontwerp wordt op de mok bevestigd en de mok gaat de oven in

Nu alle ontwerpen netjes uitgesneden zijn, is het tijd om jouw ontwerp netjes op de mok te bevestigen. We doen dit met de hand en noemen dit proces: wrappen.
We wrappen elke mok handmatig, maar hebben gelukkig wel goede spullen om dit te doen. We zetten de mok in een houder, leggen het geprinte ontwerp in een mal en klemmen de mok en mal op elkaar. Door te werken met een mal weten we zeker dat jouw foto netjes recht op de mok komt maar ook dat de afdruk overal contact maakt met de mok. Zit er per ongeluk ruimte tussen de mok en de print, dan komt jouw ontwerp niet goed op de mok.

Nu de mok goed ingepakt zit, kan hij de oven in. Alle mokken gaan met elkaar op de kar en we op die manier kunnen we 150 mokken in één keer bakken. Tijdens het bakken zuigt de mok als het ware de inkt uit de afdruk op. Dit proces duurt 10 minuten.

Wist je dat we de magic mok precies op dezelfde manier maken, maar dat deze mok een speciale coating heeft? Hierdoor wordt de mok zwart als hij afkoelt. Vul je de magic mok met een warme vloeistof, dan wordt de print zichtbaar.

jouw mok gaat de oven in


Stap 4: jouw mok wordt gechecked

De baktijd zit erop en dus mogen alle mokken uit de oven. We laten de mokken even afkoelen en halen de mal los van de mok. Op dat moment checken wij of de mok klopt met het ontwerp dat jij zelf online gemaakt hebt. Aan elke mok zit nog steeds een barcode vast, die ons helpt om de juiste mok aan de juiste klant te koppelen. Is de mok goedgekeurd, dan gaan we 'm inpakken.

we doen een kwaliteitscheck op de mok


Stap 5: inpakken maar!

Tijd om alles in te pakken. Heb je alleen een mok besteld, dan pakken we 'm meteen zorgvuldig voor je in. Dit doen we in een speciaal "mokkendoosje". We vouwen de verpakking in elkaar en dan past er precies één mok in. We schuiven een kartonnetje om de mok, zodat deze tijdens het transport niet kan schuiven. Ook gebruiken we waar nodig wat plastic folie om de mok te beschermen.

Heb je meerdere artikelen tegelijkertijd besteld, dan gaat de mok op de transportband naar de inpakafdeling. Hier komen alle cadeautjes samen die in een combi-order zitten. De computer helpt ons om alle cadeautjes van elke klant netjes bij elkaar te zoeken. Hier checken we nog eens of alle producten voldoen aan onze kwaliteitseisen. Is dat het geval, dan pakken we alles netjes en zorgvuldig in en gaat de mok via de lopende band naar de plek waar het transportbedrijf de pakketjes ophaalt.
Als alles goed gaat, heb jij jouw eigen mok de volgende dag al in huis.


jouw mok wordt ingepakt

Wil jij ook je eigen mok?

Wil jij ook je eigen mok met je leukste foto erop? Of wil je een zelf ontworpen mok cadeau doen? Je eigen mok heb je in een paar klikken online gemaakt, kies uit een van de vele soorten mokken de mok die jij wilt maken. Bestel je voor 16.00 uur? Dan heb je de mok de volgende dag al in huis!

Of bekijk alle mokken >>