Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoe spendeerde jij vorig jaar kerst? Zat jij met alleen je gezin aan tafel en sprak je andere familieleden via een videocall? Of kookte je voor meerdere dierbaren en bracht je het kerstdiner rond, zodat jullie toch samen van een kerstdiner konden genieten? Vorig jaar gaven we families de tip om foto’s van hun dierbaren in de kerstboom te hangen, omdat de pandemie het voor ons allemaal moeilijk maakte om onze familieleden en vrienden te kunnen zien. Door foto’s van ze in de kerstboom te hangen, kon je alsnog deze gezellige gezichten zien. Zo had je toch een beetje het gevoel dat je kerst samen doorbracht.

Dit jaar hangen we de kerstboom vol met alle positieve herinneringen van het afgelopen jaar. Zo staan we stil bij alle mogelijkheden en fijne momenten die 2021 ons bracht. Maak bijvoorbeeld een retro slinger van de mooiste momenten uit 2021 of maak er unieke kerstballen van. Er zijn veel meer mooie momenten geweest dan je denkt, dus sta er eens bij stil, kijk eens tussen de foto’s op de fotorol van je telefoon en leg alle prachtige, grappige en gezellige herinneringen vast op fotocadeaus.

Kleine fotocadeaus voor in de kerstboom

De kerstboom versieren is altijd weer een klus, maar het is ook een ware kunst. Je moet er goed bij nadenken, kleurencombinaties matchen en als papa en mama moet je de kleintjes in de gaten houden, dat ze niet per ongeluk de boom omver trekken. Als de lichtjes eenmaal hangen kan het leukste onderdeel beginnen: de boom versieren met slingers en kerstballen. De unieke kerstballen bestaan uit een dubbelzijdig geprinte foto, zodat je de leuke momenten van alle kanten kunt bekijken. Kies je voor de retro? Dan kun je die per twaalf stuks laten printen en er zelf een gaatje in perforeren, zodat je er door middel van een touwtje, een prachtige foto ketting kan maken. Onze jaarkalenders kun je compleet laten personaliseren zodat je alle positieve momenten van het afgelopen jaar kan afdrukken. Door het handige oogje, kun je de kalender aan elke spijker of zelfs een stevige tak in de kerstboom hangen. Het foto sneeuwblok heeft ook een super handig haakje waarmee je dit unieke cadeau kan ophangen. Heb jij al een mooi plaatsje op het oog?

Kerstbal

Kerstbal

Retro Foto's

Retro Foto's

Sneeuw fotoblok

Sneeuw fotoblok

Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger met foto

Grote fotocadeaus voor onder de kerstboom

De kerstboom versieren en kerstcadeautjes uitzoeken is de leukste voorpret van kerst. De cadeaus eindelijk uitpakken op kerstavond of Eerste Kerstdag is nog wel het gezelligste moment van de feestdagen. Kies daarom unieke fotocadeaus uit om onder de kerstboom te leggen en je dierbaren mee te verrassen. Verzamel al je favoriete momenten die je dit jaar hebt meegemaakt in een fotoboek. Je maakt in no time een prachtige verzameling van alle speciale momenten van het afgelopen jaar, waarin jouw foto's worden aangevuld met mooie illustraties en leuke quotes. Een foto op canvas drukken is een heel leuk idee om aan bijvoorbeeld opa en oma te geven, met alle foto’s van de kleinkinderen. Of creëer het mooiste fotocadeau waar opa en oma regelmatig mee kunnen knuffelen, door de foto’s van de kids of andere dierbaren op een kussensloop te laten drukken. Zo hebben ze hun dierbaren altijd in de buurt. Een puzzel cadeau geven met kerst is juist een hele leuke manier om tijd door te brengen, want je kunt na het kerstdiner de puzzel samen leggen. Wie in jouw familie is het beste in puzzelen?

Op zoek naar dé cadeaugids voor kerst?

Ontdek alle kerstcadeaus

Grote Knuffelbeer

Grote Knuffelbeer

Foto puzzel

Foto puzzel

Fleecedeken

Fleecedeken

Blog

Blog