Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Tips voor het perfecte Kerst plaatje

Tips voor fotograferen

Een foto is een stilstaand beeld met een bijzondere gebeurtenis of gevoel. Een prachtige herinnering voor nu en later! Hoe tof is het om een oud fotoboek door te bladeren en je wordt terug genomen naar die ene vakantie, het feestje met opa & oma of een ander gezellig moment. Het is daarom ook leuk om een foto af te laten drukken op een cadeau van YourSurprise. Er zijn ontzettend veel cadeaus waar je uit kunt kiezen. Let alleen wel op dat elk cadeau een ander formaat heeft en je rekening moet houden met de foto die je erop wilt zetten, want hoe maak je nou de mooiste foto’s? Hieronder geven wij tips zodat je binnen een mum van tijd de mooiste foto’s maakt met een iphone of android. Benieuwd? Lees gauw verder!

Canvas

Tips voor je begint met fotograferen

 • Voordat je begint met fotograferen, check eerst of je lens schoon is. Wanneer er geen stofjes of vieze vegen op zitten, krijg je de foto’s scherper. Dat is tenslotte wat je wilt.
 • Denk van te voren na welk cadeau je wilt personaliseren. Is het een dekbedovertrek of een kussen voor op de bank? Dan is een collage hartstikke leuk. Maar ga je voor een klein cadeau (denk aan een sneeuwbol) is een collage heel druk en is een kleine foto geschikt.
 • Kies je voor een collage hebben wij een aantal tips:
  1. Een collage van 9 foto’s is een prachtige keuze. Leuk is om te variëren in beeld. Wissel af met een druk beeld, een rustig beeld en eventueel een sfeerbeeld/detailfoto. Een collage van 4 of 6 is uiteraard ook mogelijk. Net wat je zelf leuk vindt. Er zijn genoeg apps om dit te realiseren of gebruik photoshop.
  2. Weet je van te voren al dat je een collage wilt maken? Dan is het goed om dit tijdens het fotograferen in je achterhoofd te houden. Focus je niet alleen op portretten maar ook op details foto’s. Een collage is super leuk om te gebruiken op een canvas.
Canvas

Tips voor tijdens het fotograferen

 • Wanneer je gaat fotograferen met je telefoon gebruik dan liever niet de zoom functie. De foto’s worden niet zo scherp dan wanneer je een spiegelreflex camera gebruikt.
 • Hou je telefoon stil, dit zorgt er voor dat je foto scherper wordt. Een trucje is om je ellebogen tegen je buik aan te drukken. Je armen/handen blijven stabieler en ga je minder snel trillen. Adem in, maak de foto en adem weer uit!
 • Hou rekening met het licht. In het donker krijg je veel minder mooie foto’s dan met daglicht. Ben je buiten, probeer dan niet met de felle zon te fotograferen. Dit zorgt er namelijk voor dat je foto’s overbelicht zijn en er flink wat schaduwen in iemand gezicht komen. Zoek een schaduw plekje op of maak mooie foto’s in het bos waarbij de zon een klein beetje door de bladeren komt. Een ander mooi effect is om met zonsopgang te fotograferen of zonsondergang. Het licht is dan prachtig en krijg je een romantisch effect. Als je binnen foto’s maakt is het belangrijk om foto’s te maken met het licht in je rug.
 • Heb je toch een mooie foto gemaakt maar is het overbelicht of super donker, dan kun je een foto zwart/wit bewerken. Door deze bewerking zie je niks meer van het ‘slechte licht’ in de foto. Dit kun je doen in photoshop of met een handige app op je telefoon.
Canvas

Mooie omgevingen om te fotograferen

 • Experimenteer met leuke achtergrondjes. Plaats mensen voor een mooie oude deur, een struik met bloemen of een gezellig behangetje bij jou in huis. Een foto met een leuke achtergrond pimpt een cadeautjes helemaal op. Laat jouw foto op een waterfles bedrukken, zodat dit niet zomaar een saaie waterfles meer is.
 • Een ander mooi effect is om langs een boom of struik te fotograferen. Je krijgt dan veel meer diepte in een foto en het geeft een speels effect.
 • Tenslotte hieronder nog vijf mooie omgevingen om te fotograferen.
  1. Het strand. Maak foto’s tussen het helmgras, in de duinen of juist aan het water. Let wel op dat het een bewolkte dag is met een klein zonnetje. Dit is het PERFECTE licht voor foto’s op het strand.
  2. Wandel door gezellige straatjes van een stad of dorp. Blijf af en toe stil staan bij een oude deur, een mooi muurtje of bij een gracht.
  3. Wil je thuis fotograferen? Schuif wat items weg zodat je een muur over houdt wat je kunt gebruiken als achtergrond! Houdt wel rekening met het licht. Het liefst wil je het raam in je rug hebben tijdens het fotograferen.
  4. Het bos is ook een prachtige locatie om eindeloos foto’s te maken.
  5. Ben je van plan om een baby te fotograferen? Strijk je beddengoed, maak je bed op en gebruik dit als een shoot locatie. Vooral witte lakens geven een prachtig effect.