Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 50658 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Joyceop 19-03-18

"Mooie producten! Snel geleverd. En prettige klantenservice (via Whats app had ik gelijk antwoord). Ik.."

10 van 10
Kimop 19-03-18

"Mooi en overzichtelijke site. Ruimvoldoende keuze in cadeau's. "

9 van 10
Elineop 19-03-18

"Gewoon prettig geholpen, uiterst correct en vriendelijk "

9 van 10

Chocoladeletters

Is het al 5 december? Eigenlijk maakt het niet uit want een chocoladeletter is altijd geschikt als een cadeau! Bij YourSurprise kun je zelf chocoladeletters ontwerpen met een naam of foto.

Chocoladeletter maken

Of het nou melk, puur of wit is: een chocoladeletter kan op ieder moment cadeau worden gegeven. Helemaal als de chocoladeletter ook nog is gepersonaliseerd! Bij YourSurprise kun je een chocoladeletter op verschillende manieren personaliseren. Neem bijvoorbeeld de Sinterklaas chocoladeletter, deze hippe chocoladeletter kun je personaliseren met je eigen naam. Wil je liever een chocoladeletter maken met een foto? Dat kan met onze chocoladeletter met foto!

Chocoladeletter met logo

Een chocoladeletter is uitermate geschikt als relatiegeschenk. Een chocoladeletter kan worden gegeven in de Sinterklaas periode aan personeel, collega’s of zakenrelaties. Deze zullen blij verrast zijn als ze een chocoladeletter krijgen die bedrukt is met uw logo! Personaliseer bij YourSurprise een chocoladeletter met logo in een handomdraai. Enthousiast? Neem dan even contact op met onze zakelijke piet voor een persoonlijke offerte!
+ Lees meer...