Eindejaars
Vanaf 1 stuk, binnen 24 uur geleverd!
Vanaf 1 stuk, binnen 24 uur geleverd!
Originele Eindejaars cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 56725 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Angelaop 15-11-18

"Het werd super snel en mooi geleverd. Het is ook nog een goede kwaliteit voor een best goede prijs. .."

9 van 10
Familieop 15-11-18

"We vinden het een geweldige webshop, we zullen zeker vaker bestellen! Het enige wat voor ons een beetje.."

8 van 10
Evelynop 15-11-18

"Snelle levering. Prachtig resultaat. En ik had het t-shirt werkelijk in 5 minuten ontworpen met tekst.."

10 van 10
Sluit het jaar goed af met een spetterend eindejaarscadeau!

Eindejaarscadeau

Het jaar is weer voorbij gevlogen, tijd om mensen extra te belonen voor hun inzet! Zowel voor je personeel, relatie of misschien wel klanten het moment om ze in het zonnetje te zetten. Met een uniek en persoonlijk eindejaarscadeau van YourSurprise weet jij zeker dat je het jaar knallend afsluit!

Ieder jaar wordt oud en nieuw weer uitbundig gevierd. De jaarwisseling is altijd een symbolisch moment van zowel terugblikken als vooruitkijken. Daarbij is het natuurlijk best een keer goed om de mensen die dichtbij je staan eens extra te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn. Geef hen een origineel eindejaarscadeau en je weet zeker dat die boodschap overkomt!

Eindejaarscadeautips

Hoe kun je het nieuwe jaar nu beter afsluiten dan om twaalf uur meteen een lekker flesje champagne open te trekken? Laat het etiket of de kist bedrukken met je eigen foto en tekst en je weet de gastheer of -vrouw absoluut te verrassen met dit unieke eindejaarscadeau. Hiermee zorg jij gegarandeerd voor een uniek proostmoment!

YourSurprise besteedt enorm veel aandacht aan de afwerking van een product. Jouw eindejaarscadeau wordt dus ook met de grootste zorg behandeld. Zo ben jij verzekerd van het allerbeste cadeau!

Tip: Chocoladetelegram®

Kun jij de jaarwisseling niet met al je dierbaren vieren? Laat dan weten dat je aan ze denkt en stuur ze bijvoorbeeld een leuke chocoladetelegram met een persoonlijk bericht in chocolade. Persoonlijker én lekkerder dan dat kun jij de beste wensen niet overbrengen!

Tip: Wijn

Wil jij bijvoorbeeld je zakenrelaties, collega's of teamgenoten bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar én ze motiveren voor de komende 365 dagen? Dan is het superleuk om bijvoorbeeld een persoonlijke wijn cadeau te geven. Door je bedrijfs- of clublogo te verwerken in het ontwerp krijgt dit eindejaarscadeau ook nog een persoonlijk tintje!

Tip: Chocolade bonbons

Wens iemand op een wel heel speciale manier 'Gelukkig nieuwjaar!'. Je bepaalt zelf wat jij op de bonbons wilt hebben. Met deze heerlijke bonbons heb je zeker een uniek eindejaarscadeau.

+ Lees meer...