Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bij YourSurprise kan je niet alleen drinkflessen bedrukken met een foto of tekst naar keuze, maar ook drinkflessen met een logo bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Personaliseer nu jouw drinkfles om je favoriete koele of huist warme drankje in te bewaren. Welke drinkfles ga jij personliseren?  

16 Cadeaus

Drinkflessen en bekers met je eigen naam of foto

Ze zijn mateloos populair: handige drinkflessen met daarin een voldoende water, koffie of thee om de dag door te komen. Wil jij ook zo’n handige waterfles of thermosbeker? Of wil je jouw kind een kinderbeker meegeven naar school met zijn of haar eigen foto erop? Ontwerp eenvoudig jouw eigen bidon, beker of drinkfles online! Je kunt kiezen uit diverse soorten flessen.

Bidons met naam of foto

Natuurlijk vind je in ons assortiment een aantal bidons die handig zijn voor tijdens het sporten. De bidons zijn van sterk aluminium en kunnen wel tegen een stootje.De bidons hebben allemaal een dop die de drinktuit beschermt tegen vuiligheid. Je draait eenvoudig de dop eraf om de fles bij te vullen. De inhoud van de bidons is 500 ml., meer dan genoeg dus om wel even mee vooruit te kunnen! Kies een mooi design in onze editor, upload een foto of een naam en in een handomdraai maak je een mooie en unieke bidon.

Thermosbeker

Als je wel even onderweg bent en graag een lekker warme of koude drank mee wilt nemen, kun je niet zonder zo’n handige thermosbeker. De thermosbeker heeft een schuifje waarmee je de beker open maakt en eruit kunt drinken. Ben je klaar, dan dan je simpel het schuifje weer dicht. De bidon is van wit aluminium en heeft een zwart handvat. De thermosbeker houdt je warme drankje tot wel 6 uur warm, lang genoeg dus voor die treinreis of rit in de auto! De thermosbeker spoel je eenvoudig om met de hand. Het is beter om de thermosbeker niet in de vaatwasser te doen, je beker blijft dan mooier. Ook de thermosbeker kun je bedrukken met een design en foto naar keuze.

Thermosflessen

Natuurlijk hebben we ook een aantal mooie thermosflessen in het assortiment. Deze flessen zijn dubbelwandig en dus geschikt om je koude drankje koud te houden, of je warme drankje warm. De thermosflessen hebben een inhoud van 500 ml en zijn van roestvrijstaal. Je kunt kiezen uit een thermosfles met draaidop, dop met tuitje of een met dop van bamboe. Ze zijn er naast ‘zilverkleurig’ ook in het wit. Je kunt de thermosfles bedrukken met je eigen foto, een naam, tekst of logo. Wil je een bijzondere fles, kijk dan eens in onze online editor welke designs je daar allemaal vindt en personaliseer daarmee je eigen fles.

Designs in de editor

In onze online editor vind je diverse leuke ontwerpen waarmee je gratis jouw bidon of fles kunt ontwerpen. Kies uit een print met bloemen, bladeren, tijgers, sinaasappels of een van de andere leuke designs. Aan onze designs kun je jouw naam en foto toevoegen zodat je echt jouw unieke, eigen thermosfles ontwerpt.

Schoolbekers met naam of foto

Natuurlijk hebben we ook een aantal leuke schoolbekers in het assortiment die je jouw kind handig kunt meegeven naar school. Deze drinkbeker is er in het blauw, groen en roze. Ze zijn van supersterk BPA-vrij kunststof. Kies uit leuke designs met een flamingo, een vosje, een koalabeertje, een leeuwtje, een walvis of een van de andere leuke designs. Upload de lievelingsfoto van jouw kind, voeg zijn of haar naam toe en jouw kind heeft een unieke eigen drinkbeker voor op school. Ideaal voor als je kind vaak zijn of haar beker kwijt is; de eigenaar is zo teruggevonden!

Je eigen beker in een handomdraai

Je eigen beker, bidon, waterfles of thermosfles maak je heel eenvoudig online. Kies het product dat jij wilt personaliseren en start de editor op. Kies een van onze leuke designs, upload je eigen foto en voeg een naam of tekst toe. Wij maken jouw beker snel voor jou op maat al vanaf 1 stuk. In de meeste gevallen heb je jouw zelfgemaakte beker de volgende dag al in huis.