Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bij YourSurprise kan je niet alleen drinkflessen bedrukken met een foto of tekst naar keuze, maar ook drinkflessen met een logo bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Personaliseer nu jouw drinkfles om je favoriete koele of huist warme drankje in te bewaren. Welke drinkfles ga jij personliseren?  

19 Cadeaus

Gepersonaliseerde waterflessen en thermosflessen met naam en foto

Een populair en super praktisch cadeau: een gepersonaliseerde waterfles om overal mee naartoe te nemen, voor je water, thee of koffie. Wil je je eigen isothermische fles of een absoluut unieke thermosbeker met een handvat? Of wil je je kind een drinkfles geven voor school of de kleuterschool, met zijn of haar naam en foto erop? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek al onze gepersonaliseerde waterflessen en isothermische reisbekers om je drankjes mee te nemen. Maak je ontwerp gewoon online, het is snel en eenvoudig.

Een gepersonaliseerde fles - Het stijlvolle cadeau

Een cadeau geven is in de eerste plaats de ontvanger een plezier doen. Het idee van verrassing moet ook overheersen bij de keuze van een cadeau. Tegenwoordig is het moeilijk om al deze kenmerken in een cadeau te krijgen. Gepersonaliseerde geschenken brengen ze echter allemaal samen. Uit de lange lijst van YourSurprise hebben wij gekozen voor de gepersonaliseerde waterfles.

Waarom kiezen voor een gepersonaliseerde waterfles?

Een gepersonaliseerde waterfles cadeau doen verandert een gewoon voorwerp in een echt uniek cadeau. Een gepersonaliseerde fietsbidon met een inscriptie als "Voor Eric, 50 jaar puur avontuur" is een prachtige manier om iemand te verrassen voor zijn 50e verjaardag.

Over het algemeen denk je bij een bidon aan buitenactiviteiten. Veel mensen willen hun favoriete drankje echter ook op het werk drinken. Het kan gebeuren dat meerdere mensen identieke flessen hebben, wat een identificatieprobleem kan opleveren. Je voornaam met een onuitwisbare stift op je fles schrijven is niet bepaald esthetisch verantwoord. Aan de andere kant zal een gepersonaliseerde drinkfles niet alleen dienen om de fles te identificeren, maar zal het ook de visuele en esthetische uitstraling verbeteren.

Soorten bidons

YourSurprise biedt een ruime keuze aan drinkflessen. Je vindt flessen in verschillende materialen, waaronder staal, aluminium, kunststof, polymeer, glas, bamboe en leer. Sommige flessen combineren verschillende materialen, zoals staal en aluminium, staal en leer of aluminium en kunststof.

De inhoud van een fles varieert per model en het beoogde gebruik. Een waterfles voor kinderen heeft meestal een inhoud van 320 ml. Een wandel fles kan 750 ml vloeistof bevatten.

Flessen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afwerkingen, waaronder aluminium, wit, blauw, bruin, zwart en roze.

We raden je aan om de technische gegevensbladen bij elk model waterfles zorgvuldig te lezen. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om een model te kiezen. Hiervan zijn er 2 essentieel. Dit zijn de personalisatie opties en het type bedrukking.

Gepersonaliseerde isothermische mok

Voor degenen die altijd onderweg zijn of gewoon graag overal hun warme drank bij zich hebben, is de isothermische mok het gepersonaliseerde artikel voor jou. De thermosbeker heeft een schuifopening zodat je gemakkelijk kunt drinken zonder het deksel eraf te hoeven schroeven. En wat is er nog meer? Hij heeft ook een handvat zodat je hem altijd bij de hand hebt! Deze thermosbeker kan je drankje tot 6 uur warm houden, meer dan genoeg om de ochtend of een lange trein- of autoreis door te komen. Hij is gemakkelijk af te spoelen, maar je kunt hem het beste met de hand afwassen om je mooie personalisatie zo lang mogelijk te bewaren. Voeg de foto's toe die je wilt, een voornaam en/of tekst, en klaar is Kees!

Aanpasbare isothermische fles

Heb je liever een fles, maar wel een die warmte vasthoudt? In ons assortiment hebben we ook een heerlijke gepersonaliseerde isothermische fles, in 50cl formaat en verkrijgbaar in 2 kleuren. Dankzij de dubbele wand behoudt uw fles de temperatuur van uw drankje, of het nu koud of warm is, het blijft enkele uren zo. De wandel waterflessen met bamboe dop zijn ook isotherm. Je kunt je bidon personaliseren met een voornaam en zelfs met foto's. Het is snel en eenvoudig; in een paar klikken is je creatie klaar om gedrukt te worden.

Personalisatie en drukmethoden

Een van de belangrijkste punten om je bewust van te zijn, zijn de verschillende personalisatie methoden waaruit je kunt kiezen. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor een gepersonaliseerde bidon met voornaam of een gepersonaliseerde bidon met foto. Hetzelfde geldt voor de keuze van de naam en/of tekst.

Het type personalisatie verschilt van kalebas tot kalebas. Hetzelfde geldt voor het afdrukken. Je kunt profiteren van afdrukken in HD-fotokwaliteit of zelfs lasergraveren.

De bestemming van de gepersonaliseerde waterfles

De keuze van een kalebas hangt af van de bestemming. Hier zijn een paar voorbeelden:

Gepersonaliseerde fles voor volwassenen

Er zijn veel flessen die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen. Een heupfles is bijvoorbeeld uitsluitend bedoeld voor volwassenen. Er moet rekening worden gehouden met het belangrijkste gebruik van de fles. Een stop waarmee de fles aan een rugzak kan worden bevestigd verdient de voorkeur als het om een gepersonaliseerde wandel fles gaat.

Gepersonaliseerde kinderfles

De beste fles voor kinderen is bij uitstek een gepersonaliseerd kleuterschool flesje en/of een gepersonaliseerd school flesje. Een gepersonaliseerde waterfles met foto heeft de voorkeur voor een kleuter. Zo weet de oppas meteen van wie de fles is. Voor gebruik op school kun je beter kiezen voor een gepersonaliseerde bidon met de voornaam van het kind.

Gepersonaliseerde sportflessen

Een bidon die bedoeld is voor gebruik bij een sportactiviteit moet bij die activiteit passen. Hij kan op het lichaam gedragen worden of gewoon in een sporttas zitten. Ook moet je een gepersonaliseerde fiets fles aan een bidonhouder kunnen bevestigen.

Gepersonaliseerde waterfles voor kleuterschool of school

Om je kinderen de best mogelijke uitrusting voor school of de kleuterschool te geven, kun je ze een schattige waterfles laten personaliseren. Voeg hun voornaam toe en zelfs een foto als je wilt, zodat je zeker weet dat ze hem niet kwijtraken. Je kunt de waterfles personaliseren met de zwarte plastic stop, waar een dop op zit, of voor jongere kinderen de kinder waterfles met een blauwe of roze dop. Omdat we de gezondheid en veiligheid van uw kinderen belangrijk vinden, is deze laatste gegarandeerd BPA-vrij en heeft hij een inhoud van 32 cl.

Hoe maak je een gepersonaliseerde waterfles

Het personaliseren van je fles is een eenvoudig en leuk proces. Filter door onze selectie en houd in gedachten voor wie je cadeau is. Klik dan op "Personaliseer je cadeau" en navigeer door onze gebruiksvriendelijke editor. Kies thema's, designs, maten en kleuren om elk detail naar wens aan te passen. Als je tevreden bent, bevestig je je keuzes en je unieke fles is klaar om indruk te maken.

Gepersonaliseerde waterflessen met foto en voornaam

In ons assortiment vind je waterflessen voor sport of dagelijks gebruik. Er zijn verschillende maten beschikbaar, twee verschillende kleuren (wit of aluminium) en verschillende soorten doppen. Onder al onze personaliseerbare waterflessen hebben we bijvoorbeeld de wandel waterfles die een klein handvat aan de bovenkant heeft, zodat je hem bijvoorbeeld aan je wandel tas kunt hangen! Met uitzondering van de bidons voor kinderen hebben alle personaliseerbare bidons een inhoud van 50 cl.

Thema's en ontwerpen in onze online editor

Onze online editor is een creatieve speeltuin met gratis thema's, motieven en ontwerpen. Aanpassing wordt niet alleen aangemoedigd, het is zelfs gratis. De getoonde prijs is de uiteindelijke prijs, exclusief verzendkosten. Of het nu voor sport of dagelijks gebruik is, kies een ontwerp, upload je foto, voeg een voornaam toe - en voila, een mooie, gepersonaliseerde en unieke thermosfles is van jou!