Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

back to work na vakantie b2b

Met deze tips komen werknemers terug in het werkritme na de vakantie

Na een rustige zomer stroomt het kantoor langzaamaan weer vol met collega’s die allemaal vakantie hebben gehad. We hopen natuurlijk dat ze goed uitgerust zijn en een fijne tijd hebben gehad. Nu kunnen ze weer met goede moed en nieuwe inzichten aan de slag, maar terug in het werkritme komen kan nogal een obstakel zijn. Daarom geven we dé tip om je personeel hierbij te ondersteunen en ook vier ‘welkom terug’-cadeaus voor een goede start.


De belangrijkste tip: maak een plan van aanpak

Het komt vaak voor dat werknemers zich overdonderd voelen door de inbox, omdat deze heel vol zit. Daarom is het belangrijk om je personeel handvatten te bieden om een goede start te maken als ze terugkomen. Wij raden je daarom aan om een goed plan van aanpak te maken. Deze kunnen alle medewerkers gebruiken wanneer zij terugkomen van vakantie of ander verlof. Een goed begin is het halve werk, toch?


Jouw plan van aanpak kan er als volgt uitzien:


Stap 1: Plan als eerst een meeting in met je terugkerende collega en zijn of haar team. Zo geef je hen de kans om bij te kletsen over kantoor updates en projectstatussen, maar natuurlijk is er ook ruimte voor vakantieverhalen. Met een kleine meeting zoals deze begeleid je je werknemer om weer in de werkflow te komen. Dit is namelijk een fijne en laagdrempelige aftrap van een eerste drukke werkweek. Zo laat laat je je personeel zien dat ze er niet alleen voor staan. Dit is iets wat een teamleider kan organiseren.


Stap 2: Een volle inbox aanpakken na een periode van verlof is vaak ook een flinke klus. Wanneer je merkt dat je personeel moeite heeft met het omgaan met de inbox, kun je hen aanraden om de mails in het begin alleen nog maar te lezen. Tijdens het lezen hoeven ze dan geen aantekeningen of actiepunten te maken, alleen lezen is voldoende. Op deze manier begeleid je je personeel om eerst een beter overzicht te krijgen van wat er moet gebeuren, want het is nooit fijn om ergens aan te beginnen en in een latere mail te ontdekken dat het al opgelost is. Behoed ze daarvoor.


Stap 3: Tot slot raden we je personeel aan om te werken met een prioriteitenmatrix. Dit helpt om alle prioriteiten goed helder te krijgen. Zo’n matrix bestaat uit vier kwadranten waarin iemand zijn of haar werkzaamheden kan indelen. Eerst wordt er bepaald of de taak belangrijk is. Daarna bepaal je of de belangrijke taken urgent zijn of later opgepakt kunnen worden. Zo krijg je uiteindelijk vier groepen: belangrijk en urgent, belangrijk maar niet urgent, niet belangrijk maar wel urgent en niet belangrijk en niet urgent. De belangrijke en urgente taken voer je direct uit. Belangrijke maar niet urgente taken kun je vervolgens plannen voor een later moment. Onbelangrijke taken en urgente taken, kun je eventueel delegeren of met collega’s onderhandelen wie dit oppakt. Als laatst heb je ook onbelangrijk en niet urgent, dit zijn activiteiten die nergens aan bijdragen. Voorkom afleiding en streep deze taken van je lijst.


4 Cadeautips om je personeel weer te verwelkomen na hun vakantie


notitieboek met logo personaliseren

Ontwerp een notitieboek met logo voor taken en prioriteitenmatrixen

Goede ideeën en to do lijstjes kun je het best bewaren op één duidelijke plek. Door je personeel te voorzien van een uniek en persoonlijk notitieboek, ondersteun je hen bij het organiseren van hun werklading. Het notitieboek met naam heeft een luxe lederlook kaft en maar liefst 241 gelinieerde pagina’s. Je maakt het notitieboek helemaal af met het bedrijfslogo, zo is alles helemaal in stijl!

Personaliseer een notitieboek voor kantoor >>>
gepersonaliseerde pen

Maak het notitieboek compleet met een gepersonaliseerde pen

De Waterman balpen heeft een luxe hoogglans zilveren afwerking en de ontwikkelde vormgeving zorgt ervoor dat de gegraveerde pen bij zowel links- als rechtshandigen lekker in de hand ligt. Als bedrijf is het mogelijk om elke naam van het personeel op de pen te laten graveren, maar daarnaast kan je ook nog een uniek icoontje toevoegen aan de personalisatie. Zo is de personalisatie met het icoontje van de afstudeercap ook perfect als cadeau voor alle (afstudeer)stagiaires die hun stages hebben afgerond.

Personaliseer een luxe pen >>>

mok met logo

Een mok met bedrijfslogo

Voor op kantoor is het super leuk als iedereen is voorzien van een unieke bedrijfsmok. Dit kun je doen door het bedrijfslogo te laten afdrukken, maar ook door per afdeling een ontwerp te maken en daaraan de namen van je personeel toe te voegen. Mokken zijn een ideale manier om ervoor te zorgen dat iedereen zich onderdeel van het team voelt, want iedereen wil toch koffie of thee drinken uit zijn persoonlijke mok? Voor de theeliefhebbers hebben we ook mooie theeglazen, die je ook kunt personaliseren met een logo.

Ontwerp een bedrijfsmok >>>
laptophoes voor bedrijven

Een laptopsleeve voor parttime thuiswerkers

Houd jouw bedrijf de mogelijkheid om thuis te werken erin? Dan is het uiteraard belangrijk om je personeel de kans te geven om hun laptop tijdens hun reistijd goed te beschermen. Onze laptophoezen zijn van sterk neopreen gemaakt. Dit materiaal is zacht en heeft een verend karakter, waardoor ieders laptop optimaal beschermd wordt. Als bedrijf kun je deze bedrukte laptophoes laten personaliseren met logo, naam en/of tekst. Een laptophoes in de huisstijl van het bedrijf is stijlvol en straalt eenheid uit.

Personaliseer een laptophoes voor je personeel >>>

Hoe help jij jouw personeel tijdens de back to the office weken na vakantieperioden?Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>