Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

itility business case

Case: Ouderen een hart onder de riem steken met de feestdagen

Het afgelopen jaar was een jaar zoals geen ander. Daardoor verliepen ook de feestdagen iets anders - de familie kon niet samenkomen en de kerstdiners in de verzorgingstehuizen gingen niet door. Eenzaamheid loerde om de hoek en daar stak Itility een stokje voor.


Tony Chocolonely in een gepersonaliseerde doos

Normaliter organiseert Itility twee keer per jaar een diner om eenzame ouderen met jongeren in contact te brengen maar dat kon vorig jaar door corona niet doorgaan. Om de ouderen nog steeds een hart onder de riem te steken en hen te laten weten dat Itility aan de ouderen dacht, schakelden ze de hulp van YourSurprise in om de ouderen thuis te verrassen.


Daaruit kwam het idee voor een chocolade giftbox met eigen design. Voor onze zakelijke klanten zorgen we dat de personalisatie van het cadeau geheel in de eigen branding van het bedrijf wordt gemaakt. Zo was het voor de ontvangers ook direct herkenbaar van wie deze verrassing kwam. Met een warme gelukwens en de chocolade in de giftbox was dit een hartverwarmend cadeau voor de ouderen tijdens de feestdagen.


tony chocolonely itility

Hoe heeft YourSurprise hierbij Itility kunnen ondersteunen?

Met zo’n fijn initiatief wilde YourSurprise maar al te graag helpen. De B2B-afdeling ging over op direct contact met Itility om hen te helpen met het realiseren van het plan. Zo is het idee van een chocolade giftbox tot stand gekomen. Vanaf 150 stuks is het voor zakelijke klanten mogelijk om de verpakking en personalisatie van dit cadeau compleet in eigen huisstijl te laten maken, zodat dit een geschikt en bijpassend relatiegeschenk is. YourSurprise zorgt ervoor dat er ter controle een proefdruk gemaakt wordt zodat zij de klant altijd van de beste kwaliteit kunnen garanderen.


Wil jij ook zo'n leuk relatiegeschenk geven aan jouw klanten? Neem dan contact met ons op via 0111 712 466 of mail naar b2b@yoursurprise.nl. We denken graag met je mee hoe we jouw klanten kunnen verrassen met een geschenk dat past bij jouw bedrijf!


Wil jij meer inspiratie opdoen? Bekijk al onze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken