Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

uskv hebbes business case

Case: Gezelligheid omarmen op de studenten korfbalvereniging


Sporten; De een doet het om in beweging te blijven en de ander sluit zich aan voor sociale contacten. Wanneer je deze combineert, komen er hele toffe initiatieven om zelfs tijdens lockdown/sportloze tijden plezier te hebben met elkaar. De Utrechtse Studentenkorfbalvereniging ‘Hebbes’ organiseerde begin maart een online cocktailworkshop, maar ze gingen nét een stapje verder dan een gewone cocktailworkshop.


Gegraveerde glazen voor een online cocktailworkshop

Om de online cocktailworkshop leuker te hebben, bestelde USKV Hebbes gepersonaliseerde bierglazen met een voet, zodat ze ook gebruikt konden worden als cocktailglazen. De studenten konden vervolgens deze glazen bij de vereniging inkopen als ze zich wilden aanmelden voor de workshop. Tevens gebruikt de vereniging de gegraveerde bierglazen als merchandise, beschikbaar voor iedereen die zich aanmeldt bij de studentenvereniging.


gegraveerde glazen

Hoe heeft YourSurprise USKV Hebbes hierbij kunnen ondersteunen?

YourSurprise verzorgde alle gegraveerde bierglazen en leverde deze aan bij USKV Hebbes. De klant ontwierp zelf een design voor de gravure. Deze heeft YourSurprise vervolgens meerdere malen uitgetest om het allerbeste eindresultaat te kunnen leveren.


Wist je dat YourSurprise ook een How it’s made-aflevering hebben gemaakt, waarin ze laten zien hoe glazen gegraveerd worden? Zodra de klant een van de designs in de online editor uitkiest en een naam toevoegt, gaat de productie van YourSurprise aan de slag. In deze video zie je stap voor stap hoe dat proces te werk gaat.


Wil jij ook zo'n leuk relatiegeschenk geven aan jouw klanten? Neem dan contact met ons op via 0111 712 466 of mail naar b2b@yoursurprise.nl. We denken graag met je mee hoe we jouw klanten kunnen verrassen met een geschenk dat past bij jouw bedrijf!


Bekijk al onze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken >>>