Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Relatiegeschenken en zakelijke cadeaus

Case: een chocoladepuzzel voor klanten van een escaperoom

De eigenaar van een escaperoom in Frankrijk had een wel heel leuk idee! Hij wilde zijn klanten aan het einde van het jaar verrassen met een cadeau dat iedereen leuk vindt, maar ook goed bij zijn business past. Hij had het al helemaal uitgedacht: een chocoladepuzzel.

Vind de verborgen boodschap op de puzzel

Het was wel de bedoeling dat de klanten ook echt wat met de puzzel konden doen en dus maakte hij er een doolhof op. Misschien ken je ze nog van vroeger: een tekening waarbij je strepen moest trekken van het begin van het doolhof naar het einde. Op de puzzel kwam zo'n doolhof te staan, loste je de puzzel goed op, dan stond er 'Bonne Annee', Frans voor "gelukkig nieuwjaar". Je ziet het doolhof bovenaan in het midden:

Chocoladepuzzel

Hoe heeft YourSurprise hierbij kunnen ondersteunen?

YourSurprise heeft deze Franse klant geholpen om de puzzel vorm te geven en op het juiste formaat te ontwikkelen. Met de grootste zorg hebben we alle chocoladestukjes nagemeten zodat elk chocolaatje op de juiste manier bedrukt zou worden. Zo zie je chocolaatjes met daarop: 2020, een sleutel, een slotje, een puzzelstukje en woorden als bedankt.
YourSurprise heeft de chocoladepuzzels daadwerkelijk ontwikkeld en de verzending naar alle klanten geregeld. Elke klant kreeg een persoonlijk kaartje bij de puzzel met daarop een persoonlijke boodschap van de eigenaar. Deze kaartjes heeft YourSurprise speciaal voor de klant ontwikkeld.


Wil jij ook zo'n leuk relatiegeschenk geven aan jouw klanten? Neem dan contact met ons op via 0111 712 466 of mail naar b2b@yoursurprise.nl. We denken graag met je mee hoe we jouw klanten kunnen verrassen met een geschenk dat past bij jouw bedrijf!

Bekijk al onze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken