Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Europese Dag van de Talen

Cadeautips voor de Europese Dag van de Talen

Door heel Europa wordt er op 26 september de Europese Dag van de Talen gevierd. Op die dag wordt de taaldiversiteit van Europa gevierd en het leren van talen gestimuleerd. Wist je dat er ruim 200 Europese talen zijn, waarvan 24 officieel EU-talen? Bij YourSurprise hebben we heel wat getalenteerde meertalige collega’s en we kunnen ons zo voorstellen dat andere internationale bedrijven ook collega’s hebben met meerdere achtergronden. Daarom staan we op deze dag speciaal bij hen stil, met een persoonlijk cadeautje.

chocolade telegram

Chocoladetelegram met een boodschap in eigen taal

Dankbaarheid gaat door de maag! Verras daarom jouw collega met een persoonlijke boodschap in chocolade. Heerlijk smullen van een overheerlijk chocolade telegram waarvan jij de letters en cijfers zelf kunt kiezen. In veertien letters bedankt zeggen? Het kan! Obrigado, merci, tak, gracie, Vielen Dank, Paldies – enzovoorts. Een klein gebaar met een grote boodschap, dat is toch heerlijk?

Bekijk de chocoladetelegram >>
superhelden tas

Ze zijn superhelden!

Zijn jouw collega’s op de buitenlandse klantenservice ook superhelden? Dan verdienen ze hun eigen persoonlijke superhelden tas! Ze zorgen dagelijks voor de beste klantbeleving en wanneer er bij de klant iets onduidelijk is, staan zij altijd voor hen klaar. Steek je countryleads en klantenservice medewerkers een hart onder de riem en geef ze een gepersonaliseerde canvas tas, met illustratie en naam cadeau.


Maar dit cadeau is veel meer dan alleen een tas. Je kan hem namelijk ook inzetten als goodiebag, door hem te vullen met alle cadeaus uit dit lijstje of delicatessen uit een van de landen. Klinkt het idee van een goodiebag goed in de oren? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling zodat we jouw plan kunnen realiseren.

Bekijk de superhelden tas >>

gepersonaliseerde sokken

Sokken met persoon en vlag

Een geintje moet kunnen, toch? Hoe leuk is het om rond te lopen met sokken waar je eigen gezicht op staat? Je kunt nu ook een persoonlijk paar bedrukte sokken bestellen. Wie de sok past, trekt hem aan! Je kunt de sokken bedrukken met alleen een logo of foto van een persoon, maar ook in combinatie met een leuk ontwerp. Naast alle leuke designs hebben we ook vlaggen van allerlei Europese landen toegevoegd. Dat maakt het net wat persoonlijker! Met deze sokken zijn ze helemaal de blits!

Bekijk de sokken >>
gegraveerd notitieboek

Een gegraveerd notitieboek

Talen leren is ook een leuke hobby. Maar hoe doe je dat het best? Met een app die je verder helpt of door ouderwets woordjes te stampen? Als je voor die laatste kiest, dan kan je dat nog net een beetje leuker maken voor je collega’s. Een gegraveerd notitieboekje in het allerbeste cadeau! Jij ontwerpt hem helemaal zelf met een naam of andere tekst, echt uniek dus. Weet jij al of je voor de zwarte of donkerblauwe uitvoering gaat? Kies voor een motiverende boodschap in een andere taal en motiveer de leergierige om de taal onder de knie te krijgen.

Bekijk de notitieboekjes >>

puzzel

Een puzzel van een toeristisch kiekje

Puzzelen kwam in 2020 helemaal terug. Dus waarom trekken we deze comeback niet door naar 2021? Om het cadeau zoveel mogelijk in de sferen van de Europese Dag van de Talen te houden, is het een idee om een foto te uploaden in plaats van een van de ontwerpen te kiezen. Je kan namelijk een foto van een toeristisch kiekje van een bepaald land uploaden, wat helemaal aansluit bij jouw collega. Jouw persoonlijke fotopuzzel is gemaakt van high quality puzzelmateriaal, zodat jouw cadeau nog jaren mooi blijft. En dankzij de glanzende coating komt jouw ontwerp nog beter uit de verf. De puzzel wordt verzonden in een prachtige stevige bewaardoos. Zo gaat de puzzel jaren mee!

Bekijk de puzzels >>

Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of via de mail op b2b@yoursurprise.nl