Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoe vaak nodig jij leerlingen, studenten, werkzoekenden en nieuwe sollicitanten uit om bij het bedrijf te komen kijken? Je kunt als bedrijf meedoen met Nationale Werkbezoekdag om toekomstige collega’s een goede indruk te geven van het werk en de sfeer binnen jouw bedrijf. Speel in op deze dag met goodies in jouw huisstijl die bezoekers niet snel vergeten!

Wat is Nationale Werkbezoekdag?

Elk jaar in november openen bedrijven en organisaties hun deuren voor werkzoekenden. Dit kunnen studenten zijn, scholen die bedrijfsbezoeken organiseren, maar ook andere mensen die toe zijn aan nieuwe uitdagingen. Op zo’n dag kunnen deelnemers zich aanmelden voor rondleidingen, presentaties of netwerkgesprekken. Dat kan bijvoorbeeld met de oprichters van het bedrijf, om de achtergrond van het bedrijf te leren kennen. Het doel van het bezoeken van zo’n bezoekdag is om hun toekomstige baan te vinden. Daarom is het juist belangrijk om een kijkje binnen het bedrijf te krijgen, zodat de bezoekers van de bezoekdag kunnen ontdekken of ze een connectie met het bedrijf en hun missie voelen.

Hoe kun je als bedrijf inspelen op Nationale Werkbezoekdag?

Het is voor een bedrijf niet alleen handig om zich aan te melden om nieuwe collega’s te werven, maar het is ook een goede manier om merkbekendheid te creëren. Door nieuwe mensen uit te nodigen en hen rond te leiden binnen het bedrijf, zien ze hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Stel dat de werkzoekende besluit om niet te solliciteren, heb je alsnog kans dat deze persoon in een later stadium bij het bedrijf terugkomt voor een product of samenwerking, doordat je een goede indruk hebt achtergelaten. Er zijn zoveel voordelen aan meedoen met Nationale Werkbezoekdag, een deelname kan het bedrijf laten groeien.

Hoe organiseer je een werkbezoekdag?

De eerste stap om een bezoekdag te organiseren is door je aan te melden voor deze dag in november. Aanmelden kan op de website van Werk.nl Op deze manier laat je de organisatie weten dat jouw bedrijf openstaat om werkzoekenden te ontvangen. Dan is het belangrijk om na te denken over de stroomlijning van zo’n dag. Stel samen met je collega’s een plan van aanpak op, zodat je gemakkelijk een dag kan vullen met rondleidingen, presentaties en netwerkgesprekken. Heeft jouw bedrijf meerdere afdelingen? Plan dan dezelfde presentaties vaker in, zodat de deelnemers van de werkbezoekdag de mogelijkheid hebben om bij meerdere presentaties gedurende de dag aan te sluiten.

Om een voorbeeld te geven van presentaties: wij zouden onze productie teamleiders vragen om meer te vertellen over de werkwijze op de productievloer. Onze collega’s van de e-commerce afdeling kunnen bezoekers meer vertellen over ons merkverhaal. Wij zouden ook de oprichters van YourSurprise, Gerbrand en Wouter, vragen om een groep mensen toe te spreken, want zij kunnen je alles vertellen over het starten van een eigen bedrijf. Het verhaal van Wouter en Gerbrand is heel inspirerend! Hoe YourSurprise begonnen is, lees je op deze uitgebreide voorstelpagina.

Naast je aan te melden voor de Nationale Werkbezoekdag, kun je ook scholen en recruiters laten weten dat je op deze dag je deuren opent voor publiek. Zo geef je iedereen de mogelijkheid om langs te komen en jouw bedrijf te leren kennen.

Tips voor een leuke goodiebag aan het eind van de bezoekdag

Iets te snoepen op zo’n intensieve dag is niet alleen lekker, maar juist ook marketingtechnisch een goede zet. Je kent de reclame misschien wel, een mentosje delen met een ander zorgt voor een gespreksopener. Tijdens de netwerkgesprekken kun je samen met je gesprekspartner een rolletje delen terwijl je kennis maakt. Wanneer een bezoeker het mentosrolletje met logo mee naar huis neemt, worden ze later nog eens herinnerd aan de leuke dag die ze bij jouw bedrijf hebben meegemaakt. Dat zorgt voor top of mind awareness.

Tijdens zo'n dag wordt er vaak veel informatie gedeeld. Over de manier van werken binnen jouw bedrijf, kennis van verschillende afdelingen, maar ook contactgegevens van nieuwe netwerkcontacten. Zorg ervoor dat je bezoekers een pen hebben waarmee ze alle informatie gemakkelijk kunnen opschrijven. Een pen met jouw logo erop zorgt ervoor dat ze nog jaren herinnerd worden aan jouw bedrijf, want een pen schrijf je niet zomaar leeg.

Om goede aantekeningen te kunnen maken, heb je natuurlijk ook een notitieboekje nodig. De notitieboekjes die we personaliseren met gravure komen in de kleuren zwart en blauw, waar je gemakkelijk jouw logo op kunt graveren. Ook zijn er bedrukte notitieboekjes die je helemaal kunt personaliseren. Maak het makkelijk voor de deelnemers door ze van tevoren een goodiebag te geven met alle benodigdheden om de presentaties bijwonen en meelopen met de rondleiding. Zo kunnen ze overal aantekeningen van maken en de beste vragen stellen, omdat ze deze tussendoor konden opschrijven.

Je kunt linnen tasjes laten drukken met het logo van jouw bedrijf erop, die werkzoekenden mee naar huis kunnen nemen. Daar kunnen ze dan alle andere goodies die ze tijdens de presentaties hebben gekregen in bewaren. Katoenen tassen met logo’s zijn milieuvriendelijk en kunnen gemakkelijk opnieuw gebruikt worden, waardoor onbewust je merkimago wordt vergroot doordat mensen op straat jouw logo voorbij zien komen. Wist je dat men je logo of bedrijfsnaam eerst zeven keer voorbij moet zien komen of horen voordat het blijft hangen?Personaliseer linnen bedrijftassen met logo >>>

Heb jij weleens gehoord van Nationale Werkbezoekdag? Hoe zou jij er met jouw bedrijf op inspelen?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.

Notitieboek

Notitieboek

Parker I.M.

Parker I.M.

Tote bag

Tote bag

Blog

Blog