Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

onboarding nieuw personeel

Onbarding van nieuwe medewerkers: 5 tips om personeel op een leuke manier welkom te heten

Steeds meer bedrijven verrassen nieuwe medewerkers met een paar leuke cadeautjes. Het is niet alleen heel erg leuk om cadeautjes te krijgen, het zorgt er ook voor dat nieuwe mensen zich meteen welkom voelen in het bedrijf. Absoluut een verrassing op je eerste werkdag. Wil jij ook graag iets leuks doen voor nieuwe mensen? Wij helpen je graag met deze 5 tips. Je slaat meteen twee vliegen in één klap want de meeste cadeaus zijn leuk én duurzaam!

Het leuke aan al deze cadeaus is dat je ze kunt personaliseren. Je kunt dus voor iedere nieuwe medewerker een cadeau maken met zijn of haar naam erop. Wij zijn gespecialiseerd in het snel produceren van maatwerk artikelen. Bestel je vandaag voor 16.00 uur dan kun je morgen al de gepersonaliseerde cadeaus in huis hebben. Handig dus als je iemand aanneemt die meteen de volgende dag al kan starten!

Mok en theeglas met logo

Iedereen een eigen mok of theeglas

Heet iedereen welkom met zijn of haar eigen mok of theeglas. Het is niet alleen een leuk cadeau, het is ook nog eens een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. Daarnaast is het altijd leuk om 's ochtends je eigen mok te vinden. Door iedereen een eigen mok te geven, laat je zien dat je als werkgever aan iedereen gedacht hebt. Ook voor nieuwe medewerkers is het dan meteen een eer om een eigen mok te krijgen! Heb jij enorm veel medewerkers en vraag je je af hoe je voor iedereen een eigen mok maakt? Geen nood! Onze B2B-afdeling helpt je daar graag bij!


Bekijk de mokken
Bekijk de theeglazen
Waterfles met logo

Waterfles

Water drinken is gezond! Maar hoe stimuleer je werknemers om meer water te drinken? Geef ze allemaal een eigen waterfles voor op de zaak. Dit is trouwens ook een leuke attentie om alle personeelsleden na de zomervakantie weer welkom te heten, of ze te verrassen als er buiten weer eens een hittegolf voorbij komt. De waterfles is verkrijgbaar in de kleuren wit en in een aluminium. Er gaat 500 ml water in en door het dubbelwandige systeem blijft water ook nog eens 24 uur koel. De fles is ook geschikt voor thee- of koffieliefhebbers!

Bekijk de waterfles


Laptopsleeve met logo of foto

Een mooie laptophoes

Met zo'n mooie laptophoes sla je twee vliegen in één klap: de bedrijfslaptop is goed beschermd tijdens het transport en de medewerker voelt zich gezien en gewaardeerd. De leren laptophoes kun je voorzien van het bedrijfslogo. Heb je een mooie bedrijfsfoto of teamfoto? Dan kun je ook kiezen voor de neopreen laptopsleeve. Deze sleeve kun je - naast een mooie foto- ook voorzien van het logo en de naam van de medewerker. Alle laptophoezen zijn in meerdere maten te verkrijgen, dus er is altijd wel een maat die om de bedrijfslaptops past.


Bekijk de leren laptophoes
Bekijk de laptopsleeve met foto
Muismat met logo en naam

Muismat met bedrijfslogo en naam

Een leuk kleinigheidje is deze gepersonaliseerde muismat. Als er dan toch een muismat moet liggen, dan maar een die past bij de huisstijl en bedrijfssfeer toch? De muismat kun je helemaal zelf ontwerpen met een eigen foto of logo. Heb je een mooie foto van jullie bedrijfsweekend weg? Of heb je een leuke foto van elke medewerker apart? Of ga je toch een strakke muismat met enkel het logo? Wat je ook kiest, zo'n gepersonaliseerde muismat is een leuk welkomstcadeautje.

Bekijk de muismatten


Laptopsleeve met logo of foto

Ieder z'n eigen notitieboekje

Niet iedereen maakt graag aantekeningen online. Op papier kun je even snel wat opschrijven of tekenen en veel mensen geven daar nog steeds de voorkeur aan. Maar dat is niet enige voordeel van een notitieboekje boven online aantekeningen. Door met een notitieboekje te werken, kan de laptop dicht blijven. Dit zorgt voor meer aandacht en focus van de mensen in de vergadering. Stimuleer aandacht en focus door iedereen een eigen notitieboekje te geven.

Je kunt kiezen voor een notitieboekje met een logo of naam, maar je kunt ook kiezen voor een boekje dat je helemaal rondom kunt bedrukken en dus compleet in huisstijl kunt maken.


Notitieboekje met naam
Notitieboekje rondom bedrukt
Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord.
Telefoonnummer: 0111-712-466.