Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

vergeet je thuiswerkers niet

Langer thuiswerken? Vergeet je thuiswerkers niet

Inmiddels werken veel mensen alweer anderhalf jaar thuis. Thuiswerken wordt genormaliseerd. Voor de een heeft dat ervoor gezorgd dat thuiswerken makkelijker is geworden, omdat je langzaamaan een routine kan vormen. Maar voor veel collega’s wordt het juist moeilijker, omdat ze het sociale aspect van werk missen en juist de reistijd naar kantoor inzetten voor een moment stilte. Sommige collega’s hebben meer moeite met langer thuiswerken dan je denkt. Daarom is het belangrijk om je thuiswerkers niet te vergeten.


Zo blijf je denken aan je collega’s die thuiswerken

Het is niet niks, niet meer naar kantoor kunnen en thuis een geschikte werkplek inrichten. Het is extra lastig als je een klein huis hebt, nog thuis woont of kleine kinderen hebt waarbij je een oogje in het zeil moet houden. Als je juist een sociaal persoon bent, kan deze periode met veel minder sociale contacten er juist voor zorgen dat je ook diepe dalen meemaakt.


Als werkgever of teamleider kun je hier iets aan doen. De eerste stap is een kantoorschema opstellen zodat je medewerkers zelf kunnen kiezen wanneer ze naar kantoor willen, maar waarin ze ook zien of er die dag al te veel mensen naar kantoor gaan. Een andere oplossing om je medewerkers vaker te spreken, is door een health check-up te organiseren. Denk aan mini functioneringsgesprekken, maar dan in het thema van een corona check-up. Je kunt dan vragen naar hun privé leven, hoe het gaat en hoe zij het thuiswerken ervaren. Maar vraag juist ook naar wat je personeel nodig heeft van jou of het bedrijf en wat er kan gebeuren om het thuiswerken dragelijker te maken. Help je personeel bij het vinden van oplossingen. Bied je steun en een luisterend oor, dat is een heel goed begin om je personeel te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.


Af en toe een klein cadeau naar je personeel sturen is ook een hele leuke verrassing. Creëer een lichtpuntje voor je collega’s door ze een gepersonaliseerd cadeautje te sturen. Lees snel verder voor de drie tips die we je geven.


Hoe waarborg je de onderlinge band tussen collega’s als bedrijf?

Nu je thuiswerkers veel van hun collega’s alleen nog maar via een schermpje zien, is het ook moeilijker om onderling een fijne sfeer te behouden. Wanneer je personeel al wat langer bij het bedrijf werken, gaat het hen soms wat makkelijker af, maar nieuwe collega’s of stagiaires hebben een wat moeilijkere tijd om zich onderdeel van het team te voelen.


Om de sfeer binnen je team te onderhouden, is het leuk om regelmatig (online) bijeenkomsten te organiseren. Wanneer zoiets op kantoor gebeurd, zal dat om kleine groepjes gaan, afhankelijk van de vergaderruimtes die je hebt en hoeveel mensen daar mogen zitten. Deze (online) bijeenkomsten organiseer je het makkelijkst met een schema zodat je de coronamaatregelen in acht kan nemen. Een voorbeeld van zo’n moment is een koffiemoment plannen tussen twee collega’s, dit zorgt ervoor dat je je team beetje bij beetje beter kan leren kennen. Dat is voor nieuwe collega’s heel handig, maar ook voor de collega’s die er al wat langer zijn. Grotere, gezellige meetings met alle collega’s van het bedrijf zoals de wekelijkse vrijdagmiddagborrel kun je een andere insteek geven, zoals een themaborrel waarbij je alleen verkleed mag komen. Een karaoke avond of online escaperoom krijgt je team ook echt aan het lachen. Gezelligheid creëren binnen het bedrijf hoeft niet offline te gebeuren, het kan ook heel goed online.


3 Cadeautips om je thuiswerkers mee te verrassen


axe  Love, Beauty en Planet geschenkset

Een Axe en Love, Beauty en Planet geschenkset voor een ontspanmoment

Help je personeel na het werk tijd voor henzelf te nemen door een cadeau te geven dat daarbij helpt. Een heerlijke Axe of Love, Beauty en Planet geschenkset is perfect om jezelf te verwennen. Het Axe cadeaupakket is gevuld met twee Axe producten uit de Leather & Cookies geurlijn. Jij maakt jouw verrassing extra persoonlijk door een naam, foto en/of logo toe te voegen aan het ontwerp op de wikkel. Welke thuiswerkers ga jij verrassen met deze geschenksets?

Personaliseer een Axe geschenkset of een Love, Beauty en Planet geschenkset


bloemen boeket

Stuur een bloemenboeket om de werkplek op te fleuren

Een mooi plukboeket is een ideaal cadeau om je personeel mee op te fleuren. De natuurlijke en kleurrijke verzameling aan bloemen is een aanwinst voor je werkplek. Al onze boeketten worden rechtstreeks vanaf de bloemenveiling verpakt en verstuurd. Zo ben jij verzekerd van kakelverse bloemen van de allerbeste kwaliteit! De bloemen worden bij de ontvanger afgeleverd in een luxe cadeaudoos inclusief gratis cadeaukaartje. Zo is deze fleurige verrassing helemaal compleet!

Verras je medewerkers met een bos bloemen >>>

fruitmand cadeau

Geef een fruitmand cadeau

Thuiswerken betekent voor veel mensen dat het ook makkelijker is om naar de snoepkast te grijpen. Dus verras je personeel met een bijzonder cadeau, zoals deze persoonlijke fruitmand. De fruitmand is gevuld met verschillende soorten heerlijk dagvers fruit, dat maakt het cadeau een echte vitamineboost. Je voegt alleen jouw foto, logo en/of tekst naar keuze toe aan een van de vrolijke designs. Daarna gaan wij voor je aan de slag en drukken jouw ontwerp haarscherp en in de mooiste kleuren op de box.

Personaliseer een fruitmand >>>
chocolade cadeau

Een bonuscadeau: lekkere chocolade

Maar af en toe een lekker stuk chocolade kan ook geen kwaad. Afhankelijk van het soort chocolade kan het je bloeddruk verlagen, maar ook je werkstress Het is goed om stil te staan bij de werkdruk van je personeel en hen af en toe te motiveren om een vakantie in te plannen. Juist bij thuiswerkers is de lijn tussen thuiswerken en thuis vakantie houden heel dun. Een cadeautje om de vakantie te vieren
is dan een leuk leuk idee. We hebben zoveel verschillende soorten chocoladecadeaus, dat jou één cadeau aanraden heel lastig is. Er zitten zoveel lekkere smaken tussen. Daarom verwijzen we je graag naar onze chocoladepagina en ons blog ’Alles over onze chocolade’ waar je het ultieme chocoladecadeau voor je werknemers kan vinden.Hoe sta jij stil bij je thuiswerkende werknemers?Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>