Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Buddyberen voor Stichting Buddyhuis

YourSurprise levert 325 BuddyBeren voor gezinnen met kanker

De coronacrisis heeft op ongekend veel manieren invloed op de zorg. Een deel daarvan is zichtbaar voor het grote publiek, maar er is ook leed waar maar weinig mensen zich van bewust zijn. Neem de kinderen waarvan één van de ouders de diagnose kanker heeft gehad en behandeld moet worden in het ziekenhuis.
Deze kinderen kunnen tijdens de behandelperiode geen contact hebben met de ouders in verband met besmettingsgevaar en vaak een verminderd afweersysteem. Het landelijk initiatief Veel Liefs heeft daarom samen met stichting Buddyhuis in het St. Antonius Ziekenhuis een project opgestart om deze kinderen toch te betrekken bij de behandeling: de BuddyBeer.


BuddyBeer als trooster en boodschapper

Het idee achter de BuddyBeer is dat de beer namens het kind of de kinderen naar het ziekenhuis gaat en tijdens de hele behandeling in de buurt van hun ouder is. Voor kinderen is dit vaak al een troost want papa of mama is dan niet alleen. Daarnaast zal BuddyBeer een belangrijke rol vervullen bij het vertellen wat er allemaal in het ziekenhuis is gebeurd. Papa en mama kunnen samen met BuddyBeer foto's naar huis sturen. De BuddyBeren zijn namelijk een goed middel om met kinderen het gesprek aan te gaan over dit lastige onderwerp. Op die manier helpt BuddyBeer kinderen om beter te begrijpen wat er aan de hand is daar ook over te praten. Uiteindelijk helpt dat bij de verwerking van wat er allemaal gebeurt.

De eerste 150 beren starten op 4 september met hun nieuwe baan

Op vrijdag 4 september 2020 brengt Veel Liefs de eerste 150 BuddyBeren naar het Buddyhuis. Daar worden de beren opgewacht door vrijwilligers van de stichting en wordt elke beer toegewezen aan een zieke papa of mama. Op dat moment zullen de BuddyBeren 24 uur per dag klaar staan om hun bijdrage te leveren.

YourSurprise selecteert in totaal 325 beren voor deze rol en verzorgt hun outfit

Het landelijk initiatief Veel Liefs heeft YourSurprise gevraagd om in totaal al 325 beren te leveren voor dit project. Omdat er hoge eisen gesteld worden aan een BuddyBeer volgde een intensieve selectieronde waarbij alleen de beren met de allerbeste sociale vaardigheden geschikt zijn bevonden. De beren die door de selectie zijn gekomen, zijn uitgerust met speciale BuddyBeer t-shirts zodat zij duidelijk te herkennen zijn. De medewerkers van YourSurprise hebben alle 150 beren geholpen om hun outfit netjes aan te trekken. Vlak voor vertrek uit ons pand in Zierikzee lieten de BuddyBeren weten veel zin te hebben in hun opdracht en helemaal klaar te zijn voor de belangrijke taak die zij moeten gaan vervullen.BuddyBeer


Wil je meer weten over het werk van Stichting Buddyhuis of het initiatief Veel Liefs? Bekijk dan hun websites:
Stichting Buddyhuis
Veel liefs