Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

b2b blog zomer omgaan hitte tips

3 Kantoortips om met de hitte om te gaan

De afgelopen jaren loopt de temperatuur ‘s zomers flink op. Veel bedrijven hebben een ingebouwde airco, maar zodra de warmte binnen is, lukt het niet meer om alles af te koelen. Daarom geven we drie tips voor op kantoor en vier cadeautips om deze zomer je personeel te ondersteunen bij de hitte tijdens werkuren.


3 Tips voor op kantoor


Tip 1: Neem een pauze wanneer het teveel wordt

Merk je dat de hitte het gebouw binnendringt en je medewerkers hierdoor meer moeite hebben met concentratie? Stel hen dan in de gelegenheid om een pauzemoment in te lassen. Niet alleen is het in de zomer belangrijk om voldoende te drinken, maar ook een extra pauze kan ervoor zorgen dat je personeel de focus die ze nodig hebben weer kunnen terugvinden. Zo’n pauze kan bestaan uit het halen van wat te drinken of te eten, maar ook een rondje te lopen op de werkvloer of buiten in de schaduw. Een moment voor zichzelf inlassen in een stille ruimte om alle gedachten weer op orde te krijgen is ook een manier die we aanraden om tot rust te komen. Op deze manier bied je je personeel de kans om de hitte buiten te sluiten en tot rust te komen.


Tip 2: Werk met een tropenrooster

Deze tip hoor je vast regelmatig, maar vroeger in de ochtend beginnen is een goede manier om de zomerse hitte te trotseren. Vaak is het op kantoor nog rustig en koel, waardoor je personeel meer focus creëert en een paar uur in een goede flow kan werken. Bovendien kan het personeel ook wat eerder stoppen als ze vroeger beginnen, wat in de zomer vaak goed uitkomt voor ouders, omdat scholen ook tropenroosters hanteren. Een andere optie is het werken met een zogeheten siësta. Ben je niet afhankelijk van bepaalde klantenservice of productie uren, dan kun je ervoor kiezen om je medewerkers de kans te geven om ‘s avonds nog een paar uur te werken in plaats van tijdens de middag. Dan daalt de temperatuur en kunnen ze opgefrist de laatste taken afronden.


Tip 3: Zorg voor genoeg koelte-elementen

Zoals we eerder al kort hebben vermeld, is het in de zomer cruciaal om genoeg vocht binnen te krijgen. Ons lichaam verliest gemiddeld 2,6 liter vocht per dag. Bij hoge temperaturen loopt deze hoeveelheid op, doordat het lichaam meer zweet. Het drinken van voldoende water is essentieel om het vochtpeil goed te houden en daarmee ook de lichaamstemperatuur, waardoor je personeel zich beter kunnen concentreren. IJskoud water rechtstreeks uit de machine is het lekkerst, want zo kun je direct afkoelen.


4 cadeautips om je hoofd koel te houden


zonnehoed

Bescherm je hoofd met een zonnehoed

Wat zomers een fijne optie is, is om buiten op het terras van het kantoor te werken. Een beetje zon is fijn, maar schaduw is handiger om het computerscherm beter te kunnen zien. Met een zonnehoed bescherm je je personeel van zonnesteken als ze besluiten om in de zon te werken. Laat het bedrijfslogo op de zonnehoed drukken, zo draagt iedereen een stijlvolle zomerse hoed. Bovendien zijn zonnehoedjes ook leuk voor bedrijfsuitjes. Wist je dat zonnehoeden ook handig zijn tijdens een vrijdagmiddagborrel? Je kan sneller netwerken zonder eerst de naam van je nieuwe collega te vragen en het is leuk tijdens een quiz met de insteek van 'hoedje op, hoedje af'.

Ontwerp een zakelijk zonnehoed >>>
rvs waterfles

Zorg voor extra koel water met een RVS waterfles

Een koud drankje op een hete zomerdag verfrist je hele lichaam. Met deze bedrukte rvs waterfles heeft elke werknemer 24 uur gegarandeerd een koud drankje bij de hand. De dubbele wand houdt het drankje lekker koel of warm. En dankzij de lekvrije dop kun je de fles overal mee naartoe nemen.

Personaliseer een waterfles voor je personeel >>>

gegraveerde karaf

Drink genoeg water door deze glazen karaf voor op je bureau

Een glazen karaf op je bureau is de aanwinst voor elke werkplek. Met een gegraveerde karaf heeft je personeel genoeg water om geconcentreerd door te werken. Je kunt een karaf laten personaliseren met een bedrijfslogo of de namen van de teams binnen het bedrijf. Vervolgens graveren wij haarscherp het ontwerp op het cadeau en pakken we het stevig in, zodat het zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Ontwerp de gravure voor op een karaf >>>
personalisatie shirt

Bied je personeel hitte afstotende werkkleding

Eén van de beste stoffen om te dragen tijdens de zomer is katoen. Katoen is een goede optie, omdat het hitte niet opvangt én het vocht laat wegtrekken. Door bedrijfskleding te laten bedrukken, help je je personeel om zich comfortabeler op de werkvloer te voelen. Bij het kiezen van de kleding is het belangrijk om niet te kiezen voor donkere kleuren, omdat deze kleuren de hitte absorberen. Witte kleding is daarentegen wel een kleur je die het best kunt kiezen, omdat een lichte kleur juist de warmte reflecteert, waardoor je personeel het minder warm krijgt. Bovendien staat een wit shirt met het bedrijfslogo ook nog eens heel sportief en is het super leuk voor een teamuitje!

Personaliseer bedrijfskleding >>>


Hoe zorg jij ervoor dat je personeel hun hoofd koel houdt in de zomer?


Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>